FlatOut Ultimate Carnage yükledim ama açamıyorum şu hatayı veriyor; fatal error could not obtain native display resolution lütfen bilen birisi cevap yazsın......
Türkçesi: yerel çözünürlüğe hükmedilemedi. Oyunu masaüstünde ekran çözünürlüğü kaçta kullanıyorsan o çözünürlükte açmaya çalış.
quote:Orjinalden alıntı: emreonal69 Türkçesi: yerel çözünürlüğe hükmedilemedi. Oyunu masaüstünde ekran çözünürlüğü kaçta kullanıyorsan o çözünürlükte açmaya çalış. bütün çözünürlüklerde denedim ama hep aynı hatayı veriyor. ben bu oyunu oynayamayacam herhalde?
masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da
quote:Orjinalden alıntı: T-MAC*1 masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da dostum masaüstü çözünürlüğünü teker teker denedim olmadı :( oyunun çözünürlüğü ise oyuna giremiyorum ki çözünürlüğü ayarlayayım...
quote:Orjinalden alıntı: bostana quote:Orjinalden alıntı: T-MAC*1 masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da dostum masaüstü çözünürlüğünü teker teker denedim olmadı :( oyunun çözünürlüğü ise oyuna giremiyorum ki çözünürlüğü ayarlayayım... Hatayı çözünürlükte buluyor bende de olmuştu dx'i yenile tekrar belki düzelir ben şimdi çalıştırıyorum.. Umarım yardımcı olurum
Simgeye sağ tıkla,özelliklere gir.Ordan uyumluluk seç.640x480 de çalıştır yap.Sonra oyuna girmeyi dene bir de.
Ana Konudan Devam Ediniz: http://resim.donanimhaber.com/m_16737605/mpage_1/key_flatout%2Cultimate/tm.htm