Şimdi Ara

FlatOut Ultimate Carnage (fatal error hatası)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FlatOut Ultimate Carnage yükledim ama açamıyorum şu hatayı veriyor;

fatal error
    could not obtain native display resolution

lütfen bilen birisi cevap yazsın......

• yok mu sorunu çözebilecek bir arkadaş?
  • Türkçesi: yerel çözünürlüğe hükmedilemedi. Oyunu masaüstünde ekran çözünürlüğü kaçta kullanıyorsan o çözünürlükte açmaya çalış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

Türkçesi: yerel çözünürlüğe hükmedilemedi. Oyunu masaüstünde ekran çözünürlüğü kaçta kullanıyorsan o çözünürlükte açmaya çalış.

bütün çözünürlüklerde denedim ama hep aynı hatayı veriyor. ben bu oyunu oynayamayacam herhalde?
  • masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da

dostum masaüstü çözünürlüğünü teker teker denedim olmadı :( oyunun çözünürlüğü ise oyuna giremiyorum ki çözünürlüğü ayarlayayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bostana

quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

masaüstü çözünürlüğünü max seviyeye çıkar aynı şekilde oyununda.Olmazsa masaüstü çözünürlüklerinin hepsini sırayla dene,buna paralele olarak oyunun da

dostum masaüstü çözünürlüğünü teker teker denedim olmadı :( oyunun çözünürlüğü ise oyuna giremiyorum ki çözünürlüğü ayarlayayım...

Hatayı çözünürlükte buluyor bende de olmuştu dx'i yenile tekrar belki düzelir ben şimdi çalıştırıyorum.. Umarım yardımcı olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw ne yaptıysam olmadı, acaba xp kullandığım için olabilirmi?
  • Simgeye sağ tıkla,özelliklere gir.Ordan uyumluluk seç.640x480 de çalıştır yap.Sonra oyuna girmeyi dene bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.