Şimdi Ara

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
50.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Oyunun Optimizasyonuna bişey soyliyemezsin o zaman. 7600 cıkalı uzun bir süre oluyor, oyunu tam anlamıyla kaldırmaması gayet doğal bir durum. Ayrıca karşılaştırdığın oyun 2 senelik.
    Süper bir optimizasyona sahip olan Devil May Cry 4 1024x768 son ayarlarda 7600 GT ile 40-50 fps vererek çalıştı. Peki buna ne diyeceksiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Oyunun Optimizasyonuna bişey soyliyemezsin o zaman. 7600 cıkalı uzun bir süre oluyor, oyunu tam anlamıyla kaldırmaması gayet doğal bir durum. Ayrıca karşılaştırdığın oyun 2 senelik.
    Süper bir optimizasyona sahip olan Devil May Cry 4 1024x768 son ayarlarda 7600 GT ile 40-50 fps vererek çalıştı. Peki buna ne diyeceksiniz?

Bu oyun ile DMC'yi karşılaştırıyorsan malesef soyliyecek birşeyim yok
  • quote:

quote:

quote:

Bu oyun ile DMC'yi karşılaştırıyorsan malesef soyliyecek birşeyim yok

bende de 7600 var bakalım nasıl çalışacak

sarılıktan şikayet edecek olunursa bu oyunada ince ayar yaparız gerekirse

• eheheöhöhö...indiriyom...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Oyunun harika grafikleri maalesef vasat optimizasyona mal olmuş. Aynı sistemle FlatOut 2 70-80 fps'de çalışırken bu ancak 15 fps'de çalışıyor.

4850 vga ile 60fps sabit oynuyor oyun 1360 768 çözünürlükte..
    Düşük sistemleri de düşün. HD 4850 gibi süper bir kartta bu oyunun kasmasını bekleyemeyiz tabi.

En azından 8 serisine terfi etmenın zamanı gelmiş bence..ıkıncı elde 120ytlye 8800gtler satıldı..Bunlardan alın ve sizi 1 sene fazlasıyla idare eder 7600 miladını doldurdu ne yazıkkı

• amd 3000+
    1650pro 512 mb
    512 mb * 2 ram ddr400

bu sisteme yakın sistemlerde oynayan var mı? çok kasma yapıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 31 Temmuz 2008; 14:05:21 >
  • Bu oyunun 8800 GT performansı nasıl?
  • quote:

En azından 8 serisine terfi etmenın zamanı gelmiş bence..ıkıncı elde 120ytlye 8800gtler satıldı..Bunlardan alın ve sizi 1 sene fazlasıyla idare eder 7600 miladını doldurdu ne yazıkkı
    Bundan sonra çok gerekmedikçe ekran kartına para yatırmamaya karar vermiştim zaten. Hem sistem AGP olduğu için ekran kartını değiştirirsem tüm sistemi değiştirmem gerekiyor. Yeni sisteme 1500-2000 YTL para bayılacağıma gider konsol alırım daha iyi. GTA 4 gibi PC'ye çıkmayan oyunlar da cabası.
  •  FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

FlatOut: Ultimate Carnage (ÇIKTI)

• FlatOut 2'ye çok benziyor grafikler ama oynamadan birşey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaReZ

amd 3000+
    1650pro 512 mb
    512 mb * 2 ram ddr400

i am upper
  • Arkadaşlar bu oyunun amacı ne.Yani normal bir araba yarışımı yoksa etrafa çarparak hasar verebilmek mi.Yani dahamı eğlenceli?Araba yarışı sevmem ama bu dikkatim çekti.
  • quote:

amd 3000+
    1650pro 512 mb
    512 mb * 2 ram ddr400

P4 2.4, 512x2 ddr400, 7600 GT agp. Kalabalık olmayan alanlarda 15 fps.
  • Şu Foruma hergirdiğimde Flatout 3 ü Fallout 3 olarak okuyup (bir de yanında "Çıktı" yazısı var) direk dalıyorum sonra arabaları görüp bi eh çekiyorum
  • quote:

quote:

Bundan sonra çok gerekmedikçe ekran kartına para yatırmamaya karar vermiştim zaten. Hem sistem AGP olduğu için ekran kartını değiştirirsem tüm sistemi değiştirmem gerekiyor. Yeni sisteme 1500-2000 YTL para bayılacağıma gider konsol alırım daha iyi. GTA 4 gibi PC'ye çıkmayan oyunlar da cabası.

Bende konsolcuyum ancak pc ilk göz ağrısı olduğu için güncel tutmaya çalışıyorum..sanada katılmamak elde deil bu arada oyun oynamak için her fırsatta dediğim gibi konsol kullanın..pc'de oyun işi cok lüks bu saatten sonra ..

• quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Arkadaşlar bu oyunun amacı ne.Yani normal bir araba yarışımı yoksa etrafa çarparak hasar verebilmek mi.Yani dahamı eğlenceli?Araba yarışı sevmem ama bu dikkatim çekti.
    Oyunda normal yarış da var, arabaları çarpıştırma, adam fırlatma gibi eğlencelik modlar da var. Eğlenceye dayalı bir oyun yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: ErosRamazotti

Şu Foruma hergirdiğimde Flatout 3 ü Fallout 3 olarak okuyup (bir de yanında "Çıktı" yazısı var) direk dalıyorum sonra arabaları görüp bi eh çekiyorum

• birde online oynayabilseydik
  • quote:

quote:

amd 3000+
    1650pro 512 mb
    512 mb * 2 ram ddr400

hangi çözünürlükte ? bir de detaylar low - medium - high ?
  • Walla optimizasyonun eskiye oranla düsük olması kotu olmuş.
    Oynamadım ama ben eskisiylede hala gayet guzel eğlenebiliyorum ve de sistemi kasmıyo...
  • quote:

quote:

quote:

amd 3000+
    1650pro 512 mb
    512 mb * 2 ram ddr400

hangi çözünürlükte ? bir de detaylar low - medium - high ?
    1024x768 yüksek. Anti aliasing açamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.