Şimdi Ara

Flaşş <<< Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi Hakkında >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün rektörün yaptığı konuşmada Hacettepe'ye bağlı hala inşaatı süren fakültenin, kastamonu üniversitesine bağlanma kararı açıklandı.
    Şuana kadar bu fakülteyi seçen öğrenciler ve son olarak bu sene sınavda seçecek öğrenciler hacettepe türkçe öğrencilerinden hiçbir farkı olmayacak şekilde ankara'da eğitimlerini bitirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamlanmadı mı buranın binası? tamamlanan bina ne olacakmış?
  • harbi mi? şmdi kastamonuya yatay geçiş hakkım var. oraya geçiş yapsam normal hacettepe mezunu oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Bugün rektörün yaptığı konuşmada Hacettepe'ye bağlı hala inşaatı süren fakültenin, kastamonu üniversitesine bağlanma kararı açıklandı.
    Şuana kadar bu fakülteyi seçen öğrenciler ve son olarak bu sene sınavda seçecek öğrenciler hacettepe türkçe öğrencilerinden hiçbir farkı olmayacak şekilde ankara'da eğitimlerini bitirecek.

BİRADER DİPLOMA FARKLI DAHA NE FARKI OLSUN BİRİNDE HACETTEPE TIP YAZIYOR; DİĞERİNDE HACETTEPE KASTAMONU TIP YAZIYOR
  • sadece meraktan soruyorum tıp okuduktan sonra nerede olduğunun önemi yok diye duymuştum doğruluğu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

sadece meraktan soruyorum tıp okuduktan sonra nerede olduğunun önemi yok diye duymuştum doğruluğu nedir

çok doğru, mezun olunca güzel bir yerde ihtisas yap özelde vur paranın dibine. ama çok zahmetli tıp okumak.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    evet bi farkı yok ama kendini geliştirmen açısından şehir farkı var mesela tiyatroya gitmek konserlere gitmek hafta sonları stad da maç izlemek mekana gitmek falan filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi benim anlamadığım, biz bu sene bu bölümü seçsek 6 yıl hacettepede kalcaz da, diplomamızda ne yazacak? kastamonu üniversitesi yazmaz heralde. hacettepe kastamonu tıp da yazamazlar çünkü 6 sene sonraya ortada böyle bi kavram kalmayacak. direkt hacettepe türkçe tıp mı yazacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgeerk

Şimdi benim anlamadığım, biz bu sene bu bölümü seçsek 6 yıl hacettepede kalcaz da, diplomamızda ne yazacak? kastamonu üniversitesi yazmaz heralde. hacettepe kastamonu tıp da yazamazlar çünkü 6 sene sonraya ortada böyle bi kavram kalmayacak. direkt hacettepe türkçe tıp mı yazacak?

6 sene sonra öyle Bi kavram kalmazsa Kastamonu tıp yazar

• GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    bunu tercih donemi gidip sormak lazım ama kastamonu yazmaz bence hacettepede 6 yıl kalmana niye izin veriyor o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgeerk

Şimdi benim anlamadığım, biz bu sene bu bölümü seçsek 6 yıl hacettepede kalcaz da, diplomamızda ne yazacak? kastamonu üniversitesi yazmaz heralde. hacettepe kastamonu tıp da yazamazlar çünkü 6 sene sonraya ortada böyle bi kavram kalmayacak. direkt hacettepe türkçe tıp mı yazacak?

Hacettepe Universitesi diploması olacak. Kastamonu Tip Fakultesi programi okundu yazacak.

• Koni yukarı görmeyen dh'li kalmasın.

• bu konuda aklımda bazı sorular var. dediğiniz gibi bu sene girenler 6 yıl boyunca hacettepe de mi okuyacak? lütfen cevaplarınızı kaynak göstererek yazarsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetg51

bu konuda aklımda bazı sorular var. dediğiniz gibi bu sene girenler 6 yıl boyunca hacettepe de mi okuyacak? lütfen cevaplarınızı kaynak göstererek yazarsanız iyi olur.

Şuan için kaynak göstermem mümkün değil ama sene içinde rektorle toplantı yapıldı. Rektor M.Tuncer bizzat kendi soyledi. Aklinda soru varsa Hacettepe'ye gel kastamonu tip fakultesi dekanligi hemen asma kat bufe kantinin yaninda oradaki 2 sekreter bayan var onlardan bilgi al. Bu sene bir puan patlaması olabilir hani buraya da çok güvenme. Gazinin onüne bile gecme ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eeeminer

hocam şöyle bi sıkıntı var sağa sola güven olmaz lafa bakma ösym klavuzunda FAKÜLTE BİNASI TAMAMLANANA KADAR HACETTEPE DE EĞİTİM GÖRÜR yazıyor ki 2015 te tamamlanıyormuş asıl kaynak ösym insanları yanlış yönlendirmeyelim ben bile yazmayı düşündüm ama o riski göze alamam geri çekildim taşınacağın kanıt:http://www.kastamonutip.hacettepe.edu.tr/arsiv/kastamonuziyareti.pdf

klavuz asıl kynaktır bizi yerleştircek ösym böylesöylemlere kanmamak lazım tabi sen de iyi niyetlisindir belki ama 6 sene kastamonu da çekilmez pat diye yollarlarsa

1 sene önceki ziyareti gosterip de bir de bilmislik hocam. Ben suan okumaktayim. Sen daha bu yolun basinda bile degilsin.
    Eger merakin varsa gel hacettepe sihhiye kampusune gir kastamonu dekaninin odasina ordaki sekreter ablalara sor. Suan donem3 olarak okula devam eden biriyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 30 Haziran 2014; 2:07:02 >

• http://beytepe.co/tip-fakultesi-kastamonu-universitesine-devredildi/ bilgin yok madem bosuna konusup da yazacak arkadaslari da engelleme.

• http://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/2012-09-04-13-25-08/menu-am-bilgisistemleri-tumhaber-tr/1127-anasayfahaberleri-kastamonutipfakultesininuniversitemizedevrikonusuldu-tr

Rektor bu toplantidan sonra okuldaki kastamonu ogrencileri ile toplanti yapti ve agzindan kesinlikle ilk mesajda yazdigim seyi duydum.

• quote:

dostum sakin ol ne gibi bir derdim olabilir artislik taslamak adına tercih bile etmycem kendim sadece kim ne derse desin taşınacağı söyleniyor riske atmamak lazım sizler kesin kalıyosunuz zaten öğrencisi olduğunuz için ama bu seene tercih edenler için durum farklı taşınacağnı cidden duydum kimsenin hayatı kaysın istemem kendiminki de kim okumak ister kastamonu da durduk yere tek dert değil bu fakültede çok kalabalık fakülte ve cidden sıkıntı oluyomuş kendi duyduğum tecrübeleri paylaşmak istedim yarın bi gün kalkın gidin derlerse kimse gözümüzün yaşına bakmaz durum bu kalcak kalcak derleriki gün sonra da burası senin üniversiten değil derler belki sizin zamanınızda farklıdır ama şu an bina tamamlanıncaya kadar eğitim görülcek yazıyor durum bundan ibaret bu sene için

Anlatamıyor muyum? Bu sene osym kilavuzunda fakulte hacettepe uni. seklinde gectigi icin ve oraya acilacak fakulte kastamonu universitesine devredilecegi icin buradaki ogrenciyi oraya yollayamazlar. bu sene bir ilk bu. Gitmeyecegini bilmeden tercih yapmak. Eger hala korkuyorsan kastamonu dekanligina git tercihlerden once (sihhiye kampusu tip fakultesi 2.kat asma bufe yani) bir sor. Oradakilerin de benle ayni cevabi vereceginden eminim. Ama bence hic gelmeyin hayatiniz zindan olur demedi demeyin. Gidin ege de kirikkalede vs kolayca sene kaybetmeden doktor olun. Hacettepe gercekten en zor okul konumunda suan. Ankara uni. falan hikaye.

Bu arada yukardaki mesajim yogun offensive'lik icerdigi icin editledim kirdiysam pardon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 30 Haziran 2014; 2:12:39 >

• quote:

yok dostum sorun yok kırmak vs de hacetepe kastamonu zor evet ve kalabalık bi ortammış bi de sanakatılıyorum bu kadar riskin içinde yazılmaya değmez ya anlıyorum da hiçbişeyin garantisi yok işte sonuçta kastamonu öğrencisi olcaz yazasak pat diye yollarmı yollar ösym nin belirttiği koşul öyle dekanlık vs ne derse desin :D sağol yine de paylaştığın bilgi için ama hala 2015 te kurulcak fakültenin yazılmycağı görüşündeyim sözle iş olmaz yazılı kanıtlar taşınacağını gösteriyor bize kaç arkadaşım geri çekilde yazmaktan yani sırf bu yüzden yoksa onlar ada almış böyle bir duyum ama.

ya evet bozok ve kastamonuda hacettpeliler sıkıntı yaratıyomş daha doğrusu bi arkadaş hacettepede o çok rahatsız oluyordu kastamonululardan öyle max egolu insanların yanında da okumak istmeem sen şimdi orda okuyosun tabi kötüülemek istmeme ama itici geliyor gider kırıkkale vs yazarım ankarada oturuyosam da eğer tutmuyorsa yıldırımı vs yi görüşündeyim kolaylık da cabası tabi

O tarz egolu insanlardan uzak dur bence sadece ogrencilik hayatinda degil. Ilerde meslektas oldugunuzda sirf seni ezmek adina insan hayatini hice bile sayabilir.
    Ösym sinav yapan kurulustur onun disinda hicbirseye karisamaz. Yök desen anlarim. O kilavuzdaki 2015 yazisi bizim onceki rektorun yedigi bir bok. Bu rektor kastamonunun asiri gereksiz bir proje oldugunu ve iptal etmek icin protokol imzalayacagini yine ayni toplantida soyledi. Hani bundan sonra donus yok diyebilirim. Ama takdir senin. Ben suan senin yerinde olsam kirikkaleyi yazardim. Hem ayni sehiricinde okumak kadar sacma birsey yok.

• quote:

ama hak iddaa edemeyiz yök den onay alınarak hazırlanıyor klavuzlar zaten ki ben inanmıyorum gitmeyeceklerine zaten garanntisi yok eski rekötr yeni rektör farketmez ki evet içerden bilgi aldığım kişiler de var aslında o yüzden bu kadar eminim neyse uzatmayalım dostum yoruldum bencede ama şu kertede yazılmaz kastamonu bencede

Içerden kimden bilgi aldığını söyle :)
    Ben orda okuyorum diyorum. Rektör'ün ağzı ile konuşuyorum. Puanı düşürüp rakip elemeye çalışıyosan söyle :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.