Şimdi Ara

Flashget Sorusu.... 10 Üzerinden 4 Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    işyerinden fear_update_en_100-107_108.exe.jc! dosyayı download ediyordum 580mb küsür tamamı.
    eve getirdim. download klasörü içine attım tanımadı, içeri aktar dedim tamamlanmış olarak gördü ve ilişkiyi kesti, üzerine ind. dedim yeni bi dosya olarak görüp en baştan indirmeya kalktı...

tekrar ind. istemiyorum
    hangi programlar ile içeri aktarabilir veya nasıl devam edebilirm.

tşk ederim..

EDIT: Sanırım denemişsin görmedim.. Kusura bakma. 2. yol: keşke Flashget'in database dosyasını alsaydın o zaman hiç bir sorun yaşamazdın. C:\Program Files\FlashGet\ içinde Default.jcd adlı dosyayı diğer makineden seninkine kopyalasaydın aynen devam edebilirdin ama şirketteymiş bilgisayarın. Yarına artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoRTeX_ -- 2 Temmuz 2007; 22:51:03 >

Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 | Sandisk Ultra II 240 GB SSD + Seagate Momentus XT 750 GB 7200 RPM | 12 GB 1600 MHz DDR3L
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

File > Import > Import Broken Downloads ya da Dosya > İçeri Aktar > Kopmuş Dosyaları İçeri Aktar seçeneğini seçip yarım kalan dosyanı göstermeyi denedin mi??

EDIT: Sanırım denemişsin görmedim.. Kusura bakma. 2. yol: keşke Flashget'in database dosyasını alsaydın o zaman hiç bir sorun yaşamazdın. C:\Program Files\FlashGet\ içinde Default.jcd adlı dosyayı diğer makineden seninkine kopyalasaydın aynen devam edebilirdin ama şirketteymiş bilgisayarın. Yarına artık.

ben şirket pc nide genel temizlik yaptım
    db olayı hiç aklıma gelmedi.... off bi soğuk şu içim ben....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.