Şimdi Ara

Flashget indirme sorunu (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler, flashget ile rapidden dosya indirmek için premium kullanıyorum ve geceleri sabaha kadar download yapıyorum ama son günlerde resimdeki gibi indirilenlerin yanında kırmızı çarpı çıkıyor. bunun nedeni ne olabilir? nasıl halledebilirim? şimdiden teşekkürler.

Flashget indirme sorunu (SS'li)

• bu senden deil karşı taraftan yüzünden oluşan bir sorun, sana tek tavsiyem flashget ten retry sayısını arttırmak. hani bağlanamasa bile tekrar tekrar bağlanmaya çalışıyor. illa birinde tutar indirmeye devam eder

tools-- options-- conection- number of retrys* kutuya ya rakam gir ya da always retry yazan yere tıkla
    araçlar-- ayarlar- bağlantı- tekrar deneme '' '''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 3 Eylül 2008; 11:35:52 >
  • bugün evden çıkarken deneyeceğim sonucu bildiririm teşekkürler.
  • Flashget yerine Internet Download Manager tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda tekrar tekrar deniyor. Ben de kısa zaman öncesine kadar Flashget kullanıyorum ama IDM daha iyiymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Flashget yerine Internet Download Manager tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda tekrar tekrar deniyor. Ben de kısa zaman öncesine kadar Flashget kullanıyorum ama IDM daha iyiymiş.

getright'ın geliştirilmiş hali gibi geldi bana. özellikle de ufak indirme penceresi.

/>

arkadaki pencere flashget misali öndeki ise getright. Torrent de indiriyor mu bu meret? Biraz inceleyeyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Eylül 2008; 14:03:40 >

• IDM de böyle bir sorun olma ihtimali flashgete göre daha mı az?

peki hız bakımından hangisi daha iyidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.