Bildirim
Flashget indirme sorunu (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu senden deil karşı taraftan yüzünden oluşan bir sorun, sana tek tavsiyem flashget ten retry sayısını arttırmak. hani bağlanamasa bile tekrar tekrar bağlanmaya çalışıyor. illa birinde tutar indirmeye devam eder
tools-- options-- conection- number of retrys* kutuya ya rakam gir ya da always retry yazan yere tıkla
araçlar-- ayarlar- bağlantı- tekrar deneme '' '''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 3 Eylül 2008; 11:35:52 > -
bugün evden çıkarken deneyeceğim sonucu bildiririm teşekkürler. -
Flashget yerine Internet Download Manager tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda tekrar tekrar deniyor. Ben de kısa zaman öncesine kadar Flashget kullanıyorum ama IDM daha iyiymiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Flashget yerine Internet Download Manager tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda tekrar tekrar deniyor. Ben de kısa zaman öncesine kadar Flashget kullanıyorum ama IDM daha iyiymiş.
getright'ın geliştirilmiş hali gibi geldi bana. özellikle de ufak indirme penceresi.
/>
arkadaki pencere flashget misali öndeki ise getright.Torrent de indiriyor mu bu meret? Biraz inceleyeyim bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Eylül 2008; 14:03:40 >
-
IDM de böyle bir sorun olma ihtimali flashgete göre daha mı az?
peki hız bakımından hangisi daha iyidir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X