Arkadaşlar Bu Programı İzleyen Varmı..Programı Sunan Oraya Konuk Olanlara Bile Bağrıyor Ara Sıra... Akşam ki Bölümün Resimlerini Çektim Buyrun Bakın
çok güzel ve gerekli bir iş yapmışsın can-ı gönülden kutlarım seni
manyak bu adam biliyorum yaa
çok yaratıcı bir program. özellikle bip makinesi geliştirmeleri de buna bi kanıttır. çalışması şöyleymiş: yarışmayı sunan karakter,ordakilerden birinin küfrediceğini hissettğinde elindeki makineye basıyo ve biiiiiiiiiiiiip diye bi ses geliyo buna canlı bip makinesi mi dersiniz ne dersiniz gerçekten bravo.
okan bayülgen birgün konuk etmişti makınaya bu adamı.warya herkes kopmuştu artık eideoları izlerken
Ben de okanda görmüştüm gercekten süper bir komedi programı
Makinadan takip ediyorum ayrıca sunucu boş bir adam değil adam fotografçı başka kimse yok diye oraya koymuşlar ayrıca kanalın önemli adamlarındanmış..
Bu kufur edilen program mi
bu adam böyle sanat camiasında çok saygın bi herif... ben de makina'dan biliyorum eskiden bi lokantada yemek yenilirken bi program yapıyomuş diye biliyorum tabi yanlış hatırlamıyosam ve çok hoşmuş diyorlar...
Son derece seviyesiz bir program.
izleyen olmasa yayınlanmaz herhalde demekkı bunuda izleyen adamlar var yazıkkkk
süper komedi bir program...
youtube da aratın manyak yaa
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
youtube da aratın manyak yaa
Traji komik
Flash tv nin kalitesizligi her programına yansımış Bunun dizileride berbat... Arkadaslarla dizi çeksek daha iyi çekeriz bunlara göre..