Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu kötü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 4 Haziran 2010; 8:09:52 >
  • böylesi daha iyi, ama adam gibi bi final yapıp son verebilirlerdi kararsız oldu

lost gibi 6yıl uzatmalarındansa , sıkmadan bitmesi en iyisi
  • bari adam gibi bir final bölümü çekip bitirseler diziyi.

Neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Zoey itici geliyo bana valla benimle aynı fikirde olanlar ?

beeen

zaten herşeye karışıp duruyor.

ben

Bencede herşeye maydonozdu.

• Neyse çok üzülmeyin. Ben Flash Forward'ı unuttum bile. Çok güzel diziler var, böyle heba etmeyin kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk10

FlashForward'ın Mark'ı Joseph Fiennes Starz kanalının dizisi ile anlaştı.Flashforwarddan çıkan 4.oyuncu olarak dizinin dönme ihtimali bitmiş oldu.

kaynakhttp://www.facebook.com/nessimablog

Adam gibi bir final yapmak çok mu zordu?

• Joseph Fiennes Starz'ın "Camelot" dizisi için anlaşmış. Merlin tarzı Kral Arthur'u anlatan bir dizi olacakmış.

Dizi artık devam etmez. 2-3 sene sonra belki.
  • Pek umudum yoktu zaten devam edeceğine geçmiş olsun hepimize
  • vay arkadaş ya ne güzel ümidim vardı
  • öff okadar imza boşunamı toplanıyordu?
  • Bugün için bir boşluk hisseden var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bugün için bir boşluk hisseden var mı

Ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bugün için bir boşluk hisseden var mı

Ben..

Ah Flashforward
  • Flashforward dizisi için,10 haziran günü ABC ve ona baglı New York, L.A., Chicago, Detroit ve Atlanta şehirlerindeki ofislerde gerçegine benzer bayılma gerçekleşecek

ABC bürolarının önünde fanlarla birlikte 2 dakika 17 saniye gerçekleşecek bu organizasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk10

Flashforward dizisi için,10 haziran günü ABC ve ona baglı New York, L.A., Chicago, Detroit ve Atlanta şehirlerindeki ofislerde gerçegine benzer bayılma gerçekleşecek

ABC bürolarının önünde fanlarla birlikte 2 dakika 17 saniye gerçekleşecek bu organizasyon.

gerekirse yaparız :P

• “FlashForward” Hayranlarından İlginç Bir Gösteri

Yaklaşık bir ay önce ABC tarafından düşük reytingleri gerekçe gösterilerek iptal edilen “FlashForward” için, dizinin hayranları ilginç bir gösteri hazırlığı içindeler.

10 Haziran’da ABC kanalı genel binası ve kanala bağlı New York, Los Angeles, Chicago, Detroit ve Atlanta’daki binaların önünde dizinin hayranları kendi hazırladıkları bilinç kaybını yaşayacaklar.

Bildiğiniz üzere, “FlashForward” dizisi, 6 Ekim 2009 tarihinde bütün dünyanın 2 dakika 17 saniye boyunca bilinç kaybı yaşamasıyla başlamıştı ve dizinin karakterleri, bu bilinç kaybı süresince gelecekteki hallerini görmüşlerdi.

İşte dizinin hayranları da, diziye ithafen, 10 Haziran günü bahsi geçen bölgelerdeki ABC binalarının önünde bayılma taklidi yapacaklar. Başlangıcı ilginç olan bir dizi için iptal edilmesinden sonra yine aynı ilginçlikte bir gösteri olacak gibi görünüyor.

Bence bayılma takliti yapacaklarına kanalı basıp yöneticileri bayıltsınlar

• İlginç bir gösteri olacak gibi..
  • Bakalım işe yarıyacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

“FlashForward” Hayranlarından İlginç Bir Gösteri

Yaklaşık bir ay önce ABC tarafından düşük reytingleri gerekçe gösterilerek iptal edilen “FlashForward” için, dizinin hayranları ilginç bir gösteri hazırlığı içindeler.

10 Haziran’da ABC kanalı genel binası ve kanala bağlı New York, Los Angeles, Chicago, Detroit ve Atlanta’daki binaların önünde dizinin hayranları kendi hazırladıkları bilinç kaybını yaşayacaklar.

Bildiğiniz üzere, “FlashForward” dizisi, 6 Ekim 2009 tarihinde bütün dünyanın 2 dakika 17 saniye boyunca bilinç kaybı yaşamasıyla başlamıştı ve dizinin karakterleri, bu bilinç kaybı süresince gelecekteki hallerini görmüşlerdi.

İşte dizinin hayranları da, diziye ithafen, 10 Haziran günü bahsi geçen bölgelerdeki ABC binalarının önünde bayılma taklidi yapacaklar. Başlangıcı ilginç olan bir dizi için iptal edilmesinden sonra yine aynı ilginçlikte bir gösteri olacak gibi görünüyor.

Bence bayılma takliti yapacaklarına kanalı basıp yöneticileri bayıltsınlar

O daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.