Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka bir kanalda devam etsin ya bizim Türk dizileri gibi yapsınlar her sezon ayrı bir kanal..hatta sezon arasındada kanal değiştirebilirler beni bağlamaz.
  • Büyük ihtimal geçicek.Ki geçmezse çok tepki alır o finalden sonra.
  • Şurada dizinin devam etmesinin mümkün olmadığı açıklayan bir yazı yazmıştım.

Beyler dizi şöyle bitti devam etmesi lazım falan yazmışsınız iyi de dizi 14 Mayıs'ta iptal edildi. Sen 1x13'ü izlerken adamlar belki final bölümünü çekiyordu. Belki de çekmiyordu ama şunu diyebilirim dizi iptal edilmeden önce dizinin post-prodüksiyonu falan tamamlanmıştı. E dizinin resmi iptali gelmeden final senaryosu yazılamayacağına göre de böyle olacaktı.

Dizi ratinglerde ikinci olmuş diye sevinmişsiniz ama kendi zamanında ikinci oldu. Ve diğer diziler sezon finallerini yapmışlardı, tekrar gösteriliyordu. HIMYM tekrarı 4 milyon seyirci ve Flashforward sezon finali 5 milyon. HIMYM gibi basit prodüksiyonlu bir sitcomun tekrarı bile 4 milyon seyirci yaparken FF'nin bu ratinglerle ayakta kalması mümkün mü? Aklınıza kullanılan mekanları, aletleri, efektleri, geniş oyuncu kadrosunu getirin. Flashforward 18-49'da %19 seyirci kaybı yaşamış geçen haftaya göre.

Bence bir TV filmi bile çok iyi olur. Hadi tüm şartlar sağlandı diyelim. Dizide Bruce ve Janis'i canlandıran iki oyuncu yeni TV dizilerine katıldılar. Onları nasıl geri getirecekler. Adam hayrına dizi çekmiyorlar, tüm diziler para kazanmak için yapılır, ve yeterli parayı kazandıramazsa iptal olur. Bu kadar basit.Bence Flashforward'ın ikinci sezonunun olması MÜMKÜN DEĞİL.

Bakıyorum hala geçer geçer falan diyorsunuz.

Brian F. O'Byrne (Aaron) - Mildred Pierce - HBO (Mini Dizi)
    Zachary Knighton ( Bruce) - Happy Endings - ABC
    Christine Woods (Janis) - Perfect Couples - NBC

Bu insanlar yeni dizilere katıldılar, onlar nasıl gelecek? Şunu cevaplayın ondan sonra belki devam eder.

• Dizi devam ettikten sonra o çözülmeyecek bir sorun değil.
    Tamam sen bu konuda bizden daha gerçekçisin anlıyorum ama biz de istediğimize inanmaya çalışıyoruz bir anlamda.
    Bırak içimizde bir umut olsun, o da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Dizi devam ettikten sonra o çözülmeyecek bir sorun değil.
    Tamam sen bu konuda bizden daha gerçekçisin anlıyorum ama biz de istediğimize inanmaya çalışıyoruz bir anlamda.

Hocam şöyle ifadeler güzel mesela. Dizi etsin, belki edebilir, başka kanal satın alabilir gibi. Ama bazı arkadaşlara vahiy gelmiş sanırım devam edecek gibi kesin ifadeler kullanıyorlar. Şu anda da devam ihtimali var tabii ki bana göre %0.5 falan. O kadar umutlu olmayalım diye yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Dizi devam ettikten sonra o çözülmeyecek bir sorun değil.

Hocam şöyle ifadeler güzel mesela. Dizi etsin, belki edebilir, başka kanal satın alabilir gibi. Ama bazı arkadaşlara vahiy gelmiş sanırım devam edecek gibi kesin ifadeler kullanıyorlar. Şu anda da devam ihtimali var tabii ki bana göre %0.5 falan. O kadar umutlu olmayalım diye yazıyorum.

Dediğim gibi onlar da devam etmesini istediklerinden bir anlamda kendilerini avutuyorlar.
    Ben de mesela dizinin tamamen bittiğini öğrendiğimde baya üzülmüştüm ama bu kum tanesi kadar olan ihtimali öğrenince içimde bir umut yeşerdi.

Durum bundan ibaret. Haklısın tabi kesin konuşulmamalı bu konuda, gerekli uyarı yerine gitmiştir sanırım.

• oyuncular problem değil onlar bir iki bölümde harcanırda bende sanmıyorum pek yeni sezonu arkadaşın dediği gibi ihtimal çok çok az ama devam etse keşke tabi
  • yeni bölümler çekilecekse en azından mutlaka janisin olması gerekiyodu
    çünkü özellikle kaçırılışını gösterdiler
    . yani benim artık umudum kalmadı diyebilirim yeni bölümler için
  • Nicole bide Benford kalsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Nicole bide Benford kalsın yeter

Bide Simon
  • Final iyiydi.Sezon 2 için ne olursa olsun umudumu kesmiyorum ben.Olur yada olmaz göreceğiz.
  • Simon, Mark, Olivia, Simcoe ve bir de Demetri olsun yeter.
    Diğerleri çok da umrumda değil açıkçası.

Bu arada imza kampanyasında son durum: 24263.
  • quote:

Simon, Mark, Olivia, Simcoe ve bir de Demetri olsun yeter.

sadece nicole olsun yine izlerim
  • quote:

Simon, Mark, Olivia, Simcoe ve bir de Demetri olsun yeter.

Wedeck olmazsa kim On October six . . . diyecek ?

• Ya arkadaş bu Nicole çılgınlığı nedir anlamadım, Tracy daha güzel bana göre.
    Hatta Zoey bile güzel Nicole'dan. Tamam bu biraz abartı oldu.
  • Zoeymi
  • Tracynin çenesi biraz büyük ya

Ama Nicole ahhhh Nicole ahhhh
  • Peki yeni bir soru sorayım.
    Mark mı Simcoe mu ?

Mark daha yakışıklı bana kalırsa ama Simcoe da karizmatik.
    Ama illa ki birini seçsem Wedeck derim.
  • O tuvalletteki hareketinden sonra Wedecke olan sempatim arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 31 Mayıs 2010; 22:20:34 >
  • Simcoe'nun aksanı ses tonu çok hoşuma gidiyor nedense.

Assains Creed II'de de sarışın adamın sesini canlandırmış. Bence Simcoe ama Mark'da ana kahramanımız.

Amannnn ikiside işte
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.