Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzüğü baya incelemişlerdi
    seri üretime geçmiş olabilirler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

Henüz izlemedim ama dediğin gibiyse smd'nin ''öngörüsü'' doğru çıkacak demektir.Başka kanala geçebilir bence.

Bakalım artık

Açıkçası tamamen bitseydi böyle bitmezdi diye düşünmekteyim. Çünkü ucunu baya baya açık bıraktılar.

Mark'ın durumu
    ve
    Charlie'nin "Onu buldular"
    deyişi neden olabilir dedirtti ve 2. sezon gelebilir gibi. Ama ABC'de olmaz, başka kanalda olursa da kıştan önce gelmez.

Dizi çok güzeldi. Açıkçası bittiyse bittiğine üzüldüm diyebilirim. Son bölümde heyecanlandım gerçekten. Ama bana kalırsa Mark

Yaşıyor. Boşuna o helikopteri göstermezler orada. O helikopteri oraya 2 nedenden koymuşlardır
    1-Yeni sezon gelecek yani Mark ona atlamıştır.
    2-Pilotu yeni bayılma olacağını bile bile havadadır kanına susamıştır.

Son ana kadar Nicole ölecek gibi hissettim ama Allah'tan adam geldi de kurtardı.

mark yaşaması zor, koşarken blackout oldu. gerçi atlasada pilot bayılacaktı yine öleceklerdi. janice götürüldü oraya pek değinen olmamış :) götürende lezbo arkadaşı onun da mı var acaba bunlarla alakası :)

helikopter pilotu yüzüklü olabilir.

Bu yüzüklerden belli sayıda üretilmemişmiydi ben öyle hatırlıyorum ?

Öyle bir bilgi hatırlamıyorum ben açıkçası.
    Bu bölüm 2. olmuş reytinglerde.

@ Furkan*
    Belki tam bayılmak üzere iken atlamış olabilir. Yüzüklü elemanlar da tutmuştur.
    Hastanedeki yüzüklü ya Janis'in lezbiyen arkadaşıydı ya da geçen bölüm Simon'la yatan bayandı. Tam hatırlayamadım.

Evet 5 tanemi ne vardı hatta Simon'un amcası yaptırtmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 28 Mayıs 2010; 21:42:22 >

• quote:

Öyle bir bilgi hatırlamıyorum ben açıkçası.
    Bu bölüm 2. olmuş reytinglerde.

2. olmuş demek, bu iyi bir haber.
    Reytingin yüksekliğini gören herhangi bir kanal alabilir diziyi.

Bu arada;

Mark bence kurtuldu. Helikopterdekiler kim bilmiyorum ama onlarda yüzük var ve Mark tam bayılırken tutmuş olabilirler. Ama o helikopteri oraya kim yolladı, böyle bir soru var.
    Wedecek yollamış olabilir mi acaba ? Bu arada FFTR forumuna baktım da bir üye Demetri'nin büyük patron olduğunu iddia etmiş. O sarışın elemanı "büyük patron" sıfatına yakıştıramamışlar genel manada ve Demetri'yi çok şüpheli görüyorlar. Bu da ilginç bir teori aslında. Şöyle bir ayrıntıyı unutmayalım, Demetri bayılma esnasında arabada değildi ve foruma girip bakarsanız buna benzer birkaç ayrıntı daha mevcut.

• 2. bayılmada herkes başka zaman dilimlerindeki geleceği gördü herhalde.Ve ya birden fazla geleceği gördüler.Charlie kısa zamanda o kadar büyüyemez bence.

Burada Dimitri evleniyor herhalde.

• 2.sezon gelmeyeceğine göre güzel bitirdiler diziyi.Çok heyecanlı bölümdü.

Dizinin en unutulmaz sahnesi Son bölümde Stan'in tuvalette yaptığı max payne show oldu benim için
    Mark'ı çoğu kişi sevmiyor bence başrole cuk oturmuş biri.Kaç kişiyi halletti tek başına sayamadım.Helal olsun
    2.sezon olursa demetri'nin ne gördüğünü merak ediyorum.Bu seferde birşey görmemişse yuh artık.

• ucu çok açık bi final.

eh reytingide iyiymiş

inş başka bir kanal alırda böle heba olmaz dizi tek sezonla
  • Müthiş bir bölümdü.

Bayılmada bence herkes farklı yılları gördü.
    Mark ölmemiştir Charlie onu buldular diyodu.Ama Charlie en az 10-15 yı sonra o hale gelir.10-15 yıl boyunca Mark yoksa dizi nasıl olur
    Çatışma sahneleri ve patlama kararma sahneleri kısaca son 20 dk süperdi.

Umarım devam eder.
  • Devam eder gibi bence dizi yada hiç değilse başka bir kanla transfer eder bomba gibi idi son bölüm
  • Laaan dizi burda bitirilir mi
  • Joseph Finnes çok sırıtıyor o rolde. Kaptırmış kendini şu tarihi filmlerde oynaya oynaya. Tripler bakışlar falan çok komik. Supernatural Sam'in yaptığı komik tripsel bakışların aynısı
  • Janisi
    kaçıran simonun yattığı kadın
    sanırım

not:Furkan* arkadaşımızda aynısını söylemiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 28 Mayıs 2010; 23:51:40 >

• Evet bende baktım tekrar o galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Janisi
    kaçıran simonun yattığı kadın
    sanırım

not:Furkan* arkadaşımızda aynısını söylemiş zaten

dizi burada biter mi usta

charlie görüşünde büyük ihtimal 2015 yılındayken kendini gördü , birde hellinger bomba imha ekibine kaşgöz yaptı adamlar işareti alınca içeri girdiler onları vuran ekib in hellinger le alakası yok mu nedir ve o kadın niye kaçırdı janis i ? anlaşılan daha büyük bir boss var olayın içinde ve simonun oturduğu bilgisayarı uzaktan kontrol edende o ama kim

• Bence daha önceden planladıkları sezon finalini hiç bozmadan verdiler‚ sonradan dizinin biteceği anlaşılınca bile bu sezon finalini bozmadılar‚ direk dizi finali yapmaktansa hiç değiştirmediler diye düşünüyorum.

Çünkü bir benzeri finali Terminator Sarah Connor Chronicles dizisinde görmüştük‚ 2.Sezon Finali aynı buna benzer şekilde daha hikaye yeni başlıyorken olağanüstü güzel şekilde bitmişti ve bir daha yayınlanmadı dizi.

Yeni blackout'ta bu sefer her insan farklı tarihlerdeki geleceklerine gitti sanırım, bazıları 2011 tarihine, bazıları 2015 tarihine (happy new year 2015 yazısı) burda bir değişiklik oldu gibi

Janis´i hastaneden kaçıran kadın Simon'ın yattığı hatun,neden kaçırdı ilginç.
    Demetri´nin durumu epey enteresan‚hani yüzüğü taksaydı bir bakıma diyeceğim hatırlamadı falan filan ama onu da takmadı.

Onu geçtim daha önceki blackout´da kendilerini kötü görenlerin inatla bu geleceğe doğru ilerlemeleri çok saçma‚garantiye almak için o gece oturun evinizde kardeşimözellikle Demetri ve Nicole´un durumları‚hadi Mark zaten dengesiz herif

Sonuç olarak bu dizi devam etseydi de yine bir blackoutla herşey sil baştan olacaktı demekki‚sanki biraz zorlama senaryo olacak gibiydi‚ama en azından 1 sezon daha izlemek isterdim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Mayıs 2010; 3:06:20 >

• Lost
    24
    Flashforward

izlediğim sadece şu 3 dizi vardı‚hepsi bir daha başlamamak üzere bitti
    sanırım artık yeni denizlere yelken açma zamanıdır...
  • Tartışmasız şimdiye kadar ki en güzel flashforward bölümüydü. Zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Genel olarak bakıldığında da gerçekten izlediğim diziler içerisindeki en güzel bölümlerden biriydi. Özellikle Lost finalinden sonra ilaç gibi geldi. Bak bunda da sorulara cevap alamadık ama Lost gibi iğrenç bulmadık Bu bölümü izledikten sonra bu dizi bitmemeliydi dedim. Keşke önceki bölümlerde saçmalamayıp bu kaliteyi korusaydı belki o zaman dizi devam ediyor olurdu. Umarım başka kanala geçer ve orada devam eder.

Şu olivia kadar başka kimseye gıcık olmuyorum arkadaş.
    Lan Bryce Nicole gibi bi kıza bu yapılır mı hıyar herif senin yüzünden ölecekti. Kızı ilk öperek umut veren sendin sonra ben keko yu seviyorum de olacak işmi şimdi.

• Son bölüm kaç dakika sürüyor?
  • 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 29 Mayıs 2010; 10:08:53 >
  • Çok iyi yakalamissiniz . Oceanic ilk bölümde de vardı.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.