Şimdi Ara

Flash Forward (2009-2010) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.718
Cevap
3
Favori
70.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence içerisinde çok saçma olaylar barındıran bir final oldu. şöyle söyliyeyim;

tracy 'yi bir bölüm önce öldü diye gösterip sonra yok abi nabız atıyomuş demeleri çok acayip. kendimi basit bir türk dizisi izlerken gördüm sanki. yani karşısındaki adam öldü abi falan diyor hiç nabıza bakmak akıllarına gelmiyor. tabi ölüp de sonradan dirilmiş olabilir(durup dururken) o zaman da işin içine mistik olaylar girer

ikincisi havaalanında keiko'nun kaçma sahnesi. ulan ordan elinde eşşek kadar gitarla kaçarken 50 tane polisin hiç mi biri farketmiyor kızım sen nere gidiyon hele bir dur da soluklan demiyorlar.

açıkçası dizi beni pek tatmin etmedi. ayrıca devam ederse de
    yüzde 99 benford yaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

bence içerisinde çok saçma olaylar barındıran bir final oldu. şöyle söyliyeyim;

tracy 'yi bir bölüm önce öldü diye gösterip sonra yok abi nabız atıyomuş demeleri çok acayip. kendimi basit bir türk dizisi izlerken gördüm sanki. yani karşısındaki adam öldü abi falan diyor hiç nabıza bakmak akıllarına gelmiyor. tabi ölüp de sonradan dirilmiş olabilir(durup dururken) o zaman da işin içine mistik olaylar girer

ikincisi havaalanında keiko'nun kaçma sahnesi. ulan ordan elinde eşşek kadar gitarla kaçarken 50 tane polisin hiç mi biri farketmiyor kızım sen nere gidiyon hele bir dur da soluklan demiyorlar.

açıkçası dizi beni pek tatmin etmedi. ayrıca devam ederse de
    yüzde 99 benford yaşar.

Tracy'nin olduğu sahnelerde bende senin gibi hissettim..

• İnşallah devam etmez yoksa içine etmiş olurlar.

Bikere 10 saniyede o helikopteri kenara çekip mark'ı alıp taşıyıp helikoptere binip patlamanın etkisinden kurtulmak için biraz daha geri kaçamaz kimse binadan.

Benford olmadan zaten devam etmez dizi adamı seviyordum ben valla kim ne derse desin.

Ve 10 saniye içinde o helikopteri kenara çekip mark'ı alıp taşıyıp helikoptere bindirip patlamanın etkisinden kurtulmak için helikopteri geri sürmeyi başarmışlarsa yuh lan bas git.

Ve helikopterin içindekiler büyük ihtimalle qed takıyordu.Yüzük varya bayılmayı önleyen yoksa canınamı susamış patlamanın içine giriyor.

+ olarak önümüzdeki zamanlar Mark yaşıyorsa kayıplara karışmıştır herhalde diyoruz çünkü Charlie 10 yıl sonra onu buldular diyor.

Oda eğlenceli olmaz FBI bürosunda yok adam düşünsenize.Ya bizim bayılmayı gerçekleştiren elemanlar kaçırdı buda 10 yıl sonra kaçmayı başardı yada... yadası yok.

Yani böyle bitmemeliydi final.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

İnşallah devam etmez yoksa içine etmiş olurlar.

Bikere 10 saniyede o helikopteri kenara çekip mark'ı alıp taşıyıp helikoptere binip patlamanın etkisinden kurtulmak için biraz daha geri kaçamaz kimse binadan.

Benford olmadan zaten devam etmez dizi adamı seviyordum ben valla kim ne derse desin.

Ve 10 saniye içinde o helikopteri kenara çekip mark'ı alıp taşıyıp helikoptere bindirip patlamanın etkisinden kurtulmak için helikopteri geri sürmeyi başarmışlarsa yuh lan bas git.

Ve helikopterin içindekiler büyük ihtimalle qed takıyordu.Yüzük varya bayılmayı önleyen yoksa canınamı susamış patlamanın içine giriyor.

+ olarak önümüzdeki zamanlar Mark yaşıyorsa kayıplara karışmıştır herhalde diyoruz çünkü Charlie 10 yıl sonra onu buldular diyor.

Oda eğlenceli olmaz FBI bürosunda yok adam düşünsenize.Ya bizim bayılmayı gerçekleştiren elemanlar kaçırdı buda 10 yıl sonra kaçmayı başardı yada... yadası yok.

Dizi eğer devam ederse Charli'nin söylediklerinden yola çıkarak bence Mark Helikopterdekiler tarafından kaçırılmış olacak..

• quote:

Diziyi izlerken keyif almaya bakın be kardeşim ne bu böyle.
    Anlamıyorum ben sizin gibileri, dizi keyif almak için izlenir.
    Mantık hataları tabi olacak ama bu kadar da dikkat etmeyin izlerken.
    Yine de beğenirsin beğenmezsin kendi görüşün o yüzden daha fazla uzatmıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

Henüz izlemedim ama dediğin gibiyse smd'nin ''öngörüsü'' doğru çıkacak demektir.Başka kanala geçebilir bence.

Bakalım artık

Açıkçası tamamen bitseydi böyle bitmezdi diye düşünmekteyim. Çünkü ucunu baya baya açık bıraktılar.

Mark'ın durumu
    ve
    Charlie'nin "Onu buldular"
    deyişi neden olabilir dedirtti ve 2. sezon gelebilir gibi. Ama ABC'de olmaz, başka kanalda olursa da kıştan önce gelmez.

Dizi çok güzeldi. Açıkçası bittiyse bittiğine üzüldüm diyebilirim. Son bölümde heyecanlandım gerçekten. Ama bana kalırsa Mark

Yaşıyor. Boşuna o helikopteri göstermezler orada. O helikopteri oraya 2 nedenden koymuşlardır
    1-Yeni sezon gelecek yani Mark ona atlamıştır.
    2-Pilotu yeni bayılma olacağını bile bile havadadır kanına susamıştır.

Son ana kadar Nicole ölecek gibi hissettim ama Allah'tan adam geldi de kurtardı.

mark yaşaması zor, koşarken blackout oldu. gerçi atlasada pilot bayılacaktı yine öleceklerdi. janice götürüldü oraya pek değinen olmamış :) götürende lezbo arkadaşı onun da mı var acaba bunlarla alakası :)

helikopter pilotu yüzüklü olabilir.

Bu yüzüklerden belli sayıda üretilmemişmiydi ben öyle hatırlıyorum ?

Öyle bir bilgi hatırlamıyorum ben açıkçası.
    Bu bölüm 2. olmuş reytinglerde.

@ Furkan*
    Belki tam bayılmak üzere iken atlamış olabilir. Yüzüklü elemanlar da tutmuştur.
    Hastanedeki yüzüklü ya Janis'in lezbiyen arkadaşıydı ya da geçen bölüm Simon'la yatan bayandı. Tam hatırlayamadım.

kesinlikle katılıyorum.Mark ölmedi o helikopter olayi çok mantıklı oda olabilir ve şişko herif vardi o ciktimi binadan ?
    charlie onu buldular dedi bencede kesin mark ölmedi.

bu arada dizi bitmicek havasını verdi ya kanal değiştirir yada 1-2 ay ara verip yeniden devam eder. veya kışın kimbilir.
    ilk başlarken kararmayla ilgili birşey diyordu wedeck finalde onuda diyebilirlerdi hani şöyle şöyle kararma oldu mark öldü devam ettiler gibisinden film sonu gibi bence bitmedi dizi.

• Dizi için facebook'ta grup açmışlar.Benim umudum kalmadı ama umarım bişey yaparlar.

http://www.facebook.com/pages/SAVE-FLASHFORWARD/110655865629375
  • quote:

hocam tüm dünyanın bir süre bayılıp geleceği gördüğüne inandın da helikopterle kaçabileceklerine mi inanmadın:)

neyse bu arada dizinin devam etmesi için imza kampanyaları facebook sayfaları falan yapılmış,amerika seyircisi baya tepkiliymiş dizinin bitirilmesine,bakalım belki devamı gelir.

bu da imza kampanyası sayfası,isim ve mail girip yolluyorsunuz

http://www.petitiononline.com/47110815/petition-sign.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 29 Mayıs 2010; 12:58:41 >

• Beyler dizi şöyle bitti devam etmesi lazım falan yazmışsınız iyi de dizi 14 Mayıs'ta iptal edildi. Sen 1x13'ü izlerken adamlar belki final bölümünü çekiyordu. Belki de çekmiyordu ama şunu diyebilirim dizi iptal edilmeden önce dizinin post-prodüksiyonu falan tamamlanmıştı. E dizinin resmi iptali gelmeden final senaryosu yazılamayacağına göre de böyle olacaktı.

Dizi ratinglerde ikinci olmuş diye sevinmişsiniz ama kendi zamanında ikinci oldu. Ve diğer diziler sezon finallerini yapmışlardı, tekrar gösteriliyordu. HIMYM tekrarı 4 milyon seyirci ve Flashforward sezon finali 5 milyon. HIMYM gibi basit prodüksiyonlu bir sitcomun tekrarı bile 4 milyon seyirci yaparken FF'nin bu ratinglerle ayakta kalması mümkün mü? Aklınıza kullanılan mekanları, aletleri, efektleri, geniş oyuncu kadrosunu getirin. Flashforward 18-49'da %19 seyirci kaybı yaşamış geçen haftaya göre.

Bence bir TV filmi bile çok iyi olur. Hadi tüm şartlar sağlandı diyelim. Dizide Bruce ve Janis'i canlandıran iki oyuncu yeni TV dizilerine katıldılar. Onları nasıl geri getirecekler. Adam hayrına dizi çekmiyorlar, tüm diziler para kazanmak için yapılır, ve yeterli parayı kazandıramazsa iptal olur. Bu kadar basit.Bence Flashforward'ın ikinci sezonunun olması MÜMKÜN DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 29 Mayıs 2010; 12:59:04 >

• Beyler çok tepki almışım ama
    insan 30 saniye felan der 10 saniye nedir ya helikopteride araba gibi manevra yapamıyorsun yavaşça kenara çekmek gerek orası 3 saniye adam koşacak Mark'ı alacak 5 saniye geri gelicek taşıyarak markı sırtında 5 saniye Bindirecek kaçacaklar 10 saniye etti sana düz hesaptan 25 saniye.10 saniyeye imkansız onu yapmak ve dediğim gibi Mark ölürse dizi hiç eğlenceli olmaz.Yani mantık hatasıda biryere kadar bunu bile bile Mark'ı öldürmek için yaptılar helikopter orda çünkü bizi gerilim yapmak istediler hani zamanında atlayabilecekmi diye.

• mark ölmedi diyoruz da. içerdeki bomba tam 2. blackout'a ayarlıydı.

1) mark helikopterin orda olacağını nerden biliyor
    2) mark blackout olduğunda yere yığıldı
    3) QED yüzüğü taksa bile, Mark'ı alıp çıkmaya yetmez zaman.
    4) Tamam aldın diyelim, helikopter patlamanın etkisiyle darmadağın olur.

charlie'nin ilk flashforward'ı biraz değişti. annesi gördü onun gördüğü son sahneyi.

dizi inşallah burda pat diye bitmez. en azından bu kadar hayran kitlesi olan diziyi, başka bir kanal alır.

• ben şunu anlamadım neden dizinin finali veya sezon finaliyle ilgili hiçbir yazı vs yoktuu ??

• Helikopterle götürüldüğü belli değil ki. Zaten daha cama yeni ulaşmıştı ki bayıldı. Belki aşağıya düşmüştür. Belki patlamanın olmadığı katta olabilir o yüzden de ölmemiş olabilir veya helikopterdekiler yüzük takıyordu ve patlamadan sonra markı alıp götürdüler. Yada helikopterdekilerin bir özelliği yoktu onlarda patlama ile birlikte öldüler. Yani o kadarda mantıksızlık yok. Yada zamanında dizide o kadar çok mantıksızlık vardı ki ben bunu mantıksızlık olarak göremedim. Zaten ne olduğuda belli değil. Dizide devam etmeyeceğine göre öğrenemeyeceğiz Olsun güzel finaldi yinede

• bir sezon 23 bölüm olmazmı bu nasıl iş

• bu dizi çok bombaya Mark hemen binaya girdi hemen parçaları birleştirip ikinci bayılmanın saatine kadar öğrendi.Markın patronu ve yanındaki şişko binaya girip çatışmaya başladı ulan çatışıcağına swatı çağırıp adamların üstüne salsana.Yok böle Penny öpmeler filan mark orda canını dişine takıyor penny Lloydla vuruşuyor bitsede kurtulsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lord of War# -- 29 Mayıs 2010; 14:59:05 >
  •  Flash Forward (2009-2010)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

bir sezon 23 bölüm olmazmı bu nasıl iş

• Bu dizi nasııl biter yaa.

Ucu inanılmaz açık kaldı bence devam edecek.

Nicole

Simon da bi haltı beceremedi.

Mark bence ölmedi.Charileyi neden göstersinlerki o zaman.Ayrıca 2015i gördüler

• quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

bu dizi çok bombaya Mark hemen binaya girdi hemen parçaları birleştirip ikinci bayılmanın saatine kadar öğrendi.Markın patronu ve yanındaki şişko binaya girip çatışmaya başladı ulan çatışıcağına swatı çağırıp adamların üstüne salsana.Yok böle Penny öpmeler filan mark orda canını dişine takıyor penny Lloydla vuruşuyor bitsede kurtulsak.

Biraz katılmamak elde değil.

• Artık sıkıldım böyle yarım yamalak sonlardan ya.. En iyisi bitmiş 3-4 sezonluk dizileri seyretmek ama dizide kalmadı looo
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.