1. bölümünü biraz önce seyrettim. Çok güzel bir dizi. Üzerinde bayağı emek harcandığı sahnelerinden anlaşılıyor. Umarım dahada güzelleşerek devam eder.
quote:
Orijinalden alıntı: delton
1. bölümünü biraz önce seyrettim. Çok güzel bir dizi. Üzerinde bayağı emek harcandığı sahnelerinden anlaşılıyor. Umarım dahada güzelleşerek devam eder.
Ben de başladım diziye 1x1 i izledim güzel bir diziye benziyor.
chuck ın 3d'e bölümündeki tyler martini gördüm sanki afiş de
yanlışmıyım?
Bekledigim gibi çıkmadı dizi. Ilk bölümden umut verdi ama ikinci bölümden fason oldugu ve bir prison break,lost ya da heroes olamayacagı imajı bıraktı bende. Baydık boyle FBI'li;ajanli işlerden. Biraz da Day Break'i anımsattı bana.
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
Bekledigim gibi çıkmadı dizi. Ilk bölümden umut verdi ama ikinci bölümden fason oldugu ve bir prison break,lost ya da heroes olamayacagı imajı bıraktı bende. Baydık boyle FBI'li;ajanli işlerden. Biraz da Day Break'i anımsattı bana.
E zaten öyle diziler zor yapılır artık.Çünkü yapılan yapılmış.Artık benzeri bişeyler olur anca.
yeni bölüm hangi gün çıkıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Cuma.
Bence Süper bir dizi.Gizemden hoşlanmayanları sıkabilr ama süprizlerle dolu olabilecek bir kurgu izlemeye değer.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Cuma.
saol hocam
Neden 2 dakika 17 saniye?
İncil’de geçen 2:17 numaralı ayet: “In the last days, God says, I will pour out my Spirit on all people. Your sons and daughters will prophesy, your young men will see visions, your old men will dream dreams.”
Kelime kelime çevirisini yapmayacağım(neticede ayet olduğu için beceremeyebilirim) ama kısaca bahsettiği şu; Oğullarını ve kızlarınız gelecekten haber verecekler, gençleriniz görüntüler görecek, yaşlılarınız da hayal görecekler.
Ve bu ayet dünyanın son günleriyle alakalı bir ayetmiş. Şimdi de FlashForward’ da’ olayın buna dayandırıldığına dair yorumlar yapılıyor. Dizi tam olarak dini konulara girmese bile, bu “2 dakika 17 saniyelik bayılmayı” planlayan kişilerin dini bir amaçları olabilir.
Ayrıca ilk bölümün sonunda Nicole’ün (Charlie’nin bakıcısı) “Bence Tanrı bizi cezalandırıyor.” dediğini de unutmayalım.
Son günlerde, Tanrı diyor ki, " Tüm ruhumu insanlara dökeceğim, oğullarınız ve kızlarınız önceden haber verecek, gençleriniz hayalleri görecek, yaşlılarınız rüyayı düşleyecek" diye çevirdim ben
bende dün itibariyle ilk 2 bölümünü izledim güzel bir diziye benziyor bakalım neler olacak
flashforward.s01e03.hdtv.xvid-2hd.avi.torrent
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
FlashForward.S01E03.HDTV.XviD-2HD
Indıvxte %75 olmuş altyazı beklioz :D
Dpde %60
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
FlashForward.S01E03.HDTV.XviD-2HD
Indıvxte %75 olmuş altyazı beklioz :D
Dpde %60
Dp yi bekliyoruz
Cuma Akşamlarını sırf bu yüzden seviyorum.Sevdiğim dizileri biriktirip izliyorum.
InDivX çevirmiyor bu altyazıyı. Flashforward TR fan sitesiyle anlaşma yapıldı. Çeviri flashforwardtr.com tarafından yapılıyor.