Şimdi Ara

FLASH!! FLASH!! FLASH!! Metrobüs faciası! E-5 e DALDI BARİYERLERİ BİÇTİ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk metrobüse bindiğimde öndeki araç yandı 2. binişimde karşıdan gelen görevli araçla kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduk ki benim dudağım patlamıştı 3. binişimde yolun ortasında bozulmuştu 20dk sap gibi beklemiştik bi dahada binmedim zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur825

ilk metrobüse bindiğimde öndeki araç yandı 2. binişimde karşıdan gelen görevli araçla kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduk ki benim dudağım patlamıştı 3. binişimde yolun ortasında bozulmuştu 20dk sap gibi beklemiştik bi dahada binmedim zaten

e binme zaten
  • quote:

ilk metrobüse bindiğimde öndeki araç yandı 2. binişimde karşıdan gelen görevli araçla kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduk ki benim dudağım patlamıştı 3. binişimde yolun ortasında bozulmuştu 20dk sap gibi beklemiştik bi dahada binmedim zaten

Bi dahakine abdest al da insanların canına kastedme bari
  • quote:

• Şu Tatilyadan geçen arabaların birinde şahit oldum kaza sonrasına. Trafik resmen felçti. Metrobüsün görebildiğim sol taraftaki 2 arka tekeri patlamıştı. Bariyerlerdende fırlamış 2 arabayada vurmuş. Bir arabanın airbagleri açılmıştı fakat diğeri için aynı şeyi söylüyemiyecem. Umarım herkez en az zararla atlatmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiAxiSheytan -- 2 Mayıs 2009; 17:32:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Kendi kendine gidebilen bir aracı bile yoldan çıkarabilecek altyapıya sahibiz valla helal olsun

metrobus kendi kendine gitmiyor.. bildiğin otobüs.. sadece yolu ayrı boş yolda vınlıyo.. sen tramvayla karıştırdın ki o da kendi kendine gitmiyor...

Araştırın sonra yazın.

Hollanda dan gelen metrobüsler belirlenen harita ile kendi kendine hareket edebiliyor. Bu daha önce defalarca konuşuldu ve yetkililer açıklamıştı. Fakat İstanbul gibi bir yerde insanımıza güven olmadığı için şöför kullanıyor.

Hollanda da da şöförler mevcut fakat ani durumlarda fren yapmak için.

fakat su an hollandadan gelen araclar degil mercedesin aracları kullanılıyor

• Bir kısmı gri olan Hollanda dan gelen otobüsler
  • Metrobus güzergahında araç kullanan arkadaslara bir uyarıda bulunmak isterim.

Avcılar yönünden mecidiyeköy yönüne doğru sol şeritte seyir halindeydim.

Hızım 100-120 km arası. Hava sağnak yağışlıydı.

Yanımdan hızla geçen metrobus su birikintisinine girmesiyle ben hafifte camın açık olmasıyla ne olduğunu anlamadan birden bire sırılsıklam oldum üzerine üstlük yaklaşık 5 sn yol görüntüsü gitti önümden suyun fazla olmasıyla birlikte.

Yağışlı havada metrobusun olduğu güzergahlarda seyir halindeyseniz sol şeritte iken daima dikkatlı ve camınız kapalı olsun arkadaslar =)

Not: Provake etmek için yağmurda cam mı açık olur diyen arkadaslar çıkacaktır eminim. Cam çok hafif bir aralıktı onuda belirtiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

Metrobus güzergahında araç kullanan arkadaslara bir uyarıda bulunmak isterim.

Avcılar yönünden mecidiyeköy yönüne doğru sol şeritte seyir halindeydim.

Hızım 100-120 km arası. Hava sağnak yağışlıydı.

Yanımdan hızla geçen metrobus su birikintisinine girmesiyle ben hafifte camın açık olmasıyla ne olduğunu anlamadan birden bire sırılsıklam oldum üzerine üstlük yaklaşık 5 sn yol görüntüsü gitti önümden suyun fazla olmasıyla birlikte.

Yağışlı havada metrobusun olduğu güzergahlarda seyir halindeyseniz sol şeritte iken daima dikkatlı ve camınız kapalı olsun arkadaslar =)

Not: Provake etmek için yağmurda cam mı açık olur diyen arkadaslar çıkacaktır eminim. Cam çok hafif bir aralıktı onuda belirtiyim.

Sen o hızla giderken sana su atacak kadar hızlıysa muhtemelen 130-140 gibi bir hıza sahip. O araçlarla o hıza çıkmak azraile nanik yapmakla aynı şey.

• quote:

Bir kısmı gri olan Hollanda dan gelen otobüsler

O metrobüsleri kaldırdılar abi. Motoru güçsüz diye garajda yatıyor. Şu anda hepsi Mercedes. Yani bildiğin yeşil otobüsü griye boyanmışı.

Şekilsiz olanlar garajda yatıyor şu anda. Zaten kaza yapan da körüklü Mercedes.

FLASH!! FLASH!!  FLASH!!  Metrobüs faciası!  E-5 e DALDI  BARİYERLERİ BİÇTİ.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 2 Mayıs 2009; 18:08:19 >

• O zaman bilemicem valla. Uzun süredir avrupa ya gitmiyorum
  • Phileas'lar güncellenmiş motorlarına rağmen rampa çıkamaması ve yetersiz manevra kabiliyetleri nedeniyle kullanılmayacaklar.Zaten gri Mercedes otobüsler yeteri kadar konforlu ve güçlü fazlasına gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Phileas'lar güncellenmiş motorlarına rağmen rampa çıkamaması ve yetersiz manevra kabiliyetleri nedeniyle kullanılmayacaklar.Zaten gri Mercedes otobüsler yeteri kadar konforlu ve güçlü fazlasına gerek yok bence.

Onları ne yapacaklar peki. Yazık günah 2.4 milyon dolara.

Motorları güncellenmemiş. Sadece şanzuman oranlarıyla oynanmış o da bi işe yaramamış yani.

İade etsinler o zaman. Bu da bir tüketici hakkıdır ki ayıplı mal sayılır. Uluslar arası ticarette bu daha kât-i ve net diye biliyorum.
  • quote:

Phileas'lar güncellenmiş motorlarına rağmen rampa çıkamaması ve yetersiz manevra kabiliyetleri nedeniyle kullanılmayacaklar.Zaten gri Mercedes otobüsler yeteri kadar konforlu ve güçlü fazlasına gerek yok bence.

80 milyon lirada böylece uçar.Yiyenler ortada yok , ama masrafı yine vatandaştan çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Motorları güncellenmemiş. Sadece şanzuman oranlarıyla oynanmış o da bi işe yaramamış yani.

İade etsinler o zaman. Bu da bir tüketici hakkıdır ki ayıplı mal sayılır. Uluslar arası ticarette bu daha kât-i ve net diye biliyorum.

Araçlar kiralık. Mutlaka sözleşmede bu tür konularla ilgili bir madde mevcuttur. Olmadı çingenelik yaparız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Araçlar kiralık. Mutlaka sözleşmede bu tür konularla ilgili bir madde mevcuttur. Olmadı çingenelik yaparız

Yapmazsak ayıp olur.

• Nası kiralık yaa?!! Kaç yıllık kira bu böyle? 1.7 MİLYON EURO!!! Az paramı? Böyle saçma şeymi olur! Bizim ödediğimiz vergilerle alınan arabalar, Şimdi garajda yatıyo!! Sizde çingenelik yaparız v.s. olmıycak şeyler sölüyosunuz... Uyanın artık yaa!! Birileri köşeyi dönüyo sizin sayenizde, veya ailenizin verdiği paralarla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner91

Nası kiralık yaa?!! Kaç yıllık kira bu böyle? 1.7 MİLYON EURO!!! Az paramı? Böyle saçma şeymi olur! Bizim ödediğimiz vergilerle alınan arabalar, Şimdi garajda yatıyo!! Sizde çingenelik yaparız v.s. olmıycak şeyler sölüyosunuz... Uyanın artık yaa!! Birileri köşeyi dönüyo sizin sayenizde, veya ailenizin verdiği paralarla...

Saçma sapan konuşma. İki dakka gırgır yaptık. O araçlar kiralık. Satın alınmış araçlar değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner91

Nası kiralık yaa?!! Kaç yıllık kira bu böyle? 1.7 MİLYON EURO!!! Az paramı? Böyle saçma şeymi olur! Bizim ödediğimiz vergilerle alınan arabalar, Şimdi garajda yatıyo!! Sizde çingenelik yaparız v.s. olmıycak şeyler sölüyosunuz... Uyanın artık yaa!! Birileri köşeyi dönüyo sizin sayenizde, veya ailenizin verdiği paralarla...

Hadi ya. Ciddi misin sen? Bak görüyon mu ampül gibi oldum şimdi.

Kaç yaşındasın? Küçksün muhtemelen. Yukarıda yazanları anlamayacak kadar küçüksün ya da safsın.
  • Madem bu kadar biliyosun ampül söyle bakalım kaç yıllık kiralandı o arabalar? Kaça kiralandı? Parasını kim veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.