Şimdi Ara

FLASH!! FLASH!! FLASH!! Metrobüs faciası! E-5 e DALDI BARİYERLERİ BİÇTİ..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiralandı diyen kim. O araçlar Hollanda'dan satın alındı tanesi 2.4 milyon dolara. Zeki insan. Herşeye sazan gibi zıplama.

Kiralık olsa garajda yatırırlar mı? Sözleşme feshi ile aynen iade.

Önce araştır sonra gel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bir kısmı gri olan Hollanda dan gelen otobüsler

O metrobüsleri kaldırdılar abi. Motoru güçsüz diye garajda yatıyor. Şu anda hepsi Mercedes. Yani bildiğin yeşil otobüsü griye boyanmışı.

Şekilsiz olanlar garajda yatıyor şu anda. Zaten kaza yapan da körüklü Mercedes.

FLASH!! FLASH!!  FLASH!!  Metrobüs faciası!  E-5 e DALDI  BARİYERLERİ BİÇTİ.....

guclendirsinler motorunu , bunudami yapamiyoruz . o kadar para verdik . Kimbilir hangi belediyecilerin cepleri doldu yine

• quote:

Kiralandı diyen kim. O araçlar Hollanda'dan satın alındı tanesi 2.4 milyon dolara. Zeki insan. Herşeye sazan gibi zıplama.

Önce araştır sonra gel.

Kiralık olanları var. Hatta ilk sefere başlandığında 2 tanesi kiralık olarak getirilmişti. Google amcaya sorduğunuzda görürsünüz. Hepsi bize ait değil anlicanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

quote:

Bir kısmı gri olan Hollanda dan gelen otobüsler

O metrobüsleri kaldırdılar abi. Motoru güçsüz diye garajda yatıyor. Şu anda hepsi Mercedes. Yani bildiğin yeşil otobüsü griye boyanmışı.

Şekilsiz olanlar garajda yatıyor şu anda. Zaten kaza yapan da körüklü Mercedes.

FLASH!! FLASH!!  FLASH!!  Metrobüs faciası!  E-5 e DALDI  BARİYERLERİ BİÇTİ.....

guclendirsinler motorunu , bunudami yapamiyoruz . o kadar para verdik . Kimbilir hangi belediyecilerin cepleri doldu yine

Hee güçlendirsinler. Bi turbo 2 barlık bi Chip tuning roket gibi. Otobüsten bahsediyoruz Focus Civic Astra'dan değil.

quote:

Kiralık olanları var. Hatta ilk sefere başlandığında 2 tanesi kiralık olarak getirilmişti. Google amcaya sorduğunuzda görürsünüz. Hepsi bize ait değil anlicanız

Hepsi değil ama çoğunlukla bizim. İlk 2 tanesi deneme için getirlmişti o yüzden kiralık olabilir.

• quote:

Kiralandı diyen kim. O araçlar Hollanda'dan satın alındı tanesi 2.4 milyon dolara. Zeki insan. Herşeye sazan gibi zıplama.

Önce araştır sonra gel.

E ampül bende aynı şeyi söylüyorum öyle kiramı olur, kira diyen arkadaşa cevap vermekti amacım. Ama sazanlığı sen yaptın

Merak etme senden daha fazla araştırıyorum. Gelelim söylediğine, Bunların geri verilmesi için illa kiralıkmı olması gerekirdi? Eğer adam gibi bi belediye yönetimi olsaydı, bu araçları çoktan satanların bi yerine sokmuştu Ama o kadar astronomik bir rakama alındılarki, halk ayaklanmasın diye kendileri bile gizli saklı iş yapıyo... Haaa bunu bir türk firması yapamazmıydı??? Yapardı... Çok daha güzel olurdu! Hali hazırda kullanılan türk otobüsleride var zaten... Ama kazığı hollandanın sokması daha hoşlarına gitti demekki... Koyun olmayın arkadaşım azcık itiraz edin! Madem bu arabalar garajda yatacaktı niye aldınız? Hadi onuda geçtim, bu metrobüsler, mersedesten 40 kişi daha fazla taşıyo, 40 kişi için bu kdar fiyat farkına gerek varmıydı??? Sen biraz düşün öyle gel

Edit: Ampülden alıntı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 2 Mayıs 2009; 19:26:44 >

• Düzgün konuşman için ilk uyarım.

Çok kolay sanıyosun protokolde anında iş yapılmasını dimi. Uluslar arası ticarette hemen al gülüm ver gülüm oluyo zaten. Kolaydı zaten satan firmanın bi tarafına sokması.

Büyü de gel sonra bilgilerinle konuş. Sen Türkiye'den bi araba al arızalı çıksın iade etmek istiyorum de. Adamlar sana bozuk arabayı Ferrari gibi gösterirler sen bile şaşarsın.

Türk otobüsleri kimler? Mercedesler mi? Türk otobüsü hemde. Bursa imalatı Türk montajı de anlayım.

Cobra mı? Ona bişey demem.

İveco? Isuzu? Man? Türk üretimi. Çok güzel.
  • quote:

Düzgün konuşman için ilk uyarım.

Çok kolay sanıyosun protokolde anında iş yapılmasını dimi. Uluslar arası ticarette hemen al gülüm ver gülüm oluyo zaten. Kolaydı zaten satan firmanın bi tarafına sokması.

Büyü de gel sonra bilgilerinle konuş. Sen Türkiye'den bi araba al arızalı çıksın iade etmek istiyorum de. Adamlar sana bozuk arabayı Ferrari gibi gösterirler sen bile şaşarsın.

Türk otobüsleri kimler? Mercedesler mi? Türk otobüsü hemde. Bursa imalatı Türk montajı de anlayım.

Cobra mı? Ona bişey demem.

İveco? Isuzu? Man? Türk üretimi. Çok güzel.

Ampül gibi oldum diye kendin söyledin.

Çok kolay sanıyorum demedim ama senki 2.4 milyon doları bir otobüse vermişsen, bunu tık demeden yıllarca gantili bir şekilde kullanabilmen gerekir! Daha ilk geldiğinde yokuş çıkamıyosa, o kadar oynanmasına rağmen (şanzıman v.s.) Hala adam olmadıysa o kadar kolay sokulurki... Geri veremedinmi?? , Otobüsün birini yakarsın, dünya aleme ibret olsun diye, hollandalı firmanında adı kötülenir Sırf böyle bişey olmaması için o firma s... s... alır o araçlarını...

Gelelim Türkiye'de bozuk arabayı kakalamalarına, bu senin için geçerli Müşteri hakları diye bir şey var, adamı öyle bişey yaptığına yapacağına pişman ederim!

Türk otobüsü olarak mercedesi söylediğimi sanıyosan biraz markalar ve üretildikleri yerler hakkında araştırma yap

Bahsettiğim otobüs firması GÜLERYÜZ KAROSERİ OTOMATİV SANAYİ %100 türk. Şu anda çalışan bir çok otobüste bu firmanın cobra modelidir

Sürekli yaş falan bişeyler zırvalıyosun, bende seni uyarıyorum, Akıl yaşta değil baştadır, Yaşım 18, ama bilincim senden daha yüksek, bu ülkede dönen şeyleri senden daha iyi biliyorum

Ama sizin gibiler için DURMAK YOK UYUMAYA DEVAM

• nedir la bu metrobüs bildiğimiz körüklü otobüs
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash20

nedir la bu metrobüs bildiğimiz körüklü otobüs

Ne mi? 2.4 MİLYON DOLAR! Ayrıca şu an kullanılamıyor ve garajda yatıyor...
  • Olay gündüz vakti olmuş.Fotoğraf gece çekilmiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

bu resimi neden koymuşlar. cep telefonuyla mı çekmişler. yada bu resmin konuyla alakası yokda arşivden mi koymuşlar.

• hurriyetin sitesinde kazanın videosu var. güvenlik kamerasına denk gelmiş.bu resimler kazaya ait olmayabilir.
    wowturkeyde yazılanlara göre kazanın olduğu yer biraz yokuş yukarı bir yermiş. yani biraz da şans faktörü ölüm olmamasını sağlamış.

ayrıca bir yolu bulunsa bile hollanda firması o otobüsleri geri almaz bence. onlar için büyük prestij kaybı olur. zaten fransa ile de problemliymişler. ne yapar eder iade almadan burda çözüm eretmeye çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner91

Çok kolay sanıyorum demedim ama senki 2.4 milyon doları bir otobüse vermişsen, bunu tık demeden yıllarca gantili bir şekilde kullanabilmen gerekir! Daha ilk geldiğinde yokuş çıkamıyosa, o kadar oynanmasına rağmen (şanzıman v.s.) Hala adam olmadıysa o kadar kolay sokulurki... Geri veremedinmi?? , Otobüsün birini yakarsın, dünya aleme ibret olsun diye, hollandalı firmanında adı kötülenir Sırf böyle bişey olmaması için o firma s... s... alır o araçlarını...

Gelelim Türkiye'de bozuk arabayı kakalamalarına, bu senin için geçerli Müşteri hakları diye bir şey var, adamı öyle bişey yaptığına yapacağına pişman ederim!

Türk otobüsü olarak mercedesi söylediğimi sanıyosan biraz markalar ve üretildikleri yerler hakkında araştırma yap

Bahsettiğim otobüs firması GÜLERYÜZ KAROSERİ OTOMATİV SANAYİ %100 türk. Şu anda çalışan bir çok otobüste bu firmanın cobra modelidir

Sürekli yaş falan bişeyler zırvalıyosun, bende seni uyarıyorum, Akıl yaşta değil baştadır, Yaşım 18, ama bilincim senden daha yüksek, bu ülkede dönen şeyleri senden daha iyi biliyorum

Düzgün konuşma uyarısı Vers.2

Aklın başta olduğunu görüyoruz. Saçmalamaz mısın lütfen.

otobüsü yakıyomuşsun. Adamın bi tarafından kan alırlar o otobüsü yak hele bi.

Hiç bişey yapamazsın sen biliyo musun. Sadece burda atıp tutuyosun. Kolay iade edilirmiş. Madem öyle buyur sen iade et onları. Kolay sokulursa git sen sok o otobüsleri firmaya. Aman dikkat et.

Türkiye'de sana o arabayı öyle bi kakalarlar ki ben ne arabaya biniyomuşum da haberim yokmuş dersin. Güvenme o kadar kendine. Büyük konuşuyosun başına geldiğinde anlarsın beni ama iş işten geçmiş olacak.

Türk otobüsü Cobra ise tamam dedim zaten.

Bilincin yüksek olması bişey ifade etmez. Açık ya da kapalı olması önemlidir ama sende hala kapalı yazdıklarına bakınca. Çok şey bildiğini sanıyosun ama bilmiyosun.

Sizin gibiler derken de karşındakini tanımadan laf atmaya çalışma. Daha da cevap vermeye çalışma işi siyasete çeviriyosun.

• Hollanda bu otobüsleri satarak nasıl bir hata etmiş ben anlayamıyorum, demek çok iyi fiyata sattılar seslerini çıkarmıyorlar. Gelip incelediler mi acaba istanbulda metrobüs güzargahlarını, çok tehlikeli bir durumdalar. Bu otobüs bu bariyerleri rahatlıkla aşabiilyorsa, daha çok kaza görürüz. Hollanda da yaptığı hatayı öder, kendi firmasının ismi bu kazalarla ortaya çıkar. Şimdilik alan memnun satan memnun demek. Gerçi alan memnun değil pek, garajda yatıyormuş otobüsler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Hollanda bu otobüsleri satarak nasıl bir hata etmiş ben anlayamıyorum, demek çok iyi fiyata sattılar seslerini çıkarmıyorlar. Gelip incelediler mi acaba istanbulda metrobüs güzargahlarını, çok tehlikeli bir durumdalar. Bu otobüs bu bariyerleri rahatlıkla aşabiilyorsa, daha çok kaza görürüz. Hollanda da yaptığı hatayı öder, kendi firmasının ismi bu kazalarla ortaya çıkar. Şimdilik alan memnun satan memnun demek. Gerçi alan memnun değil pek, garajda yatıyormuş otobüsler.

Hollanda'nın sattığı araçlar bunlar değil. Bunlar Mercedes. Bildiğin Citaro körüklü Mercedes. Hollanda'nın ki farklı bir araç. Kaza yapan da zaten Mercedes.

İlk seferlerde Hollanda'dan bu araçları kullanmak için 2 3 kişi gelmişti.

Hatalı olan araç bunlardan.

Kaza yapan ise bunun körüklüsü. Yani bildiğiniz otobüs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 2 Mayıs 2009; 21:05:11 >

• quote:

quote:

Düzgün konuşma uyarısı Vers.2

Aklın başta olduğunu görüyoruz. Saçmalamaz mısın lütfen.

otobüsü yakıyomuşsun. Adamın bi tarafından kan alırlar o otobüsü yak hele bi.

Hiç bişey yapamazsın sen biliyo musun. Sadece burda atıp tutuyosun. Kolay iade edilirmiş. Madem öyle buyur sen iade et onları. Kolay sokulursa git sen sok o otobüsleri firmaya. Aman dikkat et.

Türkiye'de sana o arabayı öyle bi kakalarlar ki ben ne arabaya biniyomuşum da haberim yokmuş dersin. Güvenme o kadar kendine. Büyük konuşuyosun başına geldiğinde anlarsın beni ama iş işten geçmiş olacak.

Türk otobüsü Cobra ise tamam dedim zaten.

Bilincin yüksek olması bişey ifade etmez. Açık ya da kapalı olması önemlidir ama sende hala kapalı yazdıklarına bakınca. Çok şey bildiğini sanıyosun ama bilmiyosun.

Sizin gibiler derken de karşındakini tanımadan laf atmaya çalışma. Daha da cevap vermeye çalışma işi siyasete çeviriyosun.

Anlattıklarımın başından beri siyasetle ilgisi var, çevirmeye çalışmıyorum Hatta iice irdeliyorum, bu işler ranta dönmüş...

Eğerki ben istanbul belediye başkanı olsam, o otobüsleri geri veremezsem, metrobüs hattının göbeğinde yakarım! Dünyayada ilan ederim! XXXX Firmasından 2.4 MİLYON DOLAR verip aldığımız metrobüsler bozuk çıkmıştır ve geri alınmamıştır!!! diye... Düşünsene böyle bi olay olduğu, bütün dünyada ne biçim yankı yapar, Firma adı kötülenmesin diye mecbur geri alırrrr

Gelelim araba kakalanmasına, kendi mekanik bilgine güvenmiyosan anlayan birini çağırırsın, daha serviste cıngar çıkartarak olayı orda halledersin

Gelelim bilinç konusuna, şu kriz zamanı 2.4 milyon dolara tanesi alınan bu metrobüsleri bu türk firmasına yaptırsalardı? Türkün parası Türkte kalsaydı kötümü olurdu???

Bilincimin yüksek olması, ülkede dönen fırıldakları görmem yarıyo.. Ama sen hala farkında değilsin... Çok şey bildiğimi sanmıyorum, ama hırsızları rahatça görebiliyorum

Gel sana başka bi soru sorıyım, meclis başkanının altında 1 trilyonluk bi araba var, düşünsene arabada ne varki bu kadar para ediyo.?? meclis başkanı bunu kimin parasıyla alıyo... Neyse dediğin gibi ben derine indikçe sen cevaplıyamıycaksın, siyasete girdiğimiz için yöneticiler konuyu kapıycak... O yüzden konuyu burda bırakıyorum. Umarım en kısa zamanda uyanırsın

İyi akşamlar...

• @Ünal Korkmaz
    o yolda hangi araç gelse, en ufak bir kazada allah korusun çok büyük facialar yaşanabilir.

Zaten metrobüsün gidiş yönü diğer yolun sol şeridi ile karşı karşıya geliyor. O sol şeritten 100-120 ile gelen bir araç, oluşabilecek bir kazada kafakafaya girer metrobüsle. Bence çok plansız bir durum var ortada. Hollanda sadece şoförlerini yollamıştı araçları kullanmak için. Demek onalrda bu araçalrda bir kusur olduğunu biliyorlardı ki fazla incelemeye gerek duymadılar. Nasılsa sattık karlı biziz dediler. Normalde bu tür bir yolda kendi markasını kullandıracağını sanmam. Oluşacak kazalarda markasına zarar gelir sonuçta.

• capacity
  • yimişim metrobüsü

taş gibi
  • quote:

Anlattıklarımın başından beri siyasetle ilgisi var, çevirmeye çalışmıyorum Hatta iice irdeliyorum, bu işler ranta dönmüş...

Eğerki ben istanbul belediye başkanı olsam, o otobüsleri geri veremezsem, metrobüs hattının göbeğinde yakarım! Dünyayada ilan ederim! XXXX Firmasından 2.4 MİLYON DOLAR verip aldığımız metrobüsler bozuk çıkmıştır ve geri alınmamıştır!!! diye... Düşünsene böyle bi olay olduğu, bütün dünyada ne biçim yankı yapar, Firma adı kötülenmesin diye mecbur geri alırrrr

Gelelim araba kakalanmasına, kendi mekanik bilgine güvenmiyosan anlayan birini çağırırsın, daha serviste cıngar çıkartarak olayı orda halledersin

Gelelim bilinç konusuna, şu kriz zamanı 2.4 milyon dolara tanesi alınan bu metrobüsleri bu türk firmasına yaptırsalardı? Türkün parası Türkte kalsaydı kötümü olurdu???

Bilincimin yüksek olması, ülkede dönen fırıldakları görmem yarıyo.. Ama sen hala farkında değilsin... Çok şey bildiğimi sanmıyorum, ama hırsızları rahatça görebiliyorum

Gel sana başka bi soru sorıyım, meclis başkanının altında 1 trilyonluk bi araba var, düşünsene arabada ne varki bu kadar para ediyo.?? meclis başkanı bunu kimin parasıyla alıyo... Neyse dediğin gibi ben derine indikçe sen cevaplıyamıycaksın, siyasete girdiğimiz için yöneticiler konuyu kapıycak... O yüzden konuyu burda bırakıyorum. Umarım en kısa zamanda uyanırsın

İyi akşamlar...

Yakamazsın arkadaşım. Senin böyle bişeye hakkın yok. Çeliştiğin burdan ortaya çıkıyo işte. Hem yakarım diyosun hemde benim paramla alındı diyosun. Benim paramı yakmaya senin ne hakkın var.

Mekanik bilgisiyle alakası yok. Pazarlamama kurnazlığı ile alakalı bu. Ben petshopta neler neler sattım. Bilgisine güvenen adama neler neler satıyoruz aklın hayalin durur.

Yaptırsaydı Güleryüz'e ona laf söyleyen mi var?

Sen uyurken ülkedeki hırsızları görüyodum ben. Mesut Yılmaz'ın ülkeyi nasıl sattığını gördüm. Evrakların kaybolduğunu, mafya babalarının ülkeyi yönettiğini gördüm. Ülkedeki petrolün nasıl çıkartılmasına izin verilmediğini başkalarına nasıl mahkum bırakıldığımız gördüm. Sen uyuyodun o zamanlarda. Çok şeyi bildiğini sanıyosun.

Meclis başkanına alınan araba full + full + full diye tabir edilen tüm opsiyonları dolu bir araç. Artı olarak Full zırhlı bir araç.
    Meclis başkanı değil meclisin kendisi alıyo. Yani demek ki bunu alanların onayı var.

Neyse...

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

@Ünal Korkmaz
    o yolda hangi araç gelse, en ufak bir kazada allah korusun çok büyük facialar yaşanabilir.

Zaten metrobüsün gidiş yönü diğer yolun sol şeridi ile karşı karşıya geliyor. O sol şeritten 100-120 ile gelen bir araç, oluşabilecek bir kazada kafakafaya girer metrobüsle. Bence çok plansız bir durum var ortada. Hollanda sadece şoförlerini yollamıştı araçları kullanmak için. Demek onalrda bu araçalrda bir kusur olduğunu biliyorlardı ki fazla incelemeye gerek duymadılar. Nasılsa sattık karlı biziz dediler. Normalde bu tür bir yolda kendi markasını kullandıracağını sanmam. Oluşacak kazalarda markasına zarar gelir sonuçta.

Yolu çok ters zaten. Yurt dışından çift kapılı araç geldi ama Türkiye'dekiler sağdan kapı olduğu için durakların ortada olmasından dolayı böyle yapıldı hat.

Onlar zaten Fransa ile sorun yaşamışlar. Bizimkiler rampa çıkamaz yazısına rağmen almışlar. Manevra diye bişeyin olmadığı söyleniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

yimişim metrobüsü

taş gibi

Offff süper bişey. Körük tarafına geçeceksin. Sallana sallana gidersin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.