en iyisi sakliyim.. belki ilerde antika diye değer bulur
Sana diyorlar ki prinçe koy. Kıtmısın arkadaşım ?
quote:
Orijinalden alıntı: AssistForte
İyice kurula,pirinçle birlikte bir kavanoza koy,sıkıca kapat ve sabaha kadar bekle
Sonra da istediğin gibi kullan.
pirincin ne faydası var ? bi de pirincin içine plastik kısmı söküp de mi koymam lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: sencer_1907
quote:
İyice kurula,pirinçle birlikte bir kavanoza koy,sıkıca kapat ve sabaha kadar bekle
pirincin ne faydası var ? bi de pirincin içine plastik kısmı söküp de mi koymam lazım ?
pirinç suyu çeker plastik kısmı çıkartsan daha iyi olur ama garantisi varsa tavsiye etmem
Adamlar sana prince koy diyor.Prinç suyu çekiyor.Bence çalışma ihtimali var.
Çalışır hatta ben kirlendiğinde bilerek atıyorum.
içini söküp kurutabiliyosan saç kurutma makinesiyle fln kurut bişey olmaz heralde kolonya sür kulak çöpüyle fln çok az (oksiti önlüyo diye biliyorum kolonya yanlışımda olabilir)
quote:
Orijinalden alıntı: GrkemEge
quote:
en iyisi sakliyim.. belki ilerde antika diye değer bulur
Sana diyorlar ki prinçe koy. Kıtmısın arkadaşım ?
sakin ol birader.. ben bu mesajı yazarken atmışlar.. görmedim
quote:
quote:
Tuzlukları aklına getir,bir çok kişi tuzluğa pirinç koyar.Nedeni de nemi çekmesidir.Sökmene gerek yok,bu şekilde hala çalışan onlarca flaş bellek biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme