Şimdi Ara

Flash disk yıkandı !!! yardım edin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash diskimi pantolonun cebinde unutmuşum.. o da bi güzel yıkanmış çamaşır makinesinde.. sizce çalışır mı ? bi takıp deniyim diyorum ama...

• Konu açana kadar takıp kendin görseydin.
  • kasanın USB ye bişey yapar belki diye takmadım...
  • önce kurumasını bekle tamamen kurudutan sonra tak. büyük ihtimal çalışır ama kısa bir süre sonra sıvdan içi okstitlenme yapar sonra daa
  • İyice kurula,pirinçle birlikte bir kavanoza koy,sıkıca kapat ve sabaha kadar bekle

Sonra da istediğin gibi kullan.
  • sıkıntı olmaz, benim flash her hafta düzenli gusül abdesti alıyor, ıslakken takmadıktan sonra sıkıntı olmaz
  • en iyisi sakliyim.. belki ilerde antika diye değer bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer_1907

en iyisi sakliyim.. belki ilerde antika diye değer bulur

Sana diyorlar ki prinçe koy. Kıtmısın arkadaşım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

İyice kurula,pirinçle birlikte bir kavanoza koy,sıkıca kapat ve sabaha kadar bekle

pirincin ne faydası var ? bi de pirincin içine plastik kısmı söküp de mi koymam lazım ?
  • quote:

quote:

İyice kurula,pirinçle birlikte bir kavanoza koy,sıkıca kapat ve sabaha kadar bekle

pirincin ne faydası var ? bi de pirincin içine plastik kısmı söküp de mi koymam lazım ?

pirinç suyu çeker plastik kısmı çıkartsan daha iyi olur ama garantisi varsa tavsiye etmem

• Adamlar sana prince koy diyor.Prinç suyu çekiyor.Bence çalışma ihtimali var.
  • Çalışır hatta ben kirlendiğinde bilerek atıyorum.
  • içini söküp kurutabiliyosan saç kurutma makinesiyle fln kurut bişey olmaz heralde kolonya sür kulak çöpüyle fln çok az (oksiti önlüyo diye biliyorum kolonya yanlışımda olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkemEge

quote:

en iyisi sakliyim.. belki ilerde antika diye değer bulur

Sana diyorlar ki prinçe koy. Kıtmısın arkadaşım ?

sakin ol birader.. ben bu mesajı yazarken atmışlar.. görmedim
  • quote:

quote:

Tuzlukları aklına getir,bir çok kişi tuzluğa pirinç koyar.Nedeni de nemi çekmesidir.Sökmene gerek yok,bu şekilde hala çalışan onlarca flaş bellek biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.