Şimdi Ara

Flash Disk Kısayol Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar flash diskimi en son bilgisayara takıp açtığımda içinden aynı diskin kısayolu çıktı. ama genel olarak bilinen kısayol virüsünün yerine kısayola tıklayınca flash diskin içindeki dosyalar sorunsuz açılıyordu. ben kısayolu yanlışlıkla sildim. dosyalara erişemiyorum şuan ama diskin 25 gb ı dolu hala. ama açtığımda dolu olmasına rağmen içindeki dosyaları göremiyorum.Bu işle ilgili fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim ders notlarım var içinde biraz sıkıntıdayım o yüzden :( dosyalar gizli mi diye düşündüm ama hiç sanmıyorum.Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler

• innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç başıma gelmedi ama linux tabanlı bir live cd ile sistemi aç. Belki linux ortamında açılır..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lunix tabanli live cd ne demek ayrica lunix bilgisayar yok cevremde :(

• Virus bulasmis winrar a gir flas belleginin icine gir orda bi klasor olacak o klasor senin dosyalarin. onlari al bicimlendir. ama o virus bilgisayarinda hala duruyor olabilir. Guncel antivirusle bi tara istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedin mi dostum dedigimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu adresten kaspersky rescue disk i indir.

http://support.kaspersky.com/4162

Universal usb installer programıyla bir Flash a yazdır. Pcyi aynı format atar gibi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü açılınca o flashı tak. Dosyalara bak. İnşallah orda görünür de kurtarırsın. Bunun yanında Pcyi komple virüs taramasından geçir. Zaten bu kalıbın yapılış amacı da bu..

• Tesekkur ederim beyler bu aksamustu deneyecegim sonuclari paylasirim. Pc yi rescue diskten baslatmak derken ne yapmaliyim boot u flastan mi yapayim tam anlamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Verdiğim adresten iso kalıbını indir. Dediğim programla bir başka flasha ya da cdye yazdır. Sonra pcyi bu aygıttan başlat.

Hangi aygıta yazdıysan, boot menüde o aygıtı ilk sıraya al. Kaydedip çık, pc restartdan sonra bu aygıttan başliycak.

• Tesekkur ederim 3 saate en gec durumu bildiririm

Tamam. Takıldığın yer olursa sor. Yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.