Bildirim
Flash Disk - Dosya Büyük Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RichardRose
Arkadaşlar 16gb Cruzer Edge flash disk'im var. 8 gb'lık fallout3'ü flash diske atmak istiyorum fakat dosya büyük diyor.Büyük olmasının imkanı yok.Nasıl çözebilirim ?
ntfs olarak bicimlendirmeyi denedinizmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Korkuyorsan yapma yapıyorsan korkma -
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
quote:
Arkadaşlar 16gb Cruzer Edge flash disk'im var. 8 gb'lık fallout3'ü flash diske atmak istiyorum fakat dosya büyük diyor.Büyük olmasının imkanı yok.Nasıl çözebilirim ?
Hayır, onu nasıl yapabilirim ?_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
quote:
Hayır, onu nasıl yapabilirim ?
isletim sistemi ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Korkuyorsan yapma yapıyorsan korkma -
windows 7 ultimate 32 bit _____________________________ -
bilgisayarımı aç, flashdiski sağ tıkla, biçimlendir de, çıkan menüde hızlı biçimlendiri işaretle ve dosya sistemi olarak ntfs i seç.
kolay gelsin..._____________________________ -
Nasil insansin anlamadim 16GB tabiki 8GB den buyuk olar _____________________________ SAYGILAR BIZDEN ABIM -
quote:
Orijinalden alıntı: Ergun0101
Nasil insansin anlamadim 16GB tabiki 8GB den buyuk olar
eveeet... yılın troll'ü seçildiniz tebrik ederim.
teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim :)_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios şifresi nedir
- spotify bunu şu anda çalamıyor hatası
- start pxe over ipv4 hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- monitör ışığı yanıp sönüyor görüntü yok
- laptop menteşe tamiri
- güvenli önyükleme açma
- mavi ekran hatası
- telefon wifi bağlanmıyor
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler