Şimdi Ara

FLASH BELLEKTEKİ RESİMLER GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash belleğimdeki benim için çok değerli olan eski fotoğraflarım bozulmuş..Açınca çince mi Japonca mı bilmediğim karakterde yazılar çıkıyor. Nasıl kurtarabilirim? Yardım edin üstadlar...

• Ss Koyarmısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss nedir? anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Ss Koyarmısın?

ss nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgum1905

quote:

Ss Koyarmısın?

ss nedir?

Fotoğraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Flash belleğimdeki benim için çok değerli olan eski fotoğraflarım bozulmuş..Açınca çince mi Japonca mı bilmediğim karakterde yazılar çıkıyor. Nasıl kurtarabilirim? Yardım edin üstadlar...

hocam silinip silinmediğini kontrol edelim

öncelikle başlata cmd yazıp enter a basın. açılan ekrana flash belleğin harfini yazıp iki nokta koyup enterlayın. mesela f:

sonra dir/a yazıp enterlayın. çıkan yazıları kontrol edin dosyalarınız ordamı
  • quote:

quote:

quote:

Ss Koyarmısın?

ss nedir?

Fotoğraf

dosya adı dizin adı veya birim etiketi söz dizimi hatalı diyor..klasörleri açamıyorum...https://store.donanimhaber.com/0a/5b/a1/0a5ba110724a86150dcaa80ae338fe49.jpg
     FLASH BELLEKTEKİ RESİMLER GİTTİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fgum1905 kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki maalesef flash chip arızalı. Data kurtarma yazılımlarıyla bile deneseniz almanız çok çok güç
  • Öncelikle görünümden gizli dosyaları gösteri seç ve aynı penceredeki korunan sistem dosyalarını gizlenin tikini kadır,
    Sonra flash disk gir ve yukardan ( arama butonundan ) *.* yaparak tüm dosyaları arattır,
    Gelen sonuçlardan kendi resimlerini istediklerini kopyala , asla dosya kıopyalama.
    İşin bitince forumda verdiğin format programı ile biçimlendir, ve mumkün olduğunca o diski kullan MA.
  • deniycem arkadaşlar çok sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.