Şimdi Ara

Flash belleğim bozuldu mu yoksa. Daha yeni almıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kingston 2 GB U3 flash belleğimin içine bugün öğleden sonra bi takım veriler attım. Sonra dayımın b.sayarına o verileri atmak istiyodum. Dayımın b.sayarına taktım flash belleği ama hiç bişey olmadı. Bellek hiç çalışmadı sanki takılı değilmiş gibi. Ön usblere takmıştım ilk. Daha sonra arka usbleri denedik durum yine aynı. Ön usblere taktığımız diğer usb aygıtları için de "usb aygıt tanınmadı" uyarısı verdi. Ben dayımın pc bozuk sanırken evdeki pc me taktığımda benim pcde de hiç görmüyo. Bütün usb portlarını denedim ama hiç bir aktivite yok. Hepsiburada.com dan almıştım flash belleği. Benim yapabileceğim bişey var mı bu durumda? saygılar

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Aynı olay benim de başıma geldi. Forumda birkaç arkadaş yazmış bazen bilgisayarın ön tarafındaki usbleri ters bağlama sonucunda, flash bellekler yanabiliyor diye. Muhtemelen senin de başına böyle bir şey geldi. Ben taktığımda da usb aygıtı tanınmıyor diye söylüyordu. Yarın değiştireceğim ben belleği. Garantiye yollarsan değiştirirlermi bilmiyorum ama bir şansını dene istersen.

Arkadaşım aygıt yöneticisinden problemini çözmeye çalış. Flash belleğin ne kadarlık,aynı zaman da mp3 çalar mı? Bir de hangi işletim sistemini kullanıyorsun.?

Orjinalden alıntı: dejaay

Usb lerin ters bağlanmasıyla falan flash bellekler yanmaz. Usb den gelen elektrik nasıl yakabilir ki?

Arkadaşım aygıt yöneticisinden problemini çözmeye çalış. Flash belleğin ne kadarlık,aynı zaman da mp3 çalar mı? Bir de hangi işletim sistemini kullanıyorsun.?

Dostum yukarda da yazdığım gibi 2 GB kingsotn u3 bellek kullanıyorum. xp profesional kullanmaktayım ve dayımın pc ye takıncaya kadar hiç bi sorunu yoktu belleğin. aygıt yöneticisinden de olmuyor. Flash belleği taktığım porta başka cihazlar takınca sorunsuz çalışıyo sadece flash bellek çalışmıyor.

Orjinalden alıntı: dejaay

Aygıt yöneticisinden de olmuorsa yolla bakalım servise. Umarım değişim yaparlar. Geçmiş olsun.

Muhtemelen orda görmüyordur. Çünkü bende de görmüyordu. Yarın göndereceğim ben de. Satıcı değiştirecek.

Ya bu sorunu giderebilirmiyiz inşallah yanma gibi bişey olmamıştır..Lütfen yardımcı olurmusunuz..
  • hocam sizden bişey istiyebilirmiyim acaba ben usb'flashıma virus girdi banada biçimlendirmek istermisiniz dedi bende mecburen biçimlendirmek zorunda kaldı fakat biçimlendirdikten sonra U3 'ün bütün sistem dosyaları gitti sizlerden ricam bana U3 flash'ın içindeki bütün sistem dosyalarını upload edermisiniz birde onun içinde gizli sistem dosyaları var onlarıda bana upload ederseniz sevvinirim şimdiden teşekkürler..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.