Şimdi Ara

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
18.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ashc

quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Hmm, 200 dakika mi, neresinde yaziyor, sitenin..

Sitenin en altında

Biz de başka kullanıcı adı alırız ne olacak
  • arkadaşlar tr içi numaralar nasıl aranıyor kod falan başataki no
  • ev mev idare edicez artık.ellerine sağlık. her hafta 200dk yeter de artar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69
    arkadaşlar tr içi numaralar nasıl aranıyor kod falan başataki no

+90 koyup (alan kodu) (tel no) yaz
    Örnek:
    +90212xxxxxxx
  • arkadaşlar siz email lerinize bakmadınız heralde 1 dak bedava free için 10 euro istiyor
  • ben şu anda 1 dk. dan fazla konuşma yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu_yu -- 27 Kasım 2006; 16:33:58 >
  • saol bi deniyelim bakalım
  • Dear ******,

Your Lowratevoip registration details are:
    Username : *****
    Password : *****

You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.
    If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.

açıklamaya bakılırsa her konuşma 1dk sürüyor yani 1dk sonra konuşma kesiliyor.sınırsız konuşmalar için 10 euro istiyor.
  • Haydaa... Deneyen arkadaşlar ne diyorsunuz bu işe ?

quote:

Orjinalden alıntı: nihattr

Dear ******,

You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.
    If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.

açıklamaya bakılırsa her konuşma 1dk sürüyor yani 1dk sonra konuşma kesiliyor.sınırsız konuşmalar için 10 euro istiyor.
  • heyyy bi zamanlar kötü içerikli siteler bağlanınca yurt dışı arama yapılmış gibi gözüküyordu ve çok yüksek tlfn faturaları geliyordu bundanda öyle bişeyler çıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihattr

Dear ******,

Demek voipbuster gibi yapmışlar. Voipbuster ta 1 dk veriyordu. Kesince tekrar arıyorduk.

• Ben 3 dakika konuştum. Bu nasıl oluyor peki.
  • hollandayı aradım ben 10 dk.dan fazla görüştüm
  • ben de dakikalarca konuştum kesinti yok.eskiden dialer virüsler vardı adsl modemde işlemez herhalde değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

ben de dakikalarca konuştum kesinti yok.eskiden dialer virüsler vardı adsl modemde işlemez herhalde değil mi?

Hayır işlemiyor
  • Ben 10 dk dan fazla konuştum herhangi bir sorun yok.
  • Hehe süper bişey yaw.Adakif teşekkürler...
  • Çok cazip bişey.Sonradan başımız ağrımasın. telefon faturamıza ilave olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrkr

Çok cazip bişey.Sonradan başımız ağrımasın. telefon faturamıza ilave olmasın?

Hayır böyle bir şey olmuyor. Önceden yine aynı şekilde kullanılan voipbuster vardı. Yine forumda verilmişti hiçbir sorun olmuyor.
  • Telefon faturamıza eklenmesi gibi bişey mümküüüüüün değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.