Şimdi Ara

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
18.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet işe yarıyor çok Teşekkürler...
  • tesekkurler
    cok ıyı calısıyor.
  • Bi deniyim bakiym mikrofon yok ama artık sessiz dinlerim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

arkadaşlar siz email lerinize bakmadınız heralde 1 dak bedava free için 10 euro istiyor

öyle değil sınırsız için istio 10 euro

You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.
    If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.
  • Yanlız benim anlamadığım 10 dk konuşanlar nasıl konuşuyo 1 dk dan sonra kesilmesi gerekmiyomu Mailde 1 dk sı beleş dio
  • arkadaşım bu programı deneyeli ne kadar zaman oluyor mesela 1 fatura kesim tarihi geçti mi üzerinden merak ettim? Hani telefon faturasına falan eklenir emin olamıyorum.
  • Teşekkurler ....
  • evet gelişmeler için takipteyim
  • konuştum 4-5 yerle. bir sorun yok gibi
  • Faturaya ekleneceğinden endişe eden arkadaşlar var bunun nsıl olabileceğini açıklarmınısız benim aklıma hiç bişey gelmiyor?Adamlara tel numaramı bile vermedim
  • Neden rapide yükleniyor anlamadım sitesinden indirilemiyorumu? İndirilemiyorsa bu sitenin ciddiyeti yoktur zaten.Tanıttığınız bir ürünün neden web sayfasını vermiyorsunuz diyeceğim ama rapidden premium account almak var gibi geliyor bana işin içinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

arkadaşım bu programı deneyeli ne kadar zaman oluyor mesela 1 fatura kesim tarihi geçti mi üzerinden merak ettim? Hani telefon faturasına falan eklenir emin olamıyorum.

Telefon hattınızla ADSL nin alakası bile yok.Telefon hattınız kapansa bile ADSL hizmetinden faydalanmaya devam edersiniz.Siz dial-up ile karıştırıyorsunuz.ADSL faturası içinde böyle bir şey ücretlendirmenin imkanı yok.Rahat olun...
  • Çok teşekkür ederim.Sayenizde Ankara,Balıkesir,Manisa ve Nevşehirdeki akrabalarımla uzun uzun konuşma fırsatını buldum
  • arkadaşlar aklıma muzurluk geldi yawss...
    aslında kötü değil şaka şaka

bildiğiniz üzere eski tür fimlerin belli kesitlerini buradan program aracı ile aradığımız birisi ile buluşturup kayda alırsak manyak matrak olur...
    varmı cesareti olan böyle bişey yapmaya.. ve bizle paylaşmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitlik -- 27 Kasım 2006; 21:36:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Neden rapide yükleniyor anlamadım sitesinden indirilemiyorumu? İndirilemiyorsa bu sitenin ciddiyeti yoktur zaten.Tanıttığınız bir ürünün neden web sayfasını vermiyorsunuz diyeceğim ama rapidden premium account almak var gibi geliyor bana işin içinde.

http://www.lowratevoip.com/en/index.html

adaş verilmiş bjk@ tarafından ama. Ne denek istedin ben anlayamadım tam

• 40 dakikaya yakın konuştum, sağol bizimle paylaştığın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: collosus

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Neden rapide yükleniyor anlamadım sitesinden indirilemiyorumu? İndirilemiyorsa bu sitenin ciddiyeti yoktur zaten.Tanıttığınız bir ürünün neden web sayfasını vermiyorsunuz diyeceğim ama rapidden premium account almak var gibi geliyor bana işin içinde.

http://www.lowratevoip.com/en/index.html

adaş verilmiş bjk@ tarafından ama. Ne denek istedin ben anlayamadım tam

Adaş onu diyorum işte @adakif vermemiş başkası vermiş.@Adakif sitenin adresini neden vermemişde rapide upload etmiş onu diyorum.Paylaşımı güzel saolsun.Gerçi bunlar 100 kere yazılmıştır bu forumda ama neyse.Görmeyenlerde görmüş oldu.Arkadaşta premium accountunu aldıysa sorun yok.

• Harika bisey
    teşekürler
  • programı indirdimde aranacak telefonu hangi bölüme yazarak arıyorsunuz bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.