Bİ ARKADAŞIM 8 GB FLAŞ BELLEĞE HEM XP HEM WİNDOWS 7 FORMAT PROGRAMI YÜKLEMİŞ NASIL YAPMIŞ SÖYLEMİYOR NASIL YAPABİLİRİZ BUNU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
arkadasın ne yapmıs nasıl yapmıs bilmiyorum. sen en iyisi söyle yap. bilgisayarınının özelliklerine göre xp ya da w7 den birini seç. arkadasından rica et seçtiğin isletim sistemini boot islemine hazır bir biçimde usb ye aktarsın. aslında kendin de yapabilirsin . gayet basit bir olay.http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm örneğin surda nasıl yapılacağı anlatılmıs. bunu yaptıktan sonra bios a girip önceliği - destekliyorsa - usb ye vereceksin. daha sonrası standart kurulum adımları.
- Sistemlerin ISO dosyalarını yükledikten sonra belleği boot edilebilir hale getirmiş olmalı.
programı indirdim wimdow 7 cd si ni makinaya taktım programı açtım seç diyorum seçmiyor neden acaba
quote:
Orijinalden alıntı: fatihbayav
Bİ ARKADAŞIM 8 GB FLAŞ BELLEĞE HEM XP HEM WİNDOWS 7 FORMAT PROGRAMI YÜKLEMİŞ NASIL YAPMIŞ SÖYLEMİYOR NASIL YAPABİLİRİZ BUNU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
aradığnız herşey windows 7 ana konumda var. combofix yapılışı , format nasıl atılır , bakım onarım programı , hdd sıfırlama , full hd film izlemek, son sürat hızlı birşekilde dosya indirmek ve birçokşey bu konuda eşinize dostunuza konuyu önerebilirsiniz . sizinde yorumunuzu beklerim konuda bizzat gelen sorulara yardım edebilirsiniz, soru sorabilirsiniz . Bundan memnuniyet duyarım.