Bildirim
FlappyBird IOS
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
var..
iphondan
Apple Store >>> Güncellemeler >>> Satın alınanlar >>> Bu İphone'da olmayanlar
tıkla ve indir -
quote:
Orijinalden alıntı: edihav
var..
iphondan
tıkla ve indir
Teşekkürler. Tekrar yükledim. -
Bende kardeşimin hesabıyla indirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 5 Mart 2014; 13:51:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki yeni bi iphone alsam appstore kimliğinden giriş yaparak tekrar yükleyebilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: edihav
var..
iphondan
tıkla ve indir
Bende olmadı yaw "Bekliyor" olarak kaldı.
Edit: Tmm indirmis tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 5 Mart 2014; 14:23:01 > -
Tabi ki. İsteyen arkadaşlarınıza bile sizin Apple kimliğinizle girip yükleyebilirsiniz. -
şu oyunda ne var anlamıyorum bundan kat ve kat daha kaliteli bir oyun var oda badland -
quote:
Orijinalden alıntı: Never:SayDie
şu oyunda ne var anlamıyorum bundan kat ve kat daha kaliteli bir oyun var oda badland
Her oyunu aynı kriterlere göre değerlendiremezsiniz. Mesela Crysis serisini bu oyunla kıyaslayamayacağınız gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sakın oyunu yükledikten sonra telefonu 2-3 katı fiyatına satmaya kalkmayasın, -
bu oyun mağazadan çekilmeseydi ne bu kadar tutardı nede flappy birdlü iphone lar 5000tl ye satılırdı, silinen oyun kıymetli oldu resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X