Şimdi Ara

FlappyBird IOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olacak. Bi ara flapy bird indirmiştim. Saçma geldi sonra sildim. Sonra arkadaşların hepsi oynamaya başlamış ben de indireyim dedim ve oyun kaldırılmış :). Biraz araştırdım androidde apk dan indirme şansı varmış galiba. Benim iphone a tekrar yükleme şansım var mı?

• var..
    iphondan
    Apple Store >>> Güncellemeler >>> Satın alınanlar >>> Bu İphone'da olmayanlar
    tıkla ve indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: edihav

var..
    iphondan
    tıkla ve indir

Teşekkürler. Tekrar yükledim.
  • Bende kardeşimin hesabıyla indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 5 Mart 2014; 13:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yeni bi iphone alsam appstore kimliğinden giriş yaparak tekrar yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edihav

var..
    iphondan
    tıkla ve indir

Bende olmadı yaw "Bekliyor" olarak kaldı.

Edit: Tmm indirmis tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 5 Mart 2014; 14:23:01 >
  • MrFormader kullanıcısına yanıt
    Tabi ki. İsteyen arkadaşlarınıza bile sizin Apple kimliğinizle girip yükleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu oyunda ne var anlamıyorum bundan kat ve kat daha kaliteli bir oyun var oda badland
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never:SayDie

şu oyunda ne var anlamıyorum bundan kat ve kat daha kaliteli bir oyun var oda badland

Her oyunu aynı kriterlere göre değerlendiremezsiniz. Mesela Crysis serisini bu oyunla kıyaslayamayacağınız gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrFormader kullanıcısına yanıt
    sakın oyunu yükledikten sonra telefonu 2-3 katı fiyatına satmaya kalkmayasın,
  • bu oyun mağazadan çekilmeseydi ne bu kadar tutardı nede flappy birdlü iphone lar 5000tl ye satılırdı, silinen oyun kıymetli oldu resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.