Şimdi Ara

new ipad ios5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlarım. ios5 kurulu new ipad sahibiyim. jailbreak yapmıştım ve 25pp ile istediğim herşeyi yükleyip kullanıyorum. Ben ios6 ve ios7 yüklememekle neler kaçırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

ios6 ve ios7 yüklememekle neler kaçırıyorum.

Şu an için IOS 5 ile yapıp da IOS 6 ve 7 ile günlük kullanımda yapamadığın hiçbir şey olmadığı için kaçırdığın şey: Hiçbir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 30 Temmuz 2013; 20:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

Sevgili arkadaşlarım. ios5 kurulu new ipad sahibiyim. jailbreak yapmıştım ve 25pp ile istediğim herşeyi yükleyip kullanıyorum. Ben ios6 ve ios7 yüklememekle neler kaçırıyorum.

İDDAALİ KONUSUYORUM DUNYANİN GELMİS GECMİS EN İYİ MOBİL İSLETİM SİSTEMİNİN EN İYİ SURUMUNE SAHİPSİN HELE BİR DE 5.1.1 se var ya..

• Evet 5.1.1. Her yeni sürümü çıktığında biraz bekleyip hatalarını göreyim aynı zamanda jailbreak çıksın diye diye 1 yıl geçti. Anlaşılan devrim niteliginde sürüm çıkmazsa devam edeyim.
  • 20 gün sonra 6.1.3'e geçmeni öneririm.

• Zaten iOS 7 var geçilcek eylülde hoşuna giderse yüklersin

• bazı yeni programlar ios6 istemese ben de hiç geçmicektim ama bazı programlar zorunlu kılıyor ios6 yı
    iphone 4 için ios 5.1.1 candır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab S9 one ui 7 yayinlandi
    4 ay önce açıldı
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    İpad air
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde bekliyoruz sonbaharı dostum
  • böyle bir saçmalık neden var anlamıyorum.

bütün sosyal ağ uygulamaları ( facebook,twitter,instagram,tumblr,foursquare) hepsi şuan minimum ios 5 istiyor. şimdi ios 7 çıktıktan sonrada minimum ios 6 isteyecek. ios 5 de kalanlar sosyal ağ uygulamalarını bile yükleyemeyecek. bu nasıl bir saçmalıktır.? amacın zaten insanlara cihaz sattırmaksa bu ucuz yolla birşey elde edemezsin apple. ben şahsen facebook açılmıyor diye gidip aynı markanın bir üst modelini almam.

ios 4.3 çoğu uygulamalarda limittir.ios 4.3 ve üzeri idealdir. facebook'un neyi varmışta ios 5 istiyor minimum.

ios 5'e yada ios 6'ya ios 7 teması gelsin 25pp'den de uygulamaların eski sürümlerini ipa dosyası olarak kurun olduda bitti maşallah.

böyle olmaz apple.

• Açık söylemek gerekirse ipad çocuklarımın elinde . Özellikle birkaç basit oyun oynuyorlar. Youtube'den çizgi film falan izliyorlar. Ben de fırsat bulursam sörf yapıyorum. Eğer çocuklar ıyunlardan sıkılıp yeni birşeyler isterlerse 25pp den indiriyorum. Bu haliyle çok güzel. Ama eğer ios6 yada ios7 ile bu düzenim bozulacaksa aman uzak dursun gittiği yere kadar gitsin. Eğer app satın almaya başlarsam altından kalkamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.