Şimdi Ara

Fizz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Fizz aldım sevdim de bi de Fisherman Skin aldım.İtem build ve taktik verirmisiniz pek oynayamiyorum.Earlyde kill alamazsam oyun bitiyor yani.Midi alamadigimda cok kotu oluyor.

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • 3 Olmayı bekle. 3 Olana kadar adama dalmadan farm yap 3 olunca. w skilini aç e skiliyle dal. eğer adam sana iyi hasar verdiyse veya minionlardan hasar gördüysen adama q yapıp öbür tarafa çıkarsın. 6 olunca w e r + ignite alamayacağın adam yok.

spell olarak heal + ignite iyi gider. Flasha gerek yok. Ama e skilini earlyde adama dalmak için kullan kaçmak için kullanırsan dmgin az olur. E skili çok hasar veriyo. Build

2 veya 3 tane dorans ring + sheen + lich bane veya fazla paran varsa rabadon. rabadon ve lich bane ana itemler hp ve mana ihtiyacım var diyosan ilk olarak roa. daha dayanlıklı olursun. Ama fizzin bi özelliğide 3 kişinin arasına girip ap carryi alıp çıkmak. O yüzden dayanalıklığın pek önemi yok. Lich bane ve rabadon çok iyi gider.
    Bunlarda çok iyiysen aynı vurkaç kombonla adamları öldürmeye çalış. Ultin açılınca ulti+ign bas yeter
    Sakın ona spell vamp çıkayım deme. W'su ve Qsu spvmp almıyor.
    ROA+LICHBANE+RABADON+ZHONYA core itemlerin. Geri kalana spell vamp hariç her şey uyar
    W>E>Q
    Summ spelleri heal+ignite al.Flash gereksiz.
    Ama sakın e skillini boşa atma. Ganklerde kaçış olayın o. Kulealtında da onunla kaçacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 7 Nisan 2012; 23:03:14 >
  • Bu skin ile WW e ulti atmak zok zevkli oluyor. Build onerisi olarak kinataki den farkli birsey edmeyecegim. Sadece Bot + 3 pot ile basla Oncelikle W Q E fulle. Ve bıttan hemen sonraki itemin Sheen sonrasinda Rylai cikarsan hem damage hemde surviality olarak avantajli olursun. Ama Rabadonu ne kadar erken bitirsen o kadar da guclu olursun. Tercih senin.
    Son olarak benim combo W acip Q ile daliyorum 1-2 vur vurabildiysen eger olmediyse E ile kac yada son vurusu yap. Ultini kullanmakdanda hic cekinme. Suresi kisa (bana gore) oldugu icin bol bol harass ve kill yaparsin ulti ile.

W-Q yapıp adama girdikten sonra hemen E ile tekrar geri çekilebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 7 Nisan 2012; 23:27:39 >

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • Latede Rylai ya da Roa kastiysam Damage az oluyo kill alamiyorum Deathcap,Lich Bane kastiysam cabuk oluyorum.Ne yapiyim karar veremedim.

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • fizz ilk aldığım herolardan her zaman doran ring bot 40ap veren item ve sheen alıyorum sonra 25 magic pen pot yapıp roa ve lich bane tamamlıyorum ardından şapka ve guardian angel alırsan build hazır demektir
    Comboya gelince
    skiller açılana kadar adama fazla dalmıyorum farm a odaklanıyorum 3-4 lvl olunca q ile dalıp w ile harraslayıp e ile kaçıyorum ulti açık oluncada

ulti-q-w-e ile dalıp ignite atıyorum ölüyor zaten
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W-q-e-r sonra shift4 yap moral boz
    Doran bot doran doran botu bitir Roa Rabadon Rylai zhonya çok ölüyorsan ga (fizzle ölmek yetenek ister gerçi rankedlerde flawless gidiyorum )
    Ama bence void çık zhonyaa var ve sen bir assasinsin :)

Runelarına güveniyorsan

Boots + 3 Potions

Hayır ben işimi garanti edicem diyorsan

Doran's Ring

Early Game

Magic Pnt Botu + Eğer farmın iyiyse Şapka kas düşük kaldıysa Void staff

Middle Game

Rod of Ages kesinlikle yap

Late game

Farmın iyiyse zaten şapka almışsındır . Burada void staff alırsın . Eğer kötüyse sona doğru şapkaya kasarsın .
  • Vallaha kardeşim belki saçma gelebilir ama ben fizz ile full middeyim 1 kere bile diğer yerlere gitmedim bazen kavga çıkıyo karthus filan geçmek istiyo ama sürekli ben middeyim ben direk mana ile başlıyorum sonra ayyakkabı ile manayı devam ettiriyorum ve 3. level olmadan kimseye dalmıcan 3 olunca adam sana skill attığı anda E skilinle kurtulup adamın üstüne gidcen sonra W yi açıp 2 kere vurucaksın Q ile önüne geçip 2 kere daha vur + ignite aç adam ölüyo ama runes lazım 20 kadar zaten bunu 2-3 kere yap baya ap kasıyosun gerisi geliyo kendiliğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Mid gitmeye calıs.RoA kesinlikle cık sonra rabadon AA sheen

AA

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

AA

?

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

AA

?

şimdi sana anlatırdımda üşendim başka biri anlatsın
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.