Şimdi Ara

Fizz'İn counterladığı mid heroları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Malzahar, Ryze bide Morgana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Malzahar, Ryze bide Morgana

morganayı ezio kardeşim iyi bi fizz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

fizz'in counterladığı mid champları başlık zaten.
  • Mid e kadar LB haric neredeyse cogunu zorlar ama midden sonraki vuruslari rakiplerin defansiv item yapmasi ve onlarinda vuruslarini artirmasindan dolayi durum tersine donebilir.
  • Brandi counterlıyor onu biliyorum.
  • Kassadin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karthus u cok kotu counterliyo mayınların ustunden atılıor pasive ile mayınlarından kolay kurtuluyor zıplayarak ultinden kaciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Brandi counterlıyor onu biliyorum.

Brand vs fizz yaptığımda yendiğim maç sayısı 1. O yüzden bence o counterlıyor.
    Bir de annie counterlıyor fizzi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Kassadin.

Kombonu yapamıyorsun. Eğer adam akıllıysa kulealtı sana silence + slow atıyor. Gayet ölüyorsun oracıkta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 30 Mart 2012; 15:24:23 >
  • quote:

quote:

iyi bir fizz diyorsun morgana kötüyse zaten fizz değil soraka gelse oda counterlar :)
  • Cassiopeia'yı kesinlikle counter'lar, ultisinden kurtulması çok kolay. Nalet olsun böyle Fizz'e
  • quote:

quote:

quote:

iyi bir fizz diyorsun morgana kötüyse zaten fizz değil soraka gelse oda counterlar :)

fizin counterlediği champlarmış başlık ben fizi kim counterler gördüm saldırdım iceri ama iyi bir fizz demişim karşıdaki iyi bi morganao lsun fizz üstün snare den kacarsa morgananın damagesinin 3 de 1i gidio.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fizin counterlediği champlarmış başlık ben fizi kim counterler gördüm saldırdım iceri ama iyi bir fizz demişim karşıdaki iyi bi morganao lsun fizz üstün snare den kacarsa morgananın damagesinin 3 de 1i gidio.

Tamamda ona bakılırsa spell inmune var morgananın fizz skilleride belli bir damage kadar absorb oluyor. + ultiside boşa gitmiş olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamda ona bakılırsa spell inmune var morgananın fizz skilleride belli bir damage kadar absorb oluyor. + ultiside boşa gitmiş olur.

fizz cok sağlam damage per second vuran bi karakter w skili + ignite la girdğin zaman onun kalkanı direk erio üstüne ulti boşa gitmez ultinin asdece knock up özelliği boşa gider yine damagenin belli bi miktarını vurur yukardada dediğim gibi morgana snare tutturursa cok rahat keser ama fizz kacarsa snarede morgananın kaçısı yok hele fizin redi varsa huhu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 30 Mart 2012; 16:22:09 >

• bütün ap herolar. kassadin, morgana, leblanc dahil. hepsini ezer.
  • oynayana göre değişir tabi fizz.in 3. skillini doğru kullanırsan zaten hemen hemen herkesi ezersin bence.
  • oynamayı biliyosa herkesi rahatça ezer tam skill basıcaksın hop zıplıyo tam sinirlik bişey
  • Artı spell wamp giden heroları counterlıyor. Bir skilli var düşman champın kafasında X işareti çıkıyo kanlı. O çıkan hero'da, heal regen, spell wamp, life steal varsa aldıkları healı %50 falan azaltıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

bütün ap herolar. kassadin, morgana, leblanc dahil. hepsini ezer.

Swain e skiliyle çok rahat domine edebiliyor Fizzi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

bütün ap herolar. kassadin, morgana, leblanc dahil. hepsini ezer.

Swain e skiliyle çok rahat domine edebiliyor Fizzi.

evet sadece e skilliyle lane kazanılıyor zaten. fizz zıplaya zıplaya swainin snare'ından kaçar, ultisinden gelen hpyi w skilliyle düşürür. gelir earlyde çatır çatır dive yapar hasta eder. bu mu yani swainin domine etmesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.