Şimdi Ara

Fiziksel Gelişim hk (Boy,sakal ve görünüş içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye başlarken 14 yaşında 1.60'tım. yaşıtlarıma göre dişlerim hep geç çıkmıştı ve ergenliğe de 14 yaşında girdim. Çocuksu ve inceydim. 17 yaşıma geldim, çoğu arkadaşımı geçerek 1.75 oldum. Arkadaşlarım her yıl okul başlayınca ne kadar uzadığımdan bahsederdi. Şuanda da sen son bir ayda boyun mu uzadı diyenler var ama ben o kadar uzun hissetmiyorum . Lise birde boyu 180+ arkadaşlarım 9.sınıfta sakal traşı oluyorlarmış ben 10.sınıfta ilk bıyık traşı oldum ve yaşım 17 favori altlarında ve çene altı olmak üzere tüylerim belirginleşmeye başladı. Favori altındakileride kesmeye başlamış bulunuyorum. Hala beybi feysim. Bu işler pek sakalla alakalı değil herhalde abim 17 yaşında baya sakallı olmasına rağmen gözle görülür boy attı. Beni hep dayıma benzetirler acayip benziyor muşuz. Huylarımız bile aynıymış anneme göre. İşin aslı dayım 1.85 ve o böyle geç gelişmemiş. Babam 21 yaşına kadar uzarsın rahat ol falan diyor. 15 yaşımdaki kuzenim bana yaklaştı bile ondan kısa olmak istemiyorum. Ben hep böyle geç gelişip sonunda 1.85 olabilecek miyim abiler ? Yüzmeye gittim boyum uzadı ve omuzlarım genişledi 6 tane baklava falan çektim göğüs ve omuz kaslarımda var ama hala 15 yaşında duruyorum Yüzmeye devam edip göklere uzanmak istiyorum.

Babam 1.74
    Annem 1.65
    Abim 1.82 (yaş 19)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 27 Kasım 2013; 17:12:55 >

• Sen şu lol forumunda dj im diye takılan değil misin ? İfşa completed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Sen şu lol forumunda dj im diye takılan değil misin ? İfşa completed.

Yok o abim abimin hesabı kullanıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 27 Kasım 2013; 18:51:45 >
  • Pardon benimde kuzenim yazmış (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Pardon benimde kuzenim yazmış (!)

Vallaha ister inan ister inanma istersen cümle aleme yay umrumda değil kardeşim yazmış.
  • bende ünv başladım bu sene ve sakalım cıkmıyor tek tük cıkıyor yanakta ve çene kısmında var biraz ne olacak bu durum böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.