|
Altın ne zaman düştü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Altın ne zaman düştü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne alakası var bu yılki yükselişin %60ı ons, %30 uda dolar kurundan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
fiziki fiyatlar ekrana göre belirlenmez. arz-talep dengesi de fiyatı etkiler. |
|
1 aydır % 30 çıkmış dün %4 çıkmış bugün %1,3 düşmüş pazartesi yine %2-3 çıkacak ve sen buna düştü mü diyorsun ayrıca bu kadar grafik falan incelemene gerek yok anadolu irfanını takip et altın al at kenara bu kadar eninde sonunda çıkar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 17 Ekim 2025; 17:55:58 > |
| _____________________________ |
|
kardeş ne zaman düştü sorusuna grafikle düştüğü yerleri 10 dk uğraşarak işaretleyerek cevap vermişsin daha diyorsun ki ben düştü demedim çok komiksin çoook |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
İnternetten ve kredi kartı ile altın alanlar yatırım için almıyor, 30-35 gün bekletip, sonra bozdurup kart döndürüyor. Bilmediğiniz çok şey var. 3 yıldır nakit avanslar kart limitinin 4'de 1'ine çekildi önce, sonrasında 1 milyonluk karta bile 25.000TL avans veriyorlar artık ve bu yüzden nüfusun çoğu tıkandığı için, kart döndürme teknikleri geliştiriyor. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
|
Türkiye'de altının çok satıyor olması altının yükseleceği anlamına gelmez. Burada herkes şöyle yükselecek böyle artacak diye kendinden çok emin şekilde yazıyor. Altının bu kadar hızlı yükseldiği zamanlarda ons'un 1.900$'dan 1.100$'lara kadar düştüğü ve 3 yıl sonra ancak 1.200$'a ulaştığı zamanları kimse bilmez. türkiye'de dolar enflasyonu olduğu için pek hissedilmedi bu düşüş ama milleti peşinize sürükleyip de dönülmez yollara sokmaya çalışmayın. altın uzun süreli bir yatırımdır. ne demek istediğimi şu arkadaş grafiklerle daha iyi açıklamış : |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
Kalan %10 u ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bahsettiğin dönem altın 700lerden 1900e düzeltmesiz gitmiş. neredeyse 3x yapmış. dünyanın içinde bulunduğu durum öyle bir hareketin gerçeklikten uzak olduğunu gösteriyor. şimdi de 3380 den 4380e gitti. benzer düzeltmeyle ineceği yer 3800. ytd. |
|
Gram altın bu hızla giderse 7000'lere ulaşacak galiba. Bu ne ya. Durmayacak mı bu... ytd |
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
yeni bir operasyon çekmezlerse düzeltme sürecine girdi gibi. ons altında hedef 4090 civarı. bu hafta fed var, hareketli geçecektir. ytd. ![]() |
|