Şimdi Ara

FİZİKİ ALTIN FIRSATLARI | ANA KONU | İnternet Satış Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
135
Favori
28.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu başlığı altında, Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti, Amazon Türkiye gibi popüler pazaryerlerinde satılan fiziki altın ürünlerine (gram altın, çeyrek altın, külçe, ziynet vb.) ait indirim, kampanya ve fiyat fırsatları paylaşılmaktadır.

Amacımız, güvenilir satıcılar tarafından sunulan gerçek (sertifikalı) altın ürünlerini daha avantajlı fiyatlarla satın almak isteyen kullanıcıların bilgi alışverişinde bulunmasını sağlamaktır.

Burada paylaşabileceğiniz içerikler:

• Güncel indirim veya kampanya bağlantıları
    • Fiyat karşılaştırmaları (örneğin Trendyol vs. Hepsiburada)
    • Satıcı güvenilirliği hakkında yorumlar
    • Kargo ve teslimat deneyimleri
    • Fiziki altın alımında dikkat edilmesi gereken hususlar

Kısacası, internetten fiziki altın almayı düşünenlerin güncel fırsatları takip edebileceği toplu bir bilgi paylaşım konusudur.

NOT: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperFighter -- 15 Ekim 2025; 11:32:21 >

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"

• şu anda kuyumcu da 5800₺ civarı satılan gram altını bu siteler 6500₺ bandına satıyor. Gidip kuyumcudan fiziksel almak yerine bu sitelerden almanın hiçbir mantığı yok

Eskiden puan kampanyalarında kullanmak için alıyorduk ama artık aradaki makas 3 tane puan kampanyasını bile kurtarmaz

Ben BES'i araştırdım, taradım bir tane faydalı mantıklı bir yönünü bulamadım.

Hep ekran görüntüsü geliyor. Ben BES ile şunu aldım bunu yaptım diyen yok, hep bir portföy görüntüsü.

Ben şunu düşünüyorum: İyi bir şey olsaydı devlet teşvik vermezdi zaten. Malum vatandaşının çıkarını düşüren bir yapı yok uzun zamandır.

Bugün Cihat E. Çiçek youtube kanalında internetten 3 taksitle altın almayı anlatıyordu.

Sonra biraz araştırdım: Şu an kuyumcu 10 gram kibrit 22 ayar bileziği 70.500 TL'den satıyor. Cihat hocanın web sitelerinde en düşük fiyat 78.000 TL ve 3 taksitti.

Şu an akbank 3,99'dan taksitli nakit avans veriyor 3 taksitle yine. Ben akbanktan taksitli nakit avans ile 70.500 TL 3 taksit çeksem toplam ödememe 76.474 TL oluyor.

Ayrıca kredi kartının getireceği dönem faizinden de korunmuş oluyorum.

Altın alırken bunu düşünmeniz gerek dostlar...

Türkiye'de altının çok satıyor olması altının yükseleceği anlamına gelmez. Burada herkes şöyle yükselecek böyle artacak diye kendinden çok emin şekilde yazıyor.

Altının bu kadar hızlı yükseldiği zamanlarda ons'un 1.900$'dan 1.100$'lara kadar düştüğü ve 3 yıl sonra ancak 1.200$'a ulaştığı zamanları kimse bilmez. türkiye'de dolar enflasyonu olduğu için pek hissedilmedi bu düşüş ama milleti peşinize sürükleyip de dönülmez yollara sokmaya çalışmayın. altın uzun süreli bir yatırımdır.

ne demek istediğimi şu arkadaş grafiklerle daha iyi açıklamış :

eksisozluk.com
    Just a moment...
    https://eksisozluk.com/entry/179177009

Bende eskiden yani karanlık / cahillik yıllarımda bu arkadaş gibi düşünürdüm. Bize öğretilen pranga "Ayağını yorgana göre uzat" . Bu saçma şey yüzünden yıllarım heba oldu. Ama sonra tüccar bi arkadaşı yakından inceleyince aydınlanma geldi bi anda. Üstüne Cihat dede ortaya çıktı ve bende ki aydınlanma pekişti  

Olay elinde olmayan parayla birikim/ yaşama/ harcama vs. yapmak. Sonra da borcunu "ENFLASYON" a yedirerek yok etmek.

Bu prensip için Sayın nebati döneminde Allah ne verdiyse yüklendim. 1 adet Konut , 1 adet araç ve yığınla ihtiyaç kredisi yaptım.

Yetmedi Bankalar sağ olsun 1800 küsür findex notuma istinaden bi dünya limit verdiği için Nebati abimin sayesinde bol bol kredi kartı taksit borcu yaptım.

Ama hiç düşünmedim vay bakkalda 1gr 5900TL ben internetten o bisküviyi neden 6400TL ye alayım üstelik puan felan yok DEMEDİM. Taksit buldukça yapıştırdım. 3-5 puan geliyorsa hesap kesimi yeniyse yapıştırdım bisküvileri.

Sonuç bisküvi fiyatı arttıkça arttı şükürler olsun "Ticaretin 10 da 9 u cesaret" . Bu motto artık hayat prensibim. Risk yoksa kazançta yok. Öncelikle bunu bileceksin. Ha ben risk sevmem diyorsan o zaman bu işlere bakmayacaksın bile.

Son olarak bisküvi çok arttı bence dikkat edin, bu fiyattan bisküvi alınır mı onu kimse bilemez.

Bisküvi için İdefix, pazarama,hepsiburada (SALI günleri özellikle) , Amazon (bazen çok acayip oluyor) hem ucuz hem taksitli yani idealdir.  

O işler öyle yazılanı okumak ile olmuyor. Şirketlerde, devletlerde işler böyle yürümez.

Öyle “herşey yazılmaz” da bu platformun mantığına ters. Bunu yazanlar benim gözümde “ben akıllıyım, gireyim sıcak fırsatlara etinden sütünden faydalanayım, ama bildiklerimi yazmayayım. Yazana da mani olayım”

Ne güzel hayat
  • Fiziki altın satan yerlerden birisi de Nadir Gold. Bunu da ekleyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- Robin Sharma
  • Takip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altında büyük bir kırılım bekliyorum piramidin tepesindekiler mutlaka altakilerin üstüne yıkım yapacaklardır
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eskiden puan kampanyalarında kullanmak için alıyorduk ama artık aradaki makas 3 tane puan kampanyasını bile kurtarmaz

Çokkkkk haklısınız hem de çok (elbette baktığınız noktadan haklısınız yoksa çok fena yanılıyorusnuz).

Ama siz yine de Türk milletinin kıvrak zekasını çok küçümsemeyin derim.  

Orijinalden alıntı: epiques

Altında büyük bir kırılım bekliyorum piramidin tepesindekiler mutlaka altakilerin üstüne yıkım yapacaklardır
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Altın bu bitcoin değil trampin oğlu tek tuşla yerle bir edemez gecenki gibi. Ytd

Bu arada bu konu ile birlikte 3-5 kalan puan kampanyasınıda ifsalayip onlarıda engellettirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 15 Ekim 2025; 9:27:10 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

isterlerse yaparlar .d sen aldığın altınla mı yükseliyor sanıyorsun .d

• Bugün powel konuşacak. Ne söyleyeceği önemli. Piyasalar yılsonuna kadar daha iki defa daha faiz indirimine göre fiyatlandı gibi. Powel faiz indirmleri konusunda aksi bir durumdan bahsederse işin rengi değişebilir.

- Robin Sharma
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Evet sen mevduatta terste kaldın diye isterlerse yaparlar Böyle cevaba böyle cevap..

Benim aldığım altınla yükseliyor diyen kim ? Ben öyle biseymi demişim. Puanla altın alanlar alamaz dedim engellerlerse. 3-5 kurusla biseyler yapmaya çalışan adamda alamaz sonra.. Gözler bozukmu?

hocam elbette kampanya komboları vs ile zararı minimize edersin. çift kart ile hepsiburada'dan 2'li 3'lü kombolarla alım yapılabilir

zamanında her hafta 2-3gram alırdım bende bu sitelerden. ama artık güncel puan ve kampanyalarla, kartların çarpanları ile eski cazibesi kalmadı. kuyumcuya gidip pazarlıkla fiziksel almak daha karlı

ama tekrar puan oranları çarpanları düzelir sitelerdeki makaslar makul yere gelir o zaman yine alınır tabii. biz yıllarca eticaretr puanlarını böyle kazandık. bir ara şirkete her gün ptt'den zarf zarf altın gelirdi ne günlerdi :)

Dün konuştu zaten bugün ne konuşacak?

https://www.ekonomidunya.com/kuresel-piyasalar-fed-baskani-powell-dan-buldugu-destekle-ilerliyor/90772

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet gece konuşmuş. teşekkürler

- Robin Sharma
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Hocam 3 taksitle alınabilen altınlar var şu an.

Cihat Çiçek sürekli taksitli altın almayı öneriyor. Nitekim 3 ay önce taksitli alsaydınız bugün kat kat kârlıydınız.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.