Şimdi Ara

FİZİK VE MEB KİTABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiziğe meb kitabından çalışan var mı? Çembersel harekete baktım biraz ve memnun kaldım açıkçası ösym sorularına baya yakın sorular içeriyor. Video izleyip not tutmak baya vakit alıyor. Sizler nerden çalışıyorsunuz?

• Anasayfa up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 fiziğine meb kitabından çalıştım modern fizik hariç gayet yeterli abartı sorular harici çözebiliyorum hatta önceki yılki sorunun cümlesi kitapta vardı bu yılda böyle gelir fikrimce
  • https://forum.donanimhaber.com/meb-kitabi-ile-osym--125900533
    Şu konuya denk geldim. Meb kitabında olmayan bilgiler çıkabiliyormuş karşımıza. Yine de konu anlatımının yeterli olacağını düşünüyorum. Soru bankalarından kapatmış oluruz eksikleri zaten.
  • hocam yayınladıkları kazanımlarda neyse o dur fazlasını soramazlar bence iptal ettirilir ben de dediğiniz gibi yapıyorum meb kitabı+yayın denizi lys sb yazın aydın ayt fizik çözmüştüm önerebilirim müfredat dışıda var çözerken ağlatır ama ondan sonrasında soru kaçırmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjornironside

hocam yayınladıkları kazanımlarda neyse o dur fazlasını soramazlar bence iptal ettirilir ben de dediğiniz gibi yapıyorum meb kitabı+yayın denizi lys sb yazın aydın ayt fizik çözmüştüm önerebilirim müfredat dışıda var çözerken ağlatır ama ondan sonrasında soru kaçırmazsınız

Konu anlatımdan ziyade soru görmek önemli hocam ya. Meb kitapları kullanılabilir yani. Hatta kullanılsa daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Matematik meb kitapları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ende meb kitabı kullanıyorum ama yayınladıkları kazanım kavrama testlerinde müfredat dışı bir kaç soru vardı.Ne alaka diyebilirsiniz ama soru işareti bıraktı benim de aklımda
  • hocam her duruma bağışıklıklı olucaz yapacak bişey yok ama şöyle bir şey söyleyeyim 9-10 biyoloji meb kitaplarından 2 soru yakaladım önceki yıl ki tytden kalıtım sorusunda yaklaşık demiş mesela bir çok kişi düşmüştü o soruda meb kitabında o cümle geçiyordu yani meb kitabını okumayan adam zorlanmıştır fizik biyoloji gibi derslerde meb kitabından çalışmak şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.