Şimdi Ara

Fizik Tedaviyi Garantiledim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiginiz üzere fizik tedavi bölümü bazi universitelerde ygs-2 puani ile aliyor.Ben mezunum gecen yil ygs-2 71k idi bu yil ygs-2 16978 siralamam var.Dokuz eylül üniversitesi geçen yıl 18.500 le kapatmış benim obp 80 beni 17k da ygs-2 de bu obp ne yapar ?

Fizik tedavi istemiyorum sadece garantiledim mi onu bilmek istiyorum

Son sorumda şu yüksek okulla ; fakülte arasindaki fark nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bir arkadaş var aynı düşüncede senle
  • diyetisyenlikte de fakülte yuksekokul durumu var bunun farkı ne bende bilgilenebilir miyim?

• Up yok mu fikri olan ?

• Kardes çalış lys ygs fizyoterapist tercih yapacagina git mf3 te 16 bine gir alırsin orayi bana kalirsa tipa zorla ha lys de duserum diyosan düste biz girelim 16 bine :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ceku61

Kardes çalış lys ygs fizyoterapist tercih yapacagina git mf3 te 16 bine gir alırsin orayi bana kalirsa tipa zorla ha lys de duserum diyosan düste biz girelim 16 bine :D

Kardeşim üsttede belirttim insan garantiledigini bilmek istiyo Hedef tıp bakalim şu an sağlam çalismam gerekiyo yorumun için sagol

• hocam 30 bine kadar mıydı tam hatırlamıyorum ftr var ygs ile alan,tebrikler garantiledin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzzlightyear1

hocam 30 bine kadar mıydı tam hatırlamıyorum ftr var ygs ile alan,tebrikler garantiledin

Teşekkur ederim hocam dedigin gibi 30k ya kadar alan varda 9 eyluĺu garantiledim mi bilmiyorum

• Up 80 obp ile ygs-2 de kaç k ya düserim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.