Şimdi Ara

Fizik için Soru Bankası ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soruları kaliteli, zorlayan ama saçma olmayan bir yayın önerin

fem beyaz soru bankasını çözdüm.. finalin video çözümlüsü var 2 gün sonra başlayacam

bunların dışında ne önerirsiniz. körfez nasıldır acaba? hiç körfez yayını çözmedim.

• Final nasıl gözüküyor hocam? Ya da çözen arkadaşlar nasıl bi yorum yaparlarsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen Bilimleri'ne bir bak derim lys sini hiç çözmedim ama fizik soruları genel olarak çok kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 28 Nisan 2014; 16:12:16 >
  • şiddetle palme
  • Hedef bu sene ise femin yaninda final cozmeniz yeterli. Soru bankasi yerine deneme cozmeniz daha yararli olur. Ornegin Palme fizik denemesini inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

şiddetle palme

Bitirdin mi A ve B kitabını?

Ben A yı bitirdim ilk kitabı güzel ama ikinci kitabı işe yaramaz. B kitabından sadece optik kısmının testleri güzel.
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    Aman diyim hocam körfez video çözümlüyü çözme pişman olursun berbat bişey bizedersaneden verdiler alakasız sınavla ilgisi olmayan çıkmayacak sorular var çok iğrenç ygsden sonra diker fırlattım ben lys fizik s.bankası aldım yeni yayın denizinin tamamı çözümlü sınava çok yakın kaliteli ne çok zor ne çok basit ortadır isterseniz ona bi bakabilirsiniz kitapçıdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpfull0

Final nasıl gözüküyor hocam? Ya da çözen arkadaşlar nasıl bi yorum yaparlarsa?

daha başlamadım ama test sayısı fazla değil. her konudan 3-4 test var. hızlı bir tekrara yönelik olur

değişiklik olsun diye başka bir kaynaktanda çözeyim diyorum..

biyoloji için palme alacam fiziği nasıl. A ve B zorluk derecesine göre mi ayrılmış yoksa konuya göre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

şiddetle palme

Ben A yı bitirdim ilk kitabı güzel ama ikinci kitabı işe yaramaz. B kitabından sadece optik kısmının testleri güzel.

B bitmek üzere A nın yarısındayım. Neden işe yaramaz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

şiddetle palme

B bitmek üzere A nın yarısındayım. Neden işe yaramaz?

Hocam bence güzel değil elektrik kısmı özellikle berbat denebilir. Sadece optik ve dalgalar kısmı güzel.
    Onun dışında modern fizik kısımlarında da güzel soru yok.
    Sen sevdiysen orasını bilemem. Fizikte çok seçiciyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 28 Nisan 2014; 16:47:16 >

• bu kitap temeli olan birine konularını iyice pekiştiriyor, zor çözmek istiyorsan gidip esen alırsın palme zaten almazsın. Neticede sizin bileceğiniz iş, bana çok katkı sağladı.
  • Neyi alayım şimdi

Karekökün fizik soru bankadı var mı?
    Hiç görmedim. Mat2 gibi mi

• En kıt soru kaynagi fizikte bence piyasadda prk secenek yok ne yazikki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de fem beyazi cozdum. Ikinci kaynak ariyorum. Mustafa baseri oneriyorlar nasil sizce?

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.