Bildirim
FİZİK FULLEMEK VE ESŞ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alınır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben bu tür yaklaşımlara karşıyım mesela
Günde şu kadar saat çalışırsam full çekebilir miyim veya şu kaynağı çözersem full gelir mi ?
Ya arkadaşlar bunlar ne değişik sorular Allah aşkına yani bunlar birincisi sizin sınav esnasındaki şansınıza ikincisi sizin o çalıştığınız saatlerin hakkını verebilmenize bağlıdır. Umut öncül de dinlersen fullersin Ertan hocayı da dinleyip fullersin bu hocadan daha çok senin çalışma stiline de bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sen çok yanlış anlamışsın sordugum soruyla bunun ne alakası var? kaç soru çözersem fullerim demedim ki şöyle düsün adamın hedefi matematiği fullemek ve kitap önerisi istiyor antremanlarla matematik mi önerirsin apotemi mi onun gibi bisey sordum -
Ben senin soruyu anladım zaten bak demeye çalıştığım; ha full çekmek için Ertan Sinan hoca almalı mıyım ha full çekmek icin şu soru bankasını almalı miyimquote:
Orijinalden alıntı: amphitrite278
hocam sen çok yanlış anlamışsın sordugum soruyla bunun ne alakası var? kaç soru çözersem fullerim demedim ki şöyle düsün adamın hedefi matematiği fullemek ve kitap önerisi istiyor antremanlarla matematik mi önerirsin apotemi mi onun gibi bisey sordum
İkisi de aynı soru bunların hocam size ne soru bankaları full çektirir ne de dinlediğiniz öğretmenler. Onlar sadece yardımcı olur. Ha ben senin almak istediğim cevaba geleyim kuvvet tork videosunu seyret youtube'da eğer hoşuna giderse al. Bu sana bağlı bize değil. Biz izleyip güzel deriz fakat mesele senin anlaman
hocam ben de diyorum ki zaman kısıtlı zaten elimizdeki fırsatlar bol önemli olan bu fırsatlardan hangilerini kullanmamız bize en çok fayda sağlayacak bunlardan hangisi doğru seçim hangisi yani fiziği yüzeysel umut öncül vs internetten dinleyip bol soru mu yoksa kaf mantıgı ile tamamen esşye bırakmak mı demek istediğim -
Ertan hocaya güveninquote:
Orijinalden alıntı: amphitrite278
hocam ben de diyorum ki zaman kısıtlı zaten elimizdeki fırsatlar bol önemli olan bu fırsatlardan hangilerini kullanmamız bize en çok fayda sağlayacak bunlardan hangisi doğru seçim hangisi yani fiziği yüzeysel umut öncül vs internetten dinleyip bol soru mu yoksa kaf mantıgı ile tamamen esşye bırakmak mı demek istediğim
Apotemi sb gecen sene cozuyodum ama yeni almiştim o yuzden pek yapamadim,cok kaliteli gelmisti bana hep yorumdu
Tytde fulledim aytde kerizliğime 2 yanlış yaptım. Bu kadar az soru varken bi dersi fullemek tamamen şans işidir fule göre çalış ama sonra 1-2 yanlış çıkarsa da bu mümkün. Sınav anına bakar tamamen ben fulleyedebilirdim. Fiziğe nasıl çalıştığıma gelirsek konuları umut öncülden dinleyerek peşinden soru çözüyordum. İlk olarak Nihat bilgin ygs ile başladım ayrı kitaplar iken almıştım üstüne bunun lys olanını çözdüm video izleye izleye ve bitti. Üstüne de fen bilimleri lys çözdüm. Sonra hep deneme çözerdim. Video izlemek iyidir umut öncülden baya memnundum ben çok güzel anlıyordum ancak paralı olmuş herhalde şimdi Ertan Sinan Şahin i bilmiyorum sen hangisinden anlıyorsan ondan git video izlemek iyidir işe yarar fizikte konu anlatımı kitapları gerçekten çok boş çünkü ve işin püf noktası çok soru çözmek kendini sadece kendi kitaplarınla kısıtlama olur arkadaşlarından yapamadıkları falan onlarla uğraş bol deneme çöz farklı kaynaklar gör. Nihat bilgini sakın es geçme ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maaalesef öyle. Ve benimde istediğim yere girmem şans gibi bir şey. Kim ne derse desin ne kadar emek verirsen ver o anda sınav akacak abi. Hiçbir tuzağa düşmeyeceksin işlem hatan olmayacak vs.. soru sayısının az olması çok büyük dezavantaj. Eski lys olsa çalışmanın karşılığını alma olasılığın çok daha yüksekti sanki.
Hocam ne uö ne de esş hiçbirine girme bence brye hele hiç bulaşma. Al sbleri denemeleri çöz uğraş yanlışlarını araştır sor öğren. Video lazımsa araştırırken parça parça izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 10 Aralık 2018; 21:10:6 > -
sankisi yok direkt öyleydi zaten ben ikisine de girdim ikisini de gördüm şu anki sistem kadar saçma lanet olasıca bi sistem olamaz puan türü yok her soru aynı puanı veriyor azıcık soru sayısı rakip bu kadar fazla obp tam bir rezalet zaten. olacağı obp etkisi azalır ygs lys aynen kalır sadece ygs türkçe ve matematik soru tipleri tyt ile değiştirilir al sana kusursuz sınav sistemi.quote:
Orijinalden alıntı: muhammed2000
Maaalesef öyle. Ve benimde istediğim yere girmem şans gibi bir şey. Kim ne derse desin ne kadar emek verirsen ver o anda sınav akacak abi. Hiçbir tuzağa düşmeyeceksin işlem hatan olmayacak vs.. soru sayısının az olması çok büyük dezavantaj. Eski lys olsa çalışmanın karşılığını alma olasılığın çok daha yüksekti sanki.bu konuda çok doluyum kusura bakma
-
Ne kusuru hocam ben de çok doluyum. Çok çalışıyorum elimden geleni yapıyorum ama olacağından emin olamıyorum. Örnek vereyim fizikte o kadar tork sorusu çözdüm sınavda gelen soruda acele edecem diye kuvvet oranını bulmuşum tamam problem yok da o 1 yanlış neler neler götürüyor. Ben odtü için ilk mezun senem 2 yıldır çalışıyorum eğer seneye girecek puanı alamazsam bir de 1 2 dandik soru yüzünden alamazsam ben ne yapacağımı bilmiyorum. Orayı kazanamamak sorun değil asıl sorun hak edip de girememek. Bazen puan hesaplayayım diyorum 2 3 net düşürünce ayt de acayip sıralama oynuyor böyle şey mi olur. Hata yapma payı diye bir şey yok. Tek yaptığım çalışmak umarım şans yanımda olur ne diyelim.
Evet şans faktörü maalesef çok önemli artık üstler için umarım alırsınız hakkınızı ama her zaman b planınız olsun sonra olur da uygulamak zorunda kalırsanız hazırlıksız yakalanıp yanlış bir karar vermezsiniz. Ben de itü bilgisayar için mezuna kalmıştım ham 1k yerleştirme 3k olurum diyordum ham 12 yerleştirme 14 geldi az daha tıpa gidiyordum ki hayatımın hatası olurdu mühendislik hevesim 10 senedir istememe rağmen kalmadı itüden aşağısını hiç istemiyordum çünkü sonra itü kontrole geldim iyiki de böyle bir bölüm varmış zaten ee ye de okeydim bilgisayar olmazsa diye burası geldi tam da bilgisayar elektronik arasında bir bölüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X