türkcellin bir tek sineması ve mcdonaldsı var onu da arkadaştan alıyoruz daha ne
avea en iyisi bence kullanan pişman olmaz en azından ben ve arkadaşlarım olmadık
vodafone için ne diyorsunuz...
AVEA
ayda 150 kontör karşılığı aldığım şeyler:
1-) 100 kontör her yöne bedava görüşme 2-) 180 dakika avea ya bedava görüşme 3-) 39 kontör karşılığı her yöne bedava 500 sms kontör 4-) 1 ay boyunca tüm mobil öğrencilerle 10 dakikası 2 kontör (tabi 180 dakikayı bitiremiyorum buna sıra gelmiyor)
@TriaThlon Bu hangi tarife acaba bende yarın awea hat alıcamda . Birde 150 Kontör karşılığında aldığınız şeyler 1aylık mı 1haftalık mı ?
F/P olarak Avea Kalite için Turkcell
Vodafone kullanmadım onun hakkında yorum yapmayayım.
t.cell im vardı..memnunum bazı şeyleri dışında..biraz kazık ama kaliteli
bugun avea aldım.kampanyaları güzel ama herkezin dediği gibi heryerde çekmiyor..
mesela az önce farkettimki odamda 1-2 çizgi çekiyor..bende dağ başında yaşamıyorum yani..nası heryerse bu heryere bnm oda dahil değil
ama vodofone iyi gibi..vodofone a oyum..
quote:
Orjinalden alıntı: tyndare0s
@TriaThlon Bu hangi tarife acaba bende yarın awea hat alıcamda . Birde 150 Kontör karşılığında aldığınız şeyler 1aylık mı 1haftalık mı ?
mobil öğrenci tarifesi.
bunların hepsi 1 ay boyunca geçerli...
aveanın şu son tarifesinden sonra f/p çok yükseldi değil mi... ama ön ödeme olarak yine 7 lira almaları iyi değil... yani ilk ay 130 tl çıkacak cepten...
avea avea avea avea avea kıskananlar çatlasın olayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme