Hepinize merhaba kendimce bir oto ses sistemi dizdim. Düzeltmemi ya da eklememi istediğiniz parça varsa söylebilirsiniz. Çok bilgili olduğum söylenemez. Bütçem en fazla 3 bin TL. Soundmax Sx-2700.4 3000w 4 Kanal Profesyonel Oto Anfi 4X60 VISOR Oto Bass Hoparlör Subwoofer Kutulu 30cm 1200w (RMS değeri 300-400 gibi) 2 TAKIM Soundmax Sx - Mx6 Exx6 16 Cm 300 Watt (İÇİNDE İKİ ADET VAR 100+100RMS) 1 TAKIM Soundmax Sx-ta93 Super Bullet Tweeter 10 Cm 200 Watt (İÇİNDE 2 ADET VAR 100+100RMS) Evet böyle bir sistem dizdim. İndirim varken alayım diyorum o yüzden ACİL yardıma ihtiyacım var. Eğer sistem düzgün ise sizlerden TEYP tavsiyesi almak istiyorum maksimum 400 TL olsa güzel olur çünkü üstü bütçemi zorlar. Tesisat işini sanayi de yaptıracağım o yüzden kablo seti almadım. Orda verirler. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOLF99 -- 28 Mart 2022; 13:32:5 > |
Fiyat Performans Oto Ses Sistemi Tavsiyeleri
Yüksek kaliteli bir oto ses sistemine sahip olmak, sürüş deneyimini önemli ölçüde iyileştirebilir. Ancak, piyasada çok sayıda seçenek olması, uygun bir sistem seçmeyi zorlaştırabilir. İşte fiyat ve performans açısından öne çıkan bazı oto ses sistemi önerileri:
Önerilen Ses Sistemleri:
- Pioneer DEH-S4220BT CD Alıcı: Uygun fiyatlı ve özellikli bir seçenek. Bluetooth bağlantısı, USB girişi ve dahili amfi sunar.
- Alpine CDE-178BT CD Alıcı: Geniş ekran, sezgisel arayüz ve gelişmiş ses ayarlarıyla yükseltilmiş bir seçenek.
- JBL GTO608C Bileşen Hoparlörler: Temiz ve güçlü ses sağlayan kaliteli bileşen hoparlörler.
- Rockford Fosgate P300-10 Punch Subwoofer: Basları güçlendirmek için mükemmel olan uygun maliyetli bir subwoofer.
- Kenwood KAC-PS405X2 Amfi: Hoparlörlere daha fazla güç sağlamak isteyenler için ideal bir amfi.
Tofaş için Ses Sistemi Önerileri:
- JVC KD-X270BT CD Alıcı: Tofaş araçlar için uygun fiyatlı ve kompakt bir seçenek.
- Pioneer TS-A603C Koaksiyel Hoparlörler: Tofaş'ın kapı panellerine sığması için tasarlanmış yüksek kaliteli koaksiyel hoparlörler.
- JBL GTO3001 Subwoofer: Tofaş'ın bagajına sığabilecek kompakt ve güçlü bir subwoofer.
Bu önerilen ses sistemleri, en uygun fiyat-performans oranını sunarken, sürüş deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.