Şimdi Ara

Fiyat dususune gitmek zoruna kaldim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iyi akşamlar, bundan bi kac hafta once 40-43 bin arasi benzinli manuel hb araba almak icin konu actim tavsiyelerinizi okudum. Maalesef malum sitedeki ilanlarda fiyat sisirmelerinden oturu duzgun bi araba bulamadim. Max fiyat olarak 37.000 e cektim. Ayni kriterlerde hyundai getz ve pejo 207 arasinda kaldim? Getz mi iyidir pejo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruskovbulgaria -- 6 Mayıs 2019; 22:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 47 ye 44 binde temiz i20 aldım. bence elindeki paraya 2011 üstü gayet iyi araçlar mümkün.
  • Bende 2 ay baktım.sedan lazımdı ölmüş 2004 2005 model alacağıma temiz 2012 aveo aldım.şimdilik memnunım

• 2011 model civarı Chevrolet lacetti düşünebilirsiniz, bütçenize uygundur . Kullanıcısı varsa sizi daha aydınlatabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasadaki araçlar patates. Ben olsam tanıdık harici araba asla almam ...

• Zamanı değil alma şimdi

• Suzuki swift. Dar olması sorun değilse on numara sağlam araştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O paraya 208 alınır binilir.

• Hyundai Getz daha iyidir. Tabii arabayı kullanma sebebinde önemli. Kızlara hava atmak için pejo daha iyi bir seçenek. Diğer amaçlar için Hyundai

• S£rkAn S kullanıcısına yanıt
    5 yildir lacetti 2004 modelini kullanan , gecen haftada 2009modelini kardesime alan biri olaraktan bu paralara alinabilecek en saglam en iyi arabadır kendileri .
    4 cam otomatik abs airbag klima elektrikli aynalar torpido sogutma vsvs
    Yol tutusu yakiti çok iyi lacettide her hangi bir parça sıkintısıda bulunmamakta bilginiz olsun

• Clio 3 de olabilir, Rio da.

• Punto varken getz ile 206 ya bakmam bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto t-jet ikisinden de iyidir. Motor da LPG ye tam uyumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergensungun

Hyundai Getz daha iyidir. Tabii arabayı kullanma sebebinde önemli. Kızlara hava atmak için pejo daha iyi bir seçenek. Diğer amaçlar için Hyundai
    Hocam amac haftasonu binmelik o yuzden benzinli tercihlerim arasinda oyle hava atmak gibi beklentim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Punto varken getz ile 206 ya bakmam bile
    Puntonun diger getz ve pejoya gore malzeme kalitesinin bi tik daha dusuk oldugunu biliyorum, bu yuzden tercihlerim arasinda yok. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

Puntonun diger getz ve pejoya gore malzeme kalitesinin bi tik daha dusuk oldugunu biliyorum, bu yuzden tercihlerim arasinda yok. Tesekkurler

Alıntıları Göster
    3.5 yıl 2006 model Grande punto dynamic dizel kullandım daha sonrasında iş karşılığı 2010 model 206+ sahibi oldum yakın arkadaşımda 2009 getz gayet iyi karşılaştırma yapabilirim. Punto daha tok viraj yeteneği bu araçlardan üstün ve daha güvenlikliydi getzin tek üstünlüğü dizel motoru oda gidiyordu durmuyordu araba :) malzeme kaliteside bana göre bunlardan üstün ve yedek bakım parçası gayet ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

3.5 yıl 2006 model Grande punto dynamic dizel kullandım daha sonrasında iş karşılığı 2010 model 206+ sahibi oldum yakın arkadaşımda 2009 getz gayet iyi karşılaştırma yapabilirim. Punto daha tok viraj yeteneği bu araçlardan üstün ve daha güvenlikliydi getzin tek üstünlüğü dizel motoru oda gidiyordu durmuyordu araba :) malzeme kaliteside bana göre bunlardan üstün ve yedek bakım parçası gayet ucuz

Alıntıları Göster
    Puntolar tam otomatik midir? Yani sorun çıkarır mı?

Opel Corsa veyahut Hyundai i20 (tam otomatik) mukayese edildiğinde Punto avantaj sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 7 Mayıs 2019; 19:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Puntolar tam otomatik midir? Yani sorun çıkarır mı?

Opel Corsa veyahut Hyundai i20 (tam otomatik) mukayese edildiğinde Punto avantaj sağlar mı?

Alıntıları Göster
    Şanzıman robotize 6 ileri yani içerde debriyaja basan bir robot var diyelim ve en önemlisi yağ bakımlarının zamanında yapılmış olması gerekiyor benim aracım otomatik olmadığı için çok yorum yapamayacağım ama punto forumlarında gözlemlediğim şeylerden yola çıkarsak ne tam otomatik kadar sorunsuz ne çift kavrama kadar sorunlu orda derece bir şanzıman

• ie36 kullanıcısına yanıt
    dizel 6 vites olan modeli mi aldınız kaç km de fiyat ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.