Şimdi Ara

Fixmobi, Gsm şirketleriyle Ortak Çalışıyor !!! Avea Vodafone Türkcell

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fixmobi denen dolandırıcı şirket gsm şirketleriyle ortak çalışıyor!!!

Gsm şirketleri size bir onay mesajı göndererek bu hırsızlığın önüne geçebilir fakat göndermiyorlar.

Arayıp söylediğinizde ise onlarla alakası olmadığını fixmobi nin hizmeti olduğunu söylüyorlar, parayı fixmobi kesiyormuş.

Bende böyle bir hizmet istiyorum bende siteme girenlerden 10 tl kesicem nasıl yapmam lazım deyince işin aslı ortaya çıkıyor, kestikleri 10 tl nin %50 gsm şirketine gidiyor %50 fixmobi dolandırıcılarına gidiyormuş. Hani sizle alakası yoktu ?

Fixmobi nin müşteri hizmetlerini arayıp tartıştım bu yapılan dolandırıcılıktır dedim, adam pişkin pişkin gülüyor, iade yapmıyoruz girmeseydiniz diyor, bu kadar insanı dolandırıyorsunuz mahkemede ödetirler diyince "Boşunamı 100 tl değilde 10 tl kesiyoruz, kimse 10 tl için mahkemeye gitmez " diyip gülüyor birde ahlaksız herif.

Allahınızdan bulun cehennemde yanın dedim, "Cehennem varsa gider yanarız sorun yok" diyip telefonu kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 5 Eylül 2013; 10:07:49 >
  • Adam haklı ne işin var o tür sitelerde , güvenli internet profili kullan bundan sonrada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Adam haklı ne işin var o tür sitelerde , güvenli internet profili kullan bundan sonrada

O tür sitelere gerek yok ne arasan ara bu deyyusların sitesine gidiyorsun.

Kaldıki sanane kimin hangi sitede olduğundan hesabını sanamı verecek?

O tür siteler dediğin siteler madem yasak, girmesi yasakta girenlerden para alınması serbestmi?

Fixmobinin mantığıda seninki gibi kimse bunu dava etmez çekinir diyip sırıtıyorlar telefonda, kimse 10 tl için uğraşmaz diyorlar pişkin pişkin.

Gerçi seninki gibi derken %90 sende onlardansındır ya, bu kadar dolandırıcılık yapıp milyonları götüren adamlar heralde koskoca donanımhaberede bakacak 3 5 elaman tutup 10 15 er tane üyelik açtırmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Adam haklı ne işin var o tür sitelerde , güvenli internet profili kullan bundan sonrada

O tür siteler dediğin siteler madem yasak, girmesi yasakta girenlerden para alınması serbestmi?

Fixmobinin mantığıda seninki gibi kimse bunu dava etmez çekinir diyip sırıtıyorlar telefonda, kimse 10 tl için uğraşmaz diyorlar pişkin pişkin.

Gerçi seninki gibi derken %90 sende onlardansındır ya, bu kadar dolandırıcılık yapıp milyonları götüren adamlar heralde koskoca donanımhaberede bakacak 3 5 elaman tutup 10 15 er tane üyelik açtırmışlardır.

Açsın açmasın umrumda olurmu mobil oyun, erotik video, chat, fotoğraf erotik olmak üzere bu türde olan siteler bunlar aksini iddia eden ya kördür yada sahibidir.
    Sen bunlardan biri için girdin ve ornek oyun indirilsin mi dedi evet dedin 10lira çekti zaten site de kabak gibi soruyor hemen numaranı yaz ekranı geliyor kime masal anlatıyosunuz anlamıyorum
    benimde başıma geldi erotik video mesaj linki geldi tıkladım devam etmek istiyonmu uyarısı geldi evet dedim 12saniyelık video çıktı benden o zamanlar kontördü adı 12 kontör çekti burda kimse atıp tutmasın çoğumuz uçkur davasına üye oluyoruz güvenli net profili kullan basit ve net engel istiyosun çözüm bu

• quote:

quote:

quote:

Açsın açmasın umrumda olurmu mobil oyun, erotik video, chat, fotoğraf erotik olmak üzere bu türde olan siteler bunlar aksini iddia eden ya kördür yada sahibidir.
    Sen bunlardan biri için girdin ve ornek oyun indirilsin mi dedi evet dedin 10lira çekti zaten site de kabak gibi soruyor hemen numaranı yaz ekranı geliyor kime masal anlatıyosunuz anlamıyorum
    benimde başıma geldi erotik video mesaj linki geldi tıkladım devam etmek istiyonmu uyarısı geldi evet dedim 12saniyelık video çıktı benden o zamanlar kontördü adı 12 kontör çekti burda kimse atıp tutmasın çoğumuz uçkur davasına üye oluyoruz güvenli net profili kullan basit ve net engel istiyosun çözüm bu

Engelleme engellerisin, ama 10 tl gittikten sonra engellersin bu ülkede 30 MİLYON gsm abonesi var, % de 1 ini dolandırsa 3.000.000 tl para yapar, ne hakları var buna.

Neden telefona 10 tl çekilecek izin veriyormusunuz diye onay gelmiyor, o an bilgisayar başındaki çocukta olabilir tamam der girer siteye nerede görülmüş internetten tıklamayla 10 tl gittiği, kime ayak bacak yapıyon.

orda 10 tl değilde 1 milyon tl yazsa adamda tıklayıp girse sana 1 milyon tl mi ödeyecek evine icramı getireceksin.

güvenli net profili diye bir saçmalık olamaz net hangi profilde olursa olsun tıklamayla kimseden 10 tl kesemezsin.

iptal etmek için IPTAL yaz 6669 numaraya kısa mesaj at diyorlar, be şerefsizler neden üye olurken KABUL yazıp 6669 a at demiyorsunda direk 10 tl kesiyorsun.

şark kurnazı bana burda bıdı bıdı yapma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Engelleme engellerisin, ama 10 tl gittikten sonra engellersin bu ülkede 30 MİLYON gsm abonesi var, % de 1 ini dolandırsa 3.000.000 tl para yapar, ne hakları var buna.

Neden telefona 10 tl çekilecek izin veriyormusunuz diye onay gelmiyor, o an bilgisayar başındaki çocukta olabilir tamam der girer siteye nerede görülmüş internetten tıklamayla 10 tl gittiği, kime ayak bacak yapıyon.

orda 10 tl değilde 1 milyon tl yazsa adamda tıklayıp girse sana 1 milyon tl mi ödeyecek evine icramı getireceksin.

güvenli net profili diye bir saçmalık olamaz net hangi profilde olursa olsun tıklamayla kimseden 10 tl kesemezsin.

iptal etmek için IPTAL yaz 6669 numaraya kısa mesaj at diyorlar, be şerefsizler neden üye olurken KABUL yazıp 6669 a at demiyorsunda direk 10 tl kesiyorsun.

O videoyu izliceksen adama 10lira vermek `zorundasın` sitelerinde yazıyor :) senin gibi bilinçsiz insanları severim sayenizde o tür sitelerin sahibi köşelik oldu operatörlerde bıdı bıdı yapma demişin saygı anlamında aile terbiyesi almadığına sayıyorum alıntı olarak cevaplamazsan sevinirim iyi günler :)
    not : yorumlarıma bakarsan hep eleştiridir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O videoyu izliceksen adama 10lira vermek `zorundasın` sitelerinde yazıyor :) senin gibi bilinçsiz insanları severim sayenizde o tür sitelerin sahibi köşelik oldu operatörlerde bıdı bıdı yapma demişin saygı anlamında aile terbiyesi almadığına sayıyorum alıntı olarak cevaplamazsan sevinirim iyi günler :)
    not : yorumlarıma bakarsan hep eleştiridir

Yok öyle bir zorumluluk, kimseden siteye girdi diye 10 tl kesemezsin, bu işin yasalı olmaz.

Ozaman nerede iade hakkı, hangi sistem benim onay verdiğimi ıspatlayacak, ya girdinde tıklamadan direk kestiyse bunu hangi kuruluş belgeleyecek, ufak bir javascript koduyla sayfaya girdiğin anda bütün butonlara tıklama yaptırabilirsin, kim bilecek bunun istenerek yapıldığını, giren kişinin yaşının 18 den büyük olduğunu nereden biliyorsun.

Bana aile terbiyesinden bahsetme, önce milleti dolandırıp sonradu burada normal kullanıcı gibi üyelik açıp ta şark kurnazlığı yapamayacaksın ondan sonra aile terbiyesinden bahsedeceksin.

Bu işten canı yanan ve gerçekten buna karşı olan bir kullanıcı olsaydın, milletin eleştirmesini hak arayışını alaya alan "sende girmeseydin o zaman" tarzı konuşmazdın.

Forumda bir çok konu var millet altına gelip bunun yasal dolandırıcılık olduğunu devletin ve gsm operatörlerinin buna engel olması gerektiğini yazmış

Her ne hikmetse bir tek sen gelip benim açtığım başlığa "sizde girmeyin" "güvenli internete geçin" gibi Fixmobi çalışanı ağzıyla konuşuyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür siteler resmen tuketiciyi kandırıyor ipad kazandın diye sitelere reklam veriyor,telefon numaranı gir gelen kodu yaz ipad kazan diyor.tamamen dolandırıcılık...ancak çocuk kandırırlar ama forumdan okudugum kadarıyla mobilden girince hiçbir onay istemeden abone yapılan kişilerde var
    Mobil ödemeyi kapatın,rahat edin...

Birde bu operatorler bizden kredi kartı bilgilerini istiyor,cuzdanınızı telefununuzda guvenle saklayın diyor,nfc nin yaygınlaşmasını istıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 5 Eylül 2013; 13:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Bu tür siteler resmen tuketiciyi kandırıyor ipad kazandın diye sitelere reklam veriyor,telefon numaranı gir gelen kodu yaz ipad kazan diyor.tamamen dolandırıcılık...ancak çocuk kandırırlar ama forumdan okudugum kadarıyla mobilden girince hiçbir onay istemeden abpne yapılan kişilerde var
    Mobil ödemeyi kapatın,rahat edin...

Yok kardeş yok sakın kanmayın, onuda araştırdım.

Avea yı aradım bunlar onaysız direk para kesiyor dedim, biz bişe yapamayız dediler, mobil ödemeyi kapattım ama yine olmuyormuş. Bizzat aveadaki görevli söyledi bu fixmobi ve türevi şirketlerin anlaşması gereği mobil ödeme kapalıda olsa ücret kesimi yapabiliyorlarmış, siteye girdiğin anda hem mobil ödemenin açılmasına hemde bunlara ödeme yapılmasına izin veriyormuşsun.

Yani Uyanık olun millet, mobil ödeme kapalı birşey olmaz diye sakın bu sitelere girip para kaptırmayın, kapalıda olsa paranızı kesiyorlar.

Bunu yapan şirket dolandırıcı, buna çanak tutan gsm şirketleri dolandırıcının önde gideni, buna izin veren devlete ne desek bilemiyorum.

Binlerce şikayet var, BTK hiç oralı bile olmuyor, yapacakları tek şey ücret kesilmesi için onay mesajı gönderilmesini ve tüketicinin buna karşı kabul mesajı atmasını mecburi kılmak.

Bu sayede kimseyi dolandıramaz bu ahlaksız herifler. Ama yapmıyorlar.
  • Benim adıma olan kardeşimin kullandığı ve aveaya taşınalı daha 20 gün olmuş hattımın başınada aynı şey geldi...Durup dururken vip eğlence üyeliğiniz başlamıştır mesajı gelmiş, ve hemen arkasından iptal etmiş kardeşim...Ama bu aradaki en fazla 1 dakikada hatta olan 1,20 tl yi çekmiş birde üstüne 10,80 tl borçlanmışız...Aveayı aradım ilgimiz yok diyorlar bu şirketle...E madem ilginiz yok sanki avea hizmetiymiş gibi sitenizde reklamı var diyorum, ilgimiz yok vs vs diye tekrarlayıp durdu...Bahsi geçen şirketin numarasını aldım, adamların hiç umurunda değil, ücret iadesi yoktur diyorlar...Neyse bunlardan birşey çıkmayacağını anlayıp önce BTK ya sonrada şikayetvara şikayetlerimi yaptım...Arkasında da mobil ödemeyi kapattırdım...Sonuç alabilecekmiyiz bilmiyorum...
  • Mobil ödeme kapalıysa senden nasıl ücret alabiliyorlar anlamiş degilim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Benim adıma olan kardeşimin kullandığı ve aveaya taşınalı daha 20 gün olmuş hattımın başınada aynı şey geldi...Durup dururken vip eğlence üyeliğiniz başlamıştır mesajı gelmiş, ve hemen arkasından iptal etmiş kardeşim...Ama bu aradaki en fazla 1 dakikada hatta olan 1,20 tl yi çekmiş birde üstüne 10,80 tl borçlanmışız...Aveayı aradım ilgimiz yok diyorlar bu şirketle...E madem ilginiz yok sanki avea hizmetiymiş gibi sitenizde reklamı var diyorum, ilgimiz yok vs vs diye tekrarlayıp durdu...Bahsi geçen şirketin numarasını aldım, adamların hiç umurunda değil, ücret iadesi yoktur diyorlar...Neyse bunlardan birşey çıkmayacağını anlayıp önce BTK ya sonrada şikayetvara şikayetlerimi yaptım...Arkasında da mobil ödemeyi kapattırdım...Sonuç alabilecekmiyiz bilmiyorum...

Avea banada aynısını dedi, ilgimiz yok diyor, Külliyen yalan, ne demek ilginiz yok bü ücreti sizin sayenizde kesiyorlar dedim. Böyle dolandırıcı bir firmayla nasıl çalışıyorsunuz dedim, papağan gibi bizim ilgimiz yok diyip duruyor.

Dedim o zaman bende bir site kurucam her girenden sizin üzerinizden 100 tl kesmek istiyorum nasıl yapıcam dedim, diyorki öyle bişe olamaz, benden 10 tl keserken oluyordu ama.

Mobil ödemeyi kapama avea da işe yaramıyor diğerlerini bilmem, ama aveada bizzat sordum kapalıda olsa para kesebiliyorlarmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Mobil ödeme kapalıysa senden nasıl ücret alabiliyorlar anlamiş degilim?

Arkadaşım daha 4 saat önce avea müşteri hizmetlerini aradım, mobil ödemeyi kapatmak istiyorum ben açtırmadan neden açtınız diye bağırdım.

adam dediki mobil ödemeyle alakası yok bu firmalar özel anlaşmalıymış, mobil ödeme kapalıda olsa sen bu sitelere girdiğin an hem mobil ödemenin açılmasına hemde ödemeye izin vermiş gibi gözüküyormuşsun anlaşma öyleymiş.

akla mantığa yatan hiç bir tarafı yok ama avea böyle söylüyor.
  • Mobile odeme kapalı oldugu halde ucret alıyorsa avea istedigi kadar ilgimiz yok desin,dediginiz gibi ortak çalısıp bizi dolandırıyorlar.

Ve fixmobi muşteri temsilcisinin dedigi gibi kimse 10lira icin dava açmaz,en fazla operator degiştirir.

• Eğer Android işletim sistemli telefon kullanıyorsunuz şuradaki yazıyı baştan aşağıya okuyun ;
    http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/08/fixmobi-dolandrclg.html
  • quote:

Mobile odeme kapalı oldugu halde ucret alıyorsa avea istedigi kadar ilgimiz yok desin,dediginiz gibi ortak çalısıp bizi dolandırıyorlar.

Ve fixmobi muşteri temsilcisinin dedigi gibi kimse 10lira icin dava açmaz,en fazla operator degiştirir.

Bende öyle yapacam operatör değiştiricem 10 tl için her ay 100 tl fatura ödeyen müşteriyi kaybetti aptallar
  • bu hususta avea-vodafone-turkcell arasında hiçbir fark yok

aveada sorun yaşayan biri turkcellde de aynı sorunu yaşayabilir

çünkü 3'ü de bu konuda aynı yoldan yürüyorlar

operatör değiştirmek tam çözüm değil

benim kanaatim buna tam olarak dolandırıcılık diyemeyiz

dolandırıcılık olması için ücret konusunda hiçbir uyarının olmaması, ya da örneğin 5 TL. denilip 10 TL. alınması gerekir bence

anladığım kadarıyla linke tıklamadan önce şu kadar ücreti var diyor, ücret konusunda bilgilendirme olduğu için buna tam olarak dolandırıcılık denilemez

bu konu için konuşmuyorum ama telefon bir oyuncak değildir, 8-10 yaşındaki çocuğun eline telefon veren bunun sonucuna katlanır ( tekrar ediyorum bu konu ile ilgili değil, genel olarak söylüyorum )

abonelerin dalgınlığından, dikkatsizliğinden yararlanıp kısa yoldan para kazanıyorlar

operatörler de buna çanak tutuyorlar, ama tüketici de dikkatli olacak, önüne gelen sayfaya, linke vs. anlayıp dinlemeden tıklamayacak, girmeyecek

kesin çözüm BTK.'nın devreye girip alacağı bir kararla ücret kesilebilmesi için müşteriden onay mesajı gelmesi zorunluluğu getirmesidir.....................
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

benim kanaatim buna tam olarak dolandırıcılık diyemeyiz

dolandırıcılık olması için ücret konusunda hiçbir uyarının olmaması, ya da örneğin 5 TL. denilip 10 TL. alınması gerekir bence

anladığım kadarıyla linke tıklamadan önce şu kadar ücreti var diyor, ücret konusunda bilgilendirme olduğu için buna tam olarak dolandırıcılık denilemez

bu konu için konuşmuyorum ama telefon bir oyuncak değildir, 8-10 yaşındaki çocuğun eline telefon veren bunun sonucuna katlanır ( tekrar ediyorum bu konu ile ilgili değil, genel olarak söylüyorum )

abonelerin dalgınlığından, dikkatsizliğinden yararlanıp kısa yoldan para kazanıyorlar

Tam anlamıyla dolandırıcılık, diyelimki uyarı var oradan yırttılar, peki benim izlemek istediğim video yok, bana başka bir video gösteriyor, benim arayıp siteye girdiğim ve bana tıkyaınca izleteceği videoyla tıkladıktan sonra çıkan hiç alakası olmayan şeyler, bu dolandırıcılık değilmi?

Bir adam senden buzdolabı karşılığı para talep etse sende kabul etsen, sana saç kurutma makinesi getirse bu dolandırıcılık olmuyormu?

Bazı arkadaşlar okusaydınız tıklamasaydınız diyor, tamam tıklıyorum parayıda ödüyorum o zaman tıkladığım vidyoyu izlemek istiyorum bunu veriyormu ? yok!!!

Yasal olarak dolandırıcılığa girer, herşeyi geçtim müşteriye başka ürün gösterip başka bir ürün veriyorsunki bu bile dolandırıcılık suçu için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 6 Eylül 2013; 11:01:51 >
  • forro F kullanıcısına yanıt
    izlemek isteyip de tıkladığınız linkte karşınıza farklı bir içerik çıkıyorsa bunun adı " hizmet kusuru " dur.

hizmeti kimden alıyorsunuz???

Fixmobi denilen şirketten!!!

o zaman muhatabınız avea değil fixmobidir

çünkü hizmeti veren fixmobidir

eğer siz hiçbir şekilde herhangi bir ücretli linke tıklamadan faturanıza ücret yansıtılırsa bu durumda avea da sorumlu olur

eğer ortada bir kusur varsa sorumlusu da hizmeti veren şirkettir

Ortada bir hizmet kusuru varsa sorumlusu ile ilgili olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak gerekir!!!

benim anlamadığım siz linke tıkladınız mı tıklamadınız mı???

yukarıdakileri misal tarzında mı yazdınız, yoksa başınızdan geçen şeyi mi???
  • Fixmobi ye girmeyin?

Bu firma üzerinden tam 160 tl ücretlendirildim ve ücret iademi yapmadıkları için bende heryerde şikayetlerimi dile getirerek firmanın yapmış olduğu şeyleri engellemeyi kendime amaç edindim.

Öncecikle herkesi bilgilendirmek istiyorum. Kişileri savcılığa, bilişim teknolojileri kuruluna ve bimer'e şikayet ettim. Şimdi kısaca cevapları iletmek istiyorum.

Savcılık;

Savcılık kararıyla fiksmobi sitesi gsm operatörlerine bağlı bir servis olarak göründüğü için dosya mahkemeye taşınmadı. Ücretli hizmet satışı olarak değerlendirildiği belirtilerek ödemiş olduğum 160 Tl'lük dosya masrafı hiçe sayılarak herhangi bir kovuşturmaya dahi gidilmedi.

Bilişim teknolojileri ;
    Bilgi yazınıza istinaden yapılan incelemede; 05424798923 GSM numaralı hattınız ile ilgili şikayetinize konu hususun, içerik hizmetleri sunan Trend Proje Geliştirme A.Ş. ve Fiksmobi Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. firmalarının sunmuş olduğu hizmetler ile ilgili olduğu anlaşılmıştır.

Şikayetinize istinaden, Müvekkil şirket tarafından verilmeyen ve müvekkil şirketin tarafı olmadığı bir abonelik nedeniyle oluşan şikayet için 3. parti şirketler olan Fiksmobi Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. ve Trend Proje Geliştirme A.Ş. firmaları bağlantıya geçilmiş olup konuyla ilgili olarak firmalardan gelen cevaplar aşağıdaki gibidir.

6669_ Fiksmobi Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. firmasından gelen cevap:

“Akıllı telefon kullanıcıları fiksmobi üzerinden sınırsız video izlemek için paketimize üyelik başlatırlar. Fiksmobi servis ile ilgili tanıtım sms i göndermemektedir. Kullanıcılar üyelik sayfalarına ise çeşitli mobil sitelerinde bulunan reklamlarımıza tıklayarak gelirler.

Kullanıcımız 2013-04-24 tarihinde saat 15:39:36 da çeşitli mobil sitelerinde bulunan reklamlarımızdan birisine tıklayarak wap.fixmobi.com.tr sayfası üzerinden sınırsız video izlemek için Fiksmobi Kayıt Sayfasına gelmiştir.

Fiksmobi servisine üye olanlar videoları sınırsız izleyebiliyorlar. Üyelik 2 aşamalı olup Ekranda abonelik koşullarının okuyup onayladığını belirtir onay kutucuğunu işaretleyip onay butonuna basan kullanıcıların üyelikleri aktif hale gelmektedir. Flycell servisle ilgili sms li tanıtım yapmamaktadır. Çeşitli mobil sitelerdeki reklamlarımızdan birine tıklanmıştır. Bu kullanıcımız da reklamlarımıza tıkladıktan sonra üyelik sayfasına yönlendirilmiş ve üyelik başlatması için zorunlu olan kutucuğu işaretlemiş yani onaylamış ve TAMAM tuşuna tıklamıştır. Servis ile ilgili bilgiler ücret, müşteri hizmetleri ve iptal bilgileri bu sayfada mevcuttur. Bu onayın ardından üyelik başlamıştır.

Kullanıcımızın abonelik hareketlerinde ya da ücretlendirmelerinde herhangi bir hata bulunmamaktadır. Kullanıcımızın üyeliği 2013-05-14 tarihinde iptal edildiği görülmüştür.”

Uygulamada ve faturalandırmada hata tespit edilmemiştir.

Bilginize sunarız,

Bimer;
    Başvuru iletinizde yer alan konu, gereği için yetkililerine iletilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu alınan cevap aşağıdaki gibidir : Ücret iadesi talebiniz uygun değildir. Söz konusu yer alan konu operatör sorumluluğunda olduğu için kuruluşların ticaret haklarına müdehale edilememektedir.

Yapılması gereken;

Hattınızı mobil ödemeye kapatarak bu ve bunun gibi üçkağıtçılardan kurtulabiliriz. Denenmiş, kesin ve garantili bir yoldur.

Turkcell hatlar için : MOBILODEME IPTAL yaz 7777'ye gönder
    Vodafone hatlar için : MOBILODEME KAPAT ytaz 7878'e gönder
    Avea hatlar için : 500'ü ara yada online işlemden mobil ödemeye kapat.

Lütfen yayalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.