Şimdi Ara

Fix kart limiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa kredi kartı çıkarttım. Finansbank Fix Kart başvurusu sırasında kart limitim ne kadar olur demiştim o da maaşın 2 katı olur demişti. Yani 6000 TL limit olacaktı. Kart 10 iş günü içinde gelecekti. 16. Gün anca geldi. Ve kartı aldığım bir kağıtta kart limiti 1300 TL yazıyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. O limit zamanla artar net bir zaman veremiyoruz dedi. Şimdi gel de sövme
    Başvuru yaparken deseydin ya şunu. Neymiş ödemeleri zamanında yaparsam limit artarmış. Zaten ben bir kere kullanayım diye aldım kartı.

İşin kısası, 5000 TL civarı laptop alacağım. Normalde yine finansbank enpara'nın verdiği encard kullanıyorum. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptım red edildi. Bana limiti yüksek kredi kartı lazım. Ne tavsiye ediyorsunuz? 3 taksit bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 18 Ekim 2016; 19:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Arkadaşlar ilk defa kredi kartı çıkarttım. Finansbank Fix Kart başvurusu sırasında kart limitim ne kadar olur demiştim o da maaşın 2 katı olur demişti. Yani 6000 TL limit olacaktı. Kart 10 iş günü içinde gelecekti. 16. Gün anca geldi. Ve kartı aldığım bir kağıtta kart limiti 1300 TL yazıyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. O limit zamanla artar net bir zaman veremiyoruz dedi. Şimdi gel de sövme
    Başvuru yaparken deseydin ya şunu. Neymiş ödemeleri zamanında yaparsam limit artarmış. Zaten ben bir kere kullanayım diye aldım kartı.

İşin kısası, 5000 TL civarı laptop alacağım. Normalde yine finansbank enpara'nın verdiği encard kullanıyorum. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptım red edildi. Bana limiti yüksek kredi kartı lazım. Ne tavsiye ediyorsunuz? 3 taksit bile yeter.

Puanın yetersiz daha önce kart kullanmamışsındır bir sürü kriter var. Banka koşulsuz senin isteğine göre mi hareket edecek ? Bunu uygun görmüş beğenmiyorsan başka bankaya başvurursun herkes bu yollardan geçti yok başka çaresi falanda

• Evet zaten başkasına başvuru yapacağım hangisi olur benim ihtiyacımı karşılayacak?
    Benim kızdığım taraf yanlış bilgi verilmesi.

• işin zor. Kredi kartı hiçte senin düşündüğün gibi çalışmıyor. Önce KKB puanın iyi olacak.İşte o zaman maaşının 2 misli gelir.1 sene sonra maaşının 4 misli olur. Kanun böyle. Ama ilk kart aldığın yerde kalırsan kısa zamanda limit artar.Başka bankaya başvursan kredi kartı belki çıkar ama çok az limitle.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    O zamana kadar ben peşin biriktirip alırım o zaman. Zaten 3 taksit istiyorum hemen borcum bitsin diye. Yani 2 ay beklememek için kredi kartı istiyorum. İstediğim şey çok mu

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Arkadaş nasıl yaparsan yap. Ben sana kanunu söyledim. Gerçi Tr den kanunları pek takanda yok ya. Ama bankalar bu konuda bayağı ciddi. Ben 1 sene bekledim. Kredi kartımın limitin yükselmesini. Hatta kredi kartı çıkarmak için 6000 tl bloke ettirdim. 5000 tl lik kredi kartı çıkartım. Puanım yükselince başka bankaya başvurup kredi kartı çıkarttım. Para bloke ettirdiğim banka hala blokeyi tutuyordu. Bende o bankadaki hesabımı kapattım. Yani bayağı uğraştım.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    O zaman lanet olsun deyip hiç kredi kartına bulaşmamak en iyisi yani. Benim zaten banka kartı var. Borçlu beklemeyi de sevmem. Bankalar kendilerine bağımlı yapmaya çalışıyor yani. Hiç gerek yok. Bilgi için sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maximum Aidatsız kart ile ilgili
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.