Şimdi Ara

FİTNESSLA 2 AYDA KAÇ KİLO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba forumu çok eskiden beri biliyorum fakat yeni üye oluyorum. Sizden istediğim şimdi ben 74 kilo civarıyım yaşım 16 daha doğrusu 22 haziran doğum günümdü 16dan gün aldım. Boyumda orta civarlarda 1.66 67 civarlarında, herneyse arkadaşlar Şimdi yarın fitnessa başlıcam ve diyetle birlikte 2 ayda kaç kilo verebilirim? yani hem spor yapıcam hemde düzenli yağsız şekersiz vs. beslenicem. Aslında çokta kilolu değilim ama bölgesel yağlanma var daha çok göbek armut bıraz daha sonra basenlerim çok var basenleri eritmem lazım birazda kas yapabilirsem göbek kol göğüs vs. malum yağı kasa dönüştürmek daha kolay neyse ne kadar verebilirim kilo? yani işe yararmı ? Cevaplarınızı Bekliyorum..

• Yağ kasa dönüşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo yazlıkcı tayfa alırım bi dal

• Jeypio J kullanıcısına yanıt
    boyun orta civarlarda değil. KISASIN. 35kg verirsin
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    hadi lan ordan cahil
  • Jeypio J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim türkiyede boy ortalaması 174 kısasın işte.Adamla niye düzgün konuşmuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeypio

hadi lan ordan cahil

1 gram beynin yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yagi nasil kasa donusturuyoruz aydinlat forumu ve fitnessta yeni bi cigir ac

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Bizim kendi aramızda muhabbet. Hayırdır kardeş, senin bi sıkıntınmı var?
  • 1) yağ kasa dönüşmez
    2) burda senin kilona biz karar veremeyiz.senin metabolizmana,aktivitene,beslenmene ve antremanlarına göre çok fazla değişkenlik gösterebilir.
    3)bu sporu yapacaksanız devamlı yapmanızı öneririm.

• Hadi len ordan cahil mi ,ben 1.84 üm kısa hissedip uzamaya çalışıyorum adam 167 boyum iyi diyor

İnsanlarla düzgün konuşmayı öğren, sporunu sonra yap. Senin gibi saygısız birisi sporcu olamaz Spor fiziksel hareketlerin yanı sıra ruhen de düzgün olma durumudur. Senin gibi insanlar böyle devam ederlerse hiçbir halt beceremezler.

Yaşın küçük, yağ yakmak istiyorsan git yüzme yap(yağ yakımı için birebirdir). Yağlarını yakacağı için varolan kaslarının da ortaya çıkmasına, böylece kaslı ve fit görünmeye sebep olur(yediğine içtiğine dikkat etmezsen hiçbirhalt olmaz. )

• Ya hem yeniyim diyorsun hem insanlar sana öyle bir şey yok diyince laf yapıyorsun boşver sen takıl kendince boyunda ortalamanın altında dedikleri gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.