Şimdi Ara

Fitness Yapanlar Bakabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 137 kiloydum 1 ayda 10 kilo vererek 127 ye düştüm.spor salonu nasıl gidiyorum ve kardiyonum yanında ağırlıkta calisiyorum vücudun sarkmamasi ve kilo verince daha iyi görünmek için. Sorum şu sizce bcaa mı alayım yoksa yağ yakıcı mı?sizler biraz garip karşılayabilirsiniz bu soruyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha bir ay olmuş. Takviyeye başlamak için bir yıl falan girmen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 7 Şubat 2017; 21:2:51 >
  • 33 liralık protein tozlarıni tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey alma.Hele yağ yakıcı kesinlikle alma.
  • alfe28 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• büyük ihtimal gözle görülür bir değişiklik yaratmayacak ikiside.BCAA daha çok ant. sırasında kas yıkımını önlemek için kullanılıyor.ama aynı etkiyi ant. öncesi protein içeren öğün yiyerek de görebilirsin.bence bu ikisinin yerine mesela creatine veya nox tarzı performansı artırıcı, yorgunluğu geciktirici şeyler daha iyi olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

büyük ihtimal gözle görülür bir değişiklik yaratmayacak ikiside.BCAA daha çok ant. sırasında kas yıkımını önlemek için kullanılıyor.ama aynı etkiyi ant. öncesi protein içeren öğün yiyerek de görebilirsin.bence bu ikisinin yerine mesela creatine veya nox tarzı performansı artırıcı, yorgunluğu geciktirici şeyler daha iyi olur gibime geliyor.

Hocam yorgunluk geciktirici dediğin ? Bende 3 ay oldu ağırlıkları artiriyorum ama artık yorulmaya başladım setler arasında daha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum. Bu yorgunluk giderici bunu mu önlüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    body yapanlar bakabilirmi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bi soru sorayım antrenman ortasinda uykum gelmeye başlıyor bu neden oluyor nasıl önlerim

• Up

• Toz al hocam. Tozsuz olmaz
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Protein tozu mu bcaa mı kastediyor sunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Protein tozu mu bcaa mı kastediyor sunuz

Farketmez. Önemli olan toz halinde olması.
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da saçmalamadiniz mı?

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Örneğin yağ yakıcılar sadece ismi ile satılan bir üründür mr olimpiya olmayacaksan o ürünler işini görmez.Ki o yarışmacılarda piyasadaki ürünleri kullanmıyor.Diğer ürünleri ise düzgün bir beslenme ile karşılayabilirsin. Önce bir kas kütlen artsın ideal kiloya gel sonra bunları düşün kullansam mı diye.
    Hocam zaten yağ yakiciyida ideal kiloya inmek için bcaa yi da kas kütlesi kazanmak için kullanacaktim

• Zayıflamak istiyorsan elma ye, su iç.
  • yağ yakıcı alma bence gerek yok.

bcaa bi nebze olsun yağ yakımını destekler ama bence ona da gerek yok

şekerli şeylerden kola ve abur cuburlardan uzak durup antremandan önce ve sonra iyi beslen yeter.
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Gereksiz alma.Hepsi pazarlama tuzağı.Benim arkadaşlarımda var.Spora başlarsam yok protein tozu alırım.Onsuz olmaz falan filan.Adamlar spora başladı doğru dürüst programları yok, düzenli geldikleri yok, yemek seçiyorlar.Daha sen en temel şeyleri yapmayacaksan zaten o aldığın pazarlama ürünlerini almanın anlamı yok.
    Hocam benim programımda duzenli beslenmede düzenli bunlara yardımcı olacak 6 ayda yapılacak şeyi 5 ayda yapmak için kullanmak istiyordum.

• L carnitin ve bcaa iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.