Şimdi Ara

fitness tan sonra kas ağrısı olmuyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler fitness a gidiyorum ilk bir ay gittikten sonra bir ay ara verdim sonra tekrar başladım ve 3.ayın 3.haftasındayım ama çalıştıktan sonra ertesi gün kas ağrısı olmuyor.Hareketleri yavaş yavaş ve ağır kilolarda yapmaya özen gösteriyorum ama ağrı olmuyor sizce normal mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up kimse fitness la uğraşmıyor heralde

• Çok ağır kilo alma kaldırabildiğim bir kiloyla devam et ve set sayılarını arttır. Mesela ben bench perss 3x12 yapmak yerine 6-7 bazen 8 set yapıyorum. Son set max kaldırabildiğin kadar kaldır. Gelişmeleri kendinde görürsün
  • Isındıktan sonra o gün ne yapacaksam ilk önce ağır yapıyorum sonra ağırlığı azaltarak devam ediyorum

Örnek biceps te dumbell la ilk sette 12.5 kg yapıyorum sonra 10kg ye düşürüyorum göğüste de aynı şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isındıktan sonra 12.5 kaldırmak yerine 5'le başla sonra yavaş yavaş ağırlığı arttır mesela 5 set 15-12-10-8-6 yap en sona bir set daha ekle 5 kiloyla max yap o zaman gelişmenin kralını görürsün. Tabi ki düzenli beslenme sayesinde yoksa hepsi boş
  • bende gidiyorum hoca 3x10 demişti hala aynı devam ediyorum başta çok ağrıtan kilolarla başlamıştım senin gibi hoca yanlış olduğunu söylemişti.Mesela 3. setin sonunda kaslarında acı hissediyorsan o gerçek kaldırabildigin kiloymuş yani aşırısı fayda etmiyor.Mesela 12 kaldırdın ilk set ama 1. sette kasların ağrımaya başladı ilk yaptığına göre kaslar daha az gelişiyor.Bunun dışında set arttırmakta iş görüyor 3 hafta agırlıkla çalışıp 4. hafta arttırmak sağlıklıymış.
  • saekobusujima S kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Isındıktan sonra 12.5 kaldırmak yerine 5'le başla sonra yavaş yavaş ağırlığı arttır mesela 5 set 15-12-10-8-6 yap en sona bir set daha ekle 5 kiloyla max yap o zaman gelişmenin kralını görürsün. Tabi ki düzenli beslenme sayesinde yoksa hepsi boş

dediğini yapmaya çalışacağım İnşaAllah işe yarar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.