Şimdi Ara

Fitness salonu Ortamı Nasil Oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin fitnessa basliyorum. Arkadasim yok. Yalniz gidicem. Bu yuzden cekingenim biraz. Salon ortami nasil oluyor? Tecrubelerinizden paylasir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

Yarin fitnessa basliyorum. Arkadasim yok. Yalniz gidicem. Bu yuzden cekingenim biraz. Salon ortami nasil oluyor? Tecrubelerinizden paylasir misiniz?

Alışırsın hiç sıkıntı yapma en son düşündüğün şey ortam olsun çok kaliteli adamlar olur salonlarda tanışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

Yarin fitnessa basliyorum. Arkadasim yok. Yalniz gidicem. Bu yuzden cekingenim biraz. Salon ortami nasil oluyor? Tecrubelerinizden paylasir misiniz?

Herkes kendı halında sporunu yapıyor cekınmene gerek yok
  • bende en başta çok çekinmiştim kilomdan falan utanıyordum bir yerden başlamak lazımdı (48 kg ) her neyse girdim salona çoğu kişinin kendini beğenmiş ukala tipler olduğunu düşünmüştüm oysa ki hepsi iyi insanlarmış yaptığım hataları falan düzelttiler alışabildim ortama .çekinecek birşey yok yalnız bu aralar salonlar çok kalabalık olur diye düşünüyorum yazlıkçı tayfa iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

bende en başta çok çekinmiştim kilomdan falan utanıyordum bir yerden başlamak lazımdı (48 kg ) her neyse girdim salona çoğu kişinin kendini beğenmiş ukala tipler olduğunu düşünmüştüm oysa ki hepsi iyi insanlarmış yaptığım hataları falan düzelttiler alışabildim ortama .çekinecek birşey yok yalnız bu aralar salonlar çok kalabalık olur diye düşünüyorum yazlıkçı tayfa iş başında

aynen bu aralar kalabalıklastı ama bu 2 ay en fazla haziran sonu pes edecekler:D
  • dostum spor salonunda arkadaşlıklar dostluklar edinebilirsin, fakat orası sohbet yeri değil.Sadece ve sadece, bir tek sporuna odaklanacaksın. İki set arasında 40 sn den fazla ara verme.Sohbete dalma.Bundan dolayı arkadaşlarınızla gitmeyi pek tavsiye etmem.Spor disiplin işidir.Ben bunu böyle gördüm.Böyle öğrendim.Böyle yetiştirildim.Yoksa spor salonunda amele tayfasına katılabilirsin.Fakat amacın çevre edinmek mi spor yapmak mı buna iyi karar vermelisin

sana diyom işkenceci @TÜRK-İŞKENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eve Spor Salonu Kurma Rehberi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beast moda girmişlere dokunma bi de sana verilen programa uy ben bundan sıkıldım başka program diyip hocaların canını sıkma ağır girecem diye yanlış yapma zaten kaliteli adamlar senin her yanlışın da doğrusunu gösterir her kesin dediğine kulak asma araştır bak bi süre sonra eğlenceli olduğunu göreceksin başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.