Şimdi Ara

Fitness Kamburluğa İyi Gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 18 kambur olduğumu hissediyorum yani dışardan bakan insanlarda öyle olduğumu söylüyor fitnessa başlamayı düşünüyorum iyi gelir mi fitness kamburluga?bazılarıniz dik durmaya yürümeye çalış diyecektir ama dik durmaya yürümeye çalışınca çok kasiliyorum robot gibi oluyorum.doktorluk bir durumda yok zaten doktor da egzersiz verecek fakat devlet yurdunda kaldigimdan yurtta yerler temiz değil ve yerde yapılan hareketleri yapamiyacagim.Korse falan da takamam cok rahatsiz ediyor.Sizce fitness in faydası olur mu?hiç spor yapmadım bugüne kadar.Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet. Fitness hocam faydalı olur demişti.

• Kesinlikle olur git

• Postür düzeltmek için egzersizler var, stretching yaparak esnersin daha dik durursun, artı sırt-karın kaslarını geliştirirsen dik durmana yardımcı olur. Kısacası git.
  • spor salonuna giderken, aynı dertten muzdarip olduğum için hocaya sormuştum, sırt kasların zayıf olduğu için demişti barfiks çubuğuna asılman gerekiyor, ya da bi hareket var onu yapman lazım onuda buradan tarif etmesi zor

neticede sırt kaslarını geliştirmen lazım netten bunlar ile ilgili videolara bak istersen, eğer buradan tatmin edici bi cevap gelmesse yakınlarında spor salonu varsa bununla alakalı birkaç hareket öğrenebilirsin.
  • Benim arkadaşım kambur yürüyordu bir yıl adam gibi vucut geliştirmeye gitti kiloları için şimdi dimdik ve fiziğine çok iyi. Özgüven içinde birebir

• Sırt kasların zayıf olduğundan kambur duruyor olabilirsin. O nedenle faydası olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzeltiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.