Şimdi Ara

Fitness'cılar bileklerim ince ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır fitness yapıyorum ama bileklerim çıta gibi halen. Kol kasında sıkıntı yok ama çok dert ediyorum çoçuk gibi duruyor. Yaş 22.

• Bilek kalınlığı kemiklerle ilgili anca el yayıyla çalışıp ön kolunu geliştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolda sikinti yok demissinde kalin kol incecik bilek nasil duruyoo bi foto atsana.

• bilek gelişmiyo malesef kalınlık olarak. Ama güç olarak çalışabilirsin
  • Genlerine küfredebilirsin, yapacak bir şeyin yok ne kadar kolları büyütsende bilek aynı kalacak, bizim salonda bi herif vardı böyle bileklik takıyodu sırf gözükmesin diye hafif kompleksliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaj

2 yıldır fitness yapıyorum ama bileklerim çıta gibi halen. Kol kasında sıkıntı yok ama çok dert ediyorum çoçuk gibi duruyor. Yaş 22.

dostum ss atabilirmisin 2yillik çalışmadan sonra nasıl olmuş merak ettim

• Omzumdan aşağı indikçe daralıyor en aşada sap gibi kemik kalıyor. Kol birde uzun ula böyle işe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Bu nasıl bir fitness hareketi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon foto çekmiyor evdekiler gelirse atarım.
  • Aynı sorun bendede var 6-7 ay kadar uğraşmama rağmen bilekler halen ince . Gelişme olmadımı dersen oldu fakat çok az . Kol da sorun yok benimde fakat bilekler halen ince . Hem el yayı hemde dumbell ile bilek çalışmama rağmen .

• Yaw ne el yayı şaka mı? El yayıyla olacak birşey değil hayvan gibi zorluyorum kolumu kaslar şişip sertleşmesi dışında birşey yok.
  • bilek malesef bir yere kadar gelişiyor ben de 5 aydır ciddi anlamda body yapıyorum en az gelişen yerim de orası.
  • Bileğin kalınlaşması için kemiğin kalınlaşması lazım. Hatta bazıları genlerden dolayı ne kadar kilo alırlarsa alsınlar bilekleri ince kalır. Yapıyla alakalı bir sorun benim de öyledir mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.