Şimdi Ara

Fitness a gidiyorum nasıl bir program uygulamam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım daha iki kere gittim. Orda çocuğun birini koymuşlar şunu yap şunu yap şunu yap demekten başka birşey yapmıyor.
    2 3 dakika yürüyüş sonra 15 dakikaya tamamlayıp koşu. Sonra 15 dakika bisiklet, 15 dakika ayakları elleri çapraz şekilde gidip gelen bir alet var onda çalıştırıyor. O alet koşu+bisikletten sonra canıma okuyor çok yoruyor. Sonra biraz dinlenip biraz vücut esnettikten sonra uzun bir alete çıkıp orda bacaklarımı karnıma çekiyorum 4x4 ya da 4x5 yapıyorum onuda. Sonra ip atlama 50 60 tane, en sonra biraz mekik çekip bırakıyorum. Amacım ilk başta göbeği eritip kilo vermek, nasıl bir program benim için daha iyi olur. 1.70 83 84 kilo filanım. İnternette karın videoları buldum evde de onlardan da çalışıyorum. Salon hafta da 4 gün, gündüz okulda olduğum için ikindinleyin 4 5 gibi spora gidebiliyorum. Salondan çıkıp evde birşeyler yeyince saat baya geç oluyor o saatte de yemek yemek diyet için zararlı. Akşam spordan sonra birşey yemezsem sorun olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Memnun değilsen gitme kardiyo evde dışarda yaparsın.

Daha az kas kaybetmek istiyorsan ağırlıkta çalışmalısın ve protein ihtiyacını karşılamalısın.

Spordan sonra kasların ihtiyacı var bunu karşılamalısın diyet ona göre ayarlarsın yemen gereken az bir şey 1 muz ya da 1 bardak süt gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Memnun değilsen gitme kardiyo evde dışarda yaparsın.

Daha az kas kaybetmek istiyorsan ağırlıkta çalışmalısın ve protein ihtiyacını karşılamalısın.

Spordan sonra kasların ihtiyacı var bunu karşılamalısın diyet ona göre ayarlarsın yemen gereken az bir şey 1 muz ya da 1 bardak süt gibi.

Kardiyo dışarda yapamam, bulunduğum yer ülkenin en soğuk illerinden biri. Zaten koşacak yer de yok. Zayıflamak isteyen biri için bu saatte yemek geç mi. Spordan çıkıp tavuk haşlıyorum anca oluyor oda bu saate. 1 hafta sonra ufaktan ağırlıkta başlarız dedi bugün, ben pek ağırlık çalışmakta istemiyorum. İlk hedefim göbek eritme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.