Şimdi Ara

Fiş istemeyene indirimli yakıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir şirket aracına gider olarak yazdırabilir fişleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fişinizi muhakkak alın, fiş lazım mı diye soruyorlar bazen pompacılar, sizin almadığınız fişi başkalarına satıyorlar.Kullanmayacak olsanız bile alın fişi, en basitinden aracınızda kötü yakıttan dolayı zarar gelse kanıtınız olsun

• Ben hep 50 liralık istiyorum bana koymaz fiş almak

• Vergi hirsizliği net

• Sazan avı olmasın shell kart puan kullanarak yakıt aldığınızda böyle litre fıyatını düşürerek veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

EPDK'ya bildirildi.

aferim. EPDK sana bir plaket verir.
  • Shell kart puan kullanımı yapınca böyle oluyor yüzde 99 sahte bu.
    Attığım resimden bir araca kaç dk içinde ne kadarlık fatura kesilmiş asıl şaibeli durum budurFiş istemeyene indirimli yakıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 30 Kasım 2017; 9:27:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezdim34

4.80e satması normal değil tabii de ökc fişi vermesi gerekir tabiki, başka plakaya yazıyor olsa da bu fiyata pompayı hemen nasıl ayarlıyor?

Pompalarda çipli okuyucu var, okutunca o karta tanımlı indirim varsa anında uyguluyor. Uzun yolda ağır vasıtaya indirim yapan istasyonlarda aktif kullanılıyor mesela bu sistem.
  • Bedava mezar bulsanız balıklama atlayacaksınız
  • ankarada daha ucuza var mi bu tarz bi yer, eskisehir yolunda odtuye gelmeden onceki damladan aliyorum 4.74 ten

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

ankarada daha ucuza var mi bu tarz bi yer, eskisehir yolunda odtuye gelmeden onceki damladan aliyorum 4.74 ten

daha ucuza belki yok ama ucuz istasyon var. fakat ispiyoncular var baksana epdk ya şikayet ediyor. sanki alınan vergiler vatandaşın cebine giriyor.
  • fişsiz iş yapmam açıkçası. yakıtta problem çıkar, yanlış yakıt doldurur vb. motoru hasarlar, fişssiz hiçbirşey ispat edemessiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

ankarada daha ucuza var mi bu tarz bi yer, eskisehir yolunda odtuye gelmeden onceki damladan aliyorum 4.74 ten

daha ucuza belki yok ama ucuz istasyon var. fakat ispiyoncular var baksana epdk ya şikayet ediyor. sanki alınan vergiler vatandaşın cebine giriyor.

maalesef hocam alistik artik, devletin halki opmesini vatandasin cebinden iki kurus az cikmasina tercih edenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

fişsiz iş yapmam açıkçası. yakıtta problem çıkar, yanlış yakıt doldurur vb. motoru hasarlar, fişssiz hiçbirşey ispat edemessiniz.

Kamera kaydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

fişsiz iş yapmam açıkçası. yakıtta problem çıkar, yanlış yakıt doldurur vb. motoru hasarlar, fişssiz hiçbirşey ispat edemessiniz.

Kamera kaydı?

silerler, kamera arızalıydı deyip geçerle. bu ülkede işini sağlama alıcaksın.
  • dolmuşlar çok kullanıyor,, birde, bu civarda hipodroma gelmeden sağ dön türk petrol var oda ucuz mazot sağlıyor,, shell de yıkama hizmetide ücretsiz,, damla da öyle ,, yıkama beleş,, köpüklü,, diğer istasyonlarda bu hizmetler yok,,

en ucuzları

1 alpet 2 tp 3 shell ucuzluk kalite bakımından shell 1st

• Valla benim araçlar zaten şirket adına olduğu için fiş alıyorum. Fiş alınca ödemem gereken vergi, fiş almayınca yapacakları 3 kuruş indirimden daha fazla azalıyor...

Kurumlar vergisi %22. Fiş alma indirim yapalım dediklerinde %25 indirim yapacaklarsa (ki imkansız) hadi alayım. Bu sefer de "%3 için değer mi lan?" gibi bir soru türer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Amme hizmeti yapıyorlar.

Yatlara mazot 53 cent

Kardes o yabanci botlara bizim turk botlarina degil sunu hala anlayamadiniz gitti

Yabanci bot turk botu diye bir ayrim yok. Ticari teknelere otv'siz satis uzun zamandir var (bu uzun zaman tabiiki akp donemi icindeki uzun bir zaman yanlis anlasilma olmasin). Yani tekne alan adam memur veya ozel sektorde personel degilse, ki tekne dedigime bakma yelkenli ve yatlar da dahil, sirketine kayitli teknesine otv'siz yakit alabiliyor.

Yat/tekne yi alırken KDV dende muaf.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    bizim şirket aracı fişlerinde fişler ay sonunda faturalandırılacaktır diye ibare var yani bilgi fişi basıyor.

Bu arada fişsiz iş yaparak indirimli vererek kendi kaçırdığı vergiden size dolaylı yoldan pay veriyor. bu şekilde iş verenler sayesinde ürüne verilen vergilendirmelerde Dünya'da bir numarayız. tabi bi de vergileri sıfırlananlardan dolayı...
  • Burada vergi kaçırma yok. Sizin aldığınız kadar mazotu yahut benzinin fişini kesiyor lakin başka plakaya kesiyor.

Kestiği plakada gelir vergisine mükellef olanlar olduğu için o aykı kdv döneminde biriktirdiği fişlerin atıyorum kdv tutarı 1000Tl ise onu 400-500TL arasından satıyor.

Kısacası pompacı ek gelir kapısı yaratıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.