Şimdi Ara

fırsattan istifade edip tıp yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene tıp kontenjanlarını aşırı arttırmak zorunda kalacaklar malum şartlardan dolayı. şimdi seçerseniz 6 7 sene sonra mesleğe gireceksiniz o zamana kadar akp gideceği için müthiş alım fırsatı.kendini yakın hissedenler fırsatı kaçırmasın.bir daha bu fırsat gelmez bu sene dip yapacak seneye bile bulamassınız bu fiyattan.

• 60k tıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ters tepme ihtimali yüksek. Ne kadar doktor olursa meslek o kadar değersizleşir sonucta

• 2023bakani kullanıcısına yanıt
    Birdaha gelmez bu fırsat ilgisi olan kesinlikle yazmalı şartlar elbet eski haline gelecektir.

• somyx kullanıcısına yanıt
    Ben Laz Ziyanin orhaaani olacam

• 6-7 sene sonrasi icin pek umutlu degilim. Muhaliflerin vaatleri asiri populist. Bu vaatler gerceklestigi takdirde orta vadede yine kendimizi bir odemeler dengesi krizinin ortasinda buluruz.

Ancak 2-3 senelik kisa vadede kesinlikle rahatlama olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 7 Temmuz 2022; 15:2:54 >
  • hocam en fazla ne kadar olur ki?zaten bu kadar tepki çekmişken böyle yapacaklarını düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30k'ya inecek hâli yok ya 1 yılda. maksimum 23-24k olur muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    Tıp okuyunca Türkiye'de kalmak da hastanede çalışmak da çalışsan da insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin(Adli Tıbbı kastediyorum).Çok geniş yelpazesi var. İlgini çekiyor olmalı öncelikle tabi .

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Bu kadar popüler olması herkesin istemesi de bu saygıdan zaten. Çoğu düşünmüyor ki beni iş hayatında neler bekliyor acaba yapabileceğim bir şey mi? Bir de bazı aileler baskı kuruyor daha da artıyor bu sayı.

• sonunda şunu fark eden birisi. tüm partiler popülizm ve sosyalizmi benimsemiş durumda şu an. mevcut yönetim gidince avrupa seviyesine yaklaşacağımızı falan sanıyorlar bu vaatler ile.

• Kaç k ile kapatır bu sene kontenjan artışı , doktor ölümleri, giderlerse gitsinler vs. ?

• Taşrada tıp hala popüler. Geçen sene okulumdan 30küsür kişi tıpa gitti. Birkaç tane de mühendis çıktı. Okulun reklamında da 30 tıp 10 diğer yazıyordu :D sen kalk itü kazan adam seni diğerleri kategorisinw koysun xd
    Tıp tutmayanlar da diş istemeyip mezuna kalmıştı tıp için 20klardan

• Aynen öyle. Yok 6 ay 1 senede düzelir her şey şu olur bu olur. Dediğin gibi kısa vade her türlü rahatlama olacak. Hatta herhangi bir seçim kararı bile baya etkiler.Totalde Trde ipi nereden tutsan kaçar.Vaatleri tutmazsan zaten sıkıntı. Denge şart. Denge de halkı kurtarmaz. Yukarı bıyık aşağı sakal.

• YTD

• Biliyorum dönem değişti ve işsizlik kaygısı arttı, eskisi gibi gençlere gönlünden geçeni yazmasını öneremiyorum, ama yine de bu sırf imkanlara bakmak için fazla büyük bir seçim. Tıp okumak demek minimum 6 sene çok zorlu bir eğitimden geçip sonra da uzmanlık istiyorsan onun için uğraşmak, sonrasında iş hayatının bunlarla sınırlanması ve senelerce pek çok cahil insan ile uğraşıp onların iyiliğini düşünürken azar işitmek demek.

Doktor olmak isteyen insan bunu kaldırabilir miyim, bu hayatı istiyor muyum diye düşünmeli. Sırf şimdi puan düşer, girsek mi diye düşünmemek lazım.

Aldıkları maaş da eskisi gibi tepede değil artık, o yüzden gerçekten doktor olmak istiyorsanız tıp yazın.

• tamactiJun T kullanıcısına yanıt
    Bu sorunların kalıcı çözümü için ülkemizde millet ile devlet arasındaki ilişki yeniden tanımlanmalı. Kurtuluş savaşında değiliz artık, tekalif-i milliyeye gerek yok. Bir arabadan yüzde 200 vergi alırsanız, insanları kömüre makarnaya muhtaç hale getirirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.