Şimdi Ara

FIRSAT 1 GB ACİL YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 ay önce ben bu paketi yaptım ve bitti. Tl yemeye başladı internet ama 0,49 mb var.

Ben bu paketi tekrar almak için 12 tl yükledim ancak Fırsat 1 gb yazdıgımda katılım hakkınız bulunmaktadır diyor.

Ve paketin bitimine 4 gün var o zaman biticek. Ancak ben bu 4 günü beklemek istemiyorum ne yapabilirim?

İptal edip tekrar yapsam olurmu ?

• JOKER 1GB yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz.

JOKER 4GB yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz.

JOKER 8GB yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz.

1 GB JOKER Internet Paketi’ni 15 TL’ye, 4 GB JOKER Internet Paketi’ni 25 TL’ye ve 8 GB JOKER Internet Paketi’ni 45 TL’ye kullanabilirsiniz. Paket fiyatlarına tüm vergiler dâhildir.

Satın almış olduğunuz JOKER Internet Paketi 30 gün süreyle (veya paket bitene kadar) kullanabilirsiniz.

30 günlük süre içerisinde aynı JOKER Internet Paket’ten sadece bir adet alabilirsiniz. Eğer isterseniz 1 GB, 4 GB ve 8 GB’lık Paketleri aynı dönem içerisinde birer defa alabilirsiniz. Her bir paket için uygun mesaj metinleri ile başvuruda bulunmanız gerekir.

JOKER Paket aldığınızda öncelikle ek paketinizi kullanmaya başlarsınız. JOKER Paketi’niz bittiğinde mevcut paketinizi kullanmaya devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

JOKER 1GB yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz.

1 GB JOKER Internet Paketi’ni 15 TL’ye, 4 GB JOKER Internet Paketi’ni 25 TL’ye ve 8 GB JOKER Internet Paketi’ni 45 TL’ye kullanabilirsiniz. Paket fiyatlarına tüm vergiler dâhildir.

Satın almış olduğunuz JOKER Internet Paketi 30 gün süreyle (veya paket bitene kadar) kullanabilirsiniz.

30 günlük süre içerisinde aynı JOKER Internet Paket’ten sadece bir adet alabilirsiniz. Eğer isterseniz 1 GB, 4 GB ve 8 GB’lık Paketleri aynı dönem içerisinde birer defa alabilirsiniz. Her bir paket için uygun mesaj metinleri ile başvuruda bulunmanız gerekir.

JOKER Paket aldığınızda öncelikle ek paketinizi kullanmaya başlarsınız. JOKER Paketi’niz bittiğinde mevcut paketinizi kullanmaya devam edersiniz.

hocam bu jokerleri faturasız vınnlarda da uygulyabilir miyiz olmaz heralde ama hani ya olursa diyerekten denenmeli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

JOKER 1GB yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz.

hocam bu jokerleri faturasız vınnlarda da uygulyabilir miyiz olmaz heralde ama hani ya olursa diyerekten denenmeli mi

bende bu sorunun cevabını bekliyorum. axess in hediyesi vınn paketim var ve kotası bitmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum bitince

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.