Şimdi Ara

!!!!!! Cydia Source Eklemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cydiaya Source ekleme özelligi eklemisler daha once verildimi bilmyorum ama azonce karıstırırken rasladım managede 3 secenek koymular biri kaldırmak için digeri Sources! 3.de Stoage diye bi özellik var Ama Coming Soon! hepimize hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 5 Ağustos 2008; 13:02:00 >

• önce resimdeki bölüme giriyoruz

Önce adit sonra add diyoruz eski sorcer eklemedeki gibi yani düzenle ekle diyoruz.

ve açılan pencereye sorcer giriyosunuz varmı bilmiyorum 2.0 için varsa giriyosunuz

işte bukadar anlamıyan varsa yardımcı olabilirim.

saygılar.

• Storage kısmıda yeni yüklemeler için ne kadar boş alanın olduğunu gösterecek heralde.
  • o güzel olucak bencede öyle olucak @XanderJR
  • içimden bir his installer' a yapılan bir misilleme gibi geldi bana birde bu sources muhabbeti olunca bilmiyorum acaba yeni kullanıcılar bunamı meyillenecek acaba?
  • Bu zaten vardı arkadaşım. Sorun şu ki, 1.1.4 için olan sources 2.0 için uyumlu değil. xml taglarının düzenlenmesi lazım sources içinde...
  • buarada 2.0.1 versiyonu icin bildiginiz baska source varmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar elimde iphone 3g 2.2 var yalniz installer source kismi yok bilgisi olan varmi?
  • ya eskiden böyle bişey çıkıyordu bende şimdi manage kısmında source eklenecek yeri bulamıyorum.
  • EDİT kısmına tıkladığında manage kısmı add e dönüşüyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemistcool
    EDİT kısmına tıkladığında manage kısmı add e dönüşüyor ;)

Dostum naptin yaa bir senelik konuyu hortlatmissin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.