Şimdi Ara

FIRIN FRS4011 GSL mi Yoksa WTL mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• beyazeşyama şipariş verdim. Cumartesi ya da pazertesi geleceği söylendi.

Bugün aradım gsl değil de esl anlamışız yanlış oldu dediler.

Muadil olarak hemen isterseniz wtl verelim dedim.

Sizce napayım? Diğerinin gelmesi cumayı bulurmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 26 Eylül 2011; 20:25:43 >

• Bence Profilo FRS4011GSL alın.Yerine muadilini alırsanız bir gözü Wok oluyor.Üstelik Wok gözlü modelde 3 pişirme programı var.Fakat GSL de ise 7 adet.Bir birinin nasıl muadili oluyor anlamadım?Bence GSL vermezlerse siparişi iptal edin.Böyle yanlışlıklarada
  • Hocam bu wok nasıl bir şey? Yani faydalı mı gereksiz birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

Hocam bu wok nasıl bir şey? Yani faydalı mı gereksiz birşey mi?

Wok ocak gözü ile çift ateş halkası ısıyı tencere ve tavanın tüm tabanına eşit dağıtılmasını sağlar. Hem iç kısımda hem de dış kısımda ateşleme sağlayan iki halka mevcuttur. Bu ocak gözü sayesinde yiyecekler eşit derecede pişer ve kızarır. Vitamin değerlerini düşürmeden yoğun ateşte ve kısa sürede pişirme sağlar.Ama bence gereksiz bir özellik.Çünkü normal gaz ocakla aralarında çok fark yok.Neden azıcık bir güç farkı için daha fazla para verelimki.Üstelik 3 pişirme programına sahip iken.Wok çok önemli bir özellik değil.Normal olan bence daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Bence Profilo FRS4011GSL alın.Yerine muadilini alırsanız bir gözü Wok oluyor.Üstelik Wok gözlü modelde 3 pişirme programı var.Fakat GSL de ise 7 adet.Bir birinin nasıl muadili oluyor anlamadım?Bence GSL vermezlerse siparişi iptal edin.Böyle yanlışlıklarada

valla cuma günü ancak yollarız dediler, ben de bekleyecem o zaman!!!

sipariş nosu belli, rakkam belli nasıl sipariş yanlış anlaşılır, karışır anlamıyorum!!!

işin esprisi cuma günü siparişin 8 günü olacak. Yani sipariş vazgeçme süresi olan 7 gün bitecek. Tesadüf mü, bilemiyorum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.