Bildirim
Fireworks CS6 (web sitesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
explorer kullanan kaldımı ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL
explorer kullanan kaldımı ya?
kalmadı ama ya varsa hala kullanan site dağınıkmı gözükçek öyle??? -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk55
quote:
Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL
explorer kullanan kaldımı ya?
kalmadı ama ya varsa hala kullanan site dağınıkmı gözükçek öyle???
tüm webmaster ların ortak kabusu ie. sitene uyarı mesajı yazarsın ie de görüntüleme sorunu var diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka çözümü yok yani diyorsunuz dikkat ettim şimdi açılır menü eklediğim zaman explorerde hata çıkıyor açılır menü eklemediğimde düzgün gözüküyor açılır menünün kenarlarında mavi çerçeve çıkıyor explorerde bu çerçeveyi kaybetsem düzelcek gibi ama çözemedim hala:) -
aynı sıkıntı bendede var expolererda nesnelerin arası açık gözüküyor ama chorome yandex opera mozillada normal.Daha önce firefox cs5 te yaptığımda hiçbi problem yoktu ancak o yaptığım pc çökünce silinde siteyede yüklememiştim henüz.Yeniden CS6 da yaptığımda dağınık gözükmeye başladı.Varmıdır bi çözzümü -
Varsa CSS düzenlemelerinizi kontrol edin. Yoksa Css ile baştan biçimlendirin. -
Konudaki tüm mesajlara bakmadım ama CSS düzenlemesini iyi yapın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X